Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
pont a video kapcsán futottatám át az õ élményeiket tegnap 😊
érdekes
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
De ahogy itt olvasgatok megérte nekik ezt a több idõt ráfordítani.
Emancipate yourself from mental slavement!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2:20tól
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Emancipate yourself from mental slavement!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
///// Asus G751 \\\\\\\\\\

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pont
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
végignézted?
pont ez benne a poén.
u dont have to listen anybody else but me
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
és bár nem voltam ott, mentem már síkba épített monitor elõtt nem egyszer úgy hogy nem konkrétan arra figyeltem, de sose volt az az érzésem hogy egy ablak van ott..
amúgy ha mindenki tudja hogy reklám és megrendezett akkor mi ebben a poén?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
persze te jobban tudod és ottvoltál.
vagy állásinterjún az ablakon kifelé nézelõdünk?
én úgy tudtam szemkontaktus és egymásra figyelés a kommunikáció alapja.
whatever.
persze mindenki tudja hogy reklám, és megrendezett.
u dont have to listen anybody else but me