Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolog jutott errõl hirtelen eszembe: Celtic féle Just Can't Get Enough, meg egyik Blind Guardian koncertrõl Bards Song^^
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
You: bármilyen téma jöhet?
Stranger: bármilyen 😄
Stranger: csapasd
You: csapatom
You: kvantum fizika
Stranger: azt q-val irják. látom nyelvtan se lesz téma 😄
aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Just look at it!😊)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Gyógyszertárban fordult elõ, hogy ezressel fizettem, a nõ az ezresbõl visszaadta a 90 forintot, és az ezrest is. Szóltam neki, hogy ez így nem jó. Megköszönte, és jobban éreztem magam. 😊
A hiányt mindenhol ki kell fizetni,soha nem a boltot,céget károsítod meg,hanem az eladót.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
vagy nem... bejelentkezés elõtt legalábbis tele volt fura dolgokkal...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
http://gaborszantai.co.uk/
(nyugi, én meg lázas vagyok, és a fejemen minden lyukamból folynak a dolgok! 😄 ) úgyhogy no problem
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amikor az én pénztárcámat ellopták, a legjobban nem a pénzt sajnáltam mai benne ovlt, hanem a sok emléket, amit benne tartottam. Ha legalább azt viszaadják... én már boldog vagyok
Kicsit más helyzet, de hasonló: múltkor kocsmában elfelejtette a pultoscsajszi, hogy kiadta már a söreim, de még nem fizettem, én meg szóltam neki. Haverok egytõl-egyig lebasztak, hogy mér vagyok hülye. Vagy másik, még régebbi eset, egyszer bicósnál rosszul adtak vissza (jóval többet, mint kellett volna), azért is simán szóltam, hogy ez így nem stimmel.
Nemtom, de nekem ez így természetes. Senki sem tökéletes, mindenki hibázhat néha, és nem érzem úgy, hogy lenne nekem bármiféle jogom "büntetni" õket ezért. Na meg a másik, hogy jó érzés, amikor megköszönik.
a becsületes: visszaadja a tárcát
a félbecsületes: kiveszi a pénzt, de tudja, hogy a személyivel meg egyéb dologgal nem tud mit kezdeni (vagy tudja, hogy milyen macerás azokat megcsináltatni újból, habár az már majdnem becsületes) és visszaadja a tárcát pénz nélkül.
a becsületlen: úgy elteszi az egészet, hogy meg se nézi mi van benne, csak fut hazáig!!
érdekes a dolog, hogy pl én a félbecsületest nem is annyira hibáztatnám. Én vagyok a hülye, hogy elvesztem, kvázi "jutalmat" adtam érte. De legalább az irataimat adja vissza
Positive Mental Attitude