Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
ez mi?
tutituti
pfssss
egyértelmûen

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Frequency
Egy kis mûtrágya reklám:

Szabi
szerintem az almás cuccokat gyorsabb eladni mint a profi több mint fél millás fényképezõket, bár tény hogy idõvel jobban járna, de azért amit összepakolt, az se rossz összeg... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

HTS s3rg1nh00
nem rossz,mondjuk ha elsétált volna a tükörreflexes fényképezõkhöz,kétszer ennyivel is megvághatta volna õket 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szabi
régebben volt linkelve az egyik külföldi ilyesmi videó, na már van hazai is 😄

kifli
Nem rakta be a linket.

TESS
kifli
Ezeken jót elröhögtem 😄

Desiderata
Szabi
akkor én viszem a kulcsot ha az nem kell senkinek, aztán majd összeszedem a többi varázscuccot is a hotelszobából 😄

nearo
Különben magic lamp-nél unlimited-nek számít, ha valami képességet szeretnék magamnak? Valami olyasmire gondoltam, hogy d&d és/vagy magus világából képes legyek használni az összes spellt (HP-s varázslatok nem tetszenek, azért nem elder wand).

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Carlos
One ring :-)
Jo moka lenne.

Þór vígi þessi rúnar

WhiteStar
az a baj hogy bukta, mert csak az idõ homokjával kompatibilis 😊
akármilyen senkiházi homokkal nem tudod feltölteni 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Dzsini
még oktató oldal is van hozzá, legalább olyan általános hiba, mint a "muszály" és az "egyenlõre"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bakkerman
ofkorsz hogy vámpírvér,vagy hand of midas.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nearo
jó tudom grammarnazi vagyok, de azért egy képnél mégiscsak böki a szemem az ilyesmi...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mégvadabbdisznó
Akkor minden vagyonod almára költhetnéd... mert az feszt almát zabált.

De szép bauxit, honnan van?

SzirmosSzisza
Ki mondta, hogy a városba megyek vele? Vagy nem értem miért mondod. Berakod a kabát zsebedbe, aztán feltöltöd homokkal és 1 napig elég az, bár ez is attól függ mit csinálsz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Synchronous
Death note... rengeteg név belefér és shinigami szemeket is kapsz

Már csak egy szekér almát kell beszerezni hogy Ryuk-ot is kordában tartsam <#eplus2>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Azert varosban sem megoldhatatlan a homok beszerzese: homokozo, epitesi terulet, kisallat es diszhal kereskedes...

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
... amíg ki nem fogy belõle a homok. Aztán sok sikert a városban 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Vissza tekerem az idõt 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gondolom elgépelte

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nearo
nzt-48-nál "youre IQ" wtf?

Vampire's Blood - majdnem orokelet, mivel ott van, hogy a szikrazo vampir alfaj kepviseloje leszek, a napfeny sem art, okosan kell mozogni es nem buksz le: vegtelen befolyas, minden not megkapsz, evszazadok alatt pedig kiveteles tudast is felhalmozhatsz - 10 evente tovabb kell allni, hogy ne bukj le, de ez a legkevesebb...

http://gaborszantai.co.uk/

LasDen
Én az Elder Wandot vinném. Az elég széleskörûen használható, és nem is lehetne vele könnyen lebukni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Melyik az, amit nem vennének el tõled (vagy a holttestedtõl) abban a pillanatban, hogy nyilvánosan meglátják?

Ennek se a tõr, se a lézerkasza nem felel meg.

mijki
Lightsaber alap 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

SzirmosSzisza
Dagger of Time alap 😄

passatgt
hopp, sry <#confused>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

NZT-48 😊

NZT-48 😊

RatBaG
régen:

most:

Per Aspera Ad Inferi.

Krinyo

vegicsek
Nem elbaszta a gyerek kedvét, szimplán van olyan, hogy egy dal érzelmileg megindító.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

erieskrisz
Énekelt a saját gyerekének ember <#wow3> ja énekelt de nem egy vidám dalt énekelt amitõl a gyerköc nevet hanem egy olyat amitõl a gyerek sírt szerinted ez a normális <#confused>a kibannolt emberrõl meg nem tudtam nem is érdekel hogy bannolták e vagy nem ez nem az ö személye ellen szolt <#whatever>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

ozimak
Énekelt a saját gyerekének ember... siratja... <#wilting> A gyerek ne sírjon, de az asszony "kapna olyan sallert"... no further comment... Jópofa dolog ez a tiporjuk még sárba a kibannolt embert, úgysem tud visszaírni.
erieskrisz
Mi abban az aranyos hogy sírtja a saját gyerekét hogy a faxom youtubra feltöltse <#fejvakaras>kapna olyan sallert hogy forogna a tengelye körül<#ejnye1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pajti

SzirmosSzisza

tomi890125
behugyoztam.... 😄DDD

The Only One!

SzirmosSzisza
esze semmi (munkában azért nem ajánlott nézni)

kifli
Ezt a kitiltást nem értem, akkor a bannerban lévõ szöveg nem mindenkire vonatkozik?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.