Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ha olyan hirdetést látsz, ami kevés munkával sok pénzt igér, gyorsan, akkor szólj valakinek, mielõtt elmész oda, és ne fogadd el az üdítõt.
LOL
Nem ám azt mondanák, lányom, ilyen munkát nem ajánlanak, mert nem létezik, az ilyen hirdetések meg minimum átbaszások, de esélyes, hogy sokkal rosszabb.
Nem ám ezt mondanák baszki...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azért is köszi, ha csak belenéztek, de ha esetleg valaki (építõ jellegû) véleményt is írna, azt külön méltányolnánk.
Btw ezen tényleg besírtam... azok a színészi teljesítmények, bakker az elején a két csaj párbeszéde, kb mintha életükben elõször olvasták volna fel a szöveget 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.