Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
ez igen jól meg lett csinálva, a röhögések meg sheldonra emlékeztetnek 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman

Regards,

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BoneDragon
Sok tinipicsa eret vágna.

bajgunar
bajgunar
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

mijki
Aranyos 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem állt meg a stop táblánál😊
bardocz
"a longboard az lassú" <#idiota>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

tutituti
nem sz*rral gurigázik

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

S2000
Igazán kell a kopirájt erre a képre 😊

Dzsini
Mert régebben volt, és nem filmsztár csinálta (nekem amúgy a fellógatott kamion és a bikafuttatásos is nagyon tetszett).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sz4bolcs
Ja, én sem értem. Ennyi betût megérdemel egy ilyen akrobatikus mutatvány?
A kötéltáncos rész pl. sokkal durvább, akkor már miért nem bezsélnek arról?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

hát ugye... nálatok elérték, mert én egyszer megnéztem, azóta pont fosom telibe az egészet.

+kurva unalmas már, hogy ezen kínlódtok két napja.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

bakkerman
az egyik céljukat elérték a Volvonal,olyan reklámot csináltak amirõl még hónapok múlva is beszélni fognak 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fresh Duke
"a kerekek forgásán könnyen lebuknának"

Ezt gondold át mégegyszer.

"másrészt pont ez benne a reklám"

Mert amit a reklámban látunk, az mindig pont úgy megtörténik? 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

VRSDM
a kerekek forgásán könnyen lebuknának.
a kamionsofõrnek és vandamne-nak egyszerûbb.
a kamerásnak nehezebb, idõzítés szempontból.

másrészt pont ez benne a reklám, a volvo dynamic streering:
itt tovább:

u dont have to listen anybody else but me

RelakS][
1: valóban nem tûnt fel elsõre, hogy a bal oldali kamion nem utánfutós
2: valóban nem tûnt fel elsõre, hogy a jobb oldali kamion végig nyílegyenesen halad
3: nem-e egyszerûbb-e az egészet elõremenetben felvenni, majd visszafelé lejátszani? Zsan Klód Vandálnak úgy látom, nem fog lobogni a haja 😊

|OOo\\[GZI-523]//oOO|

armageddon666
És tényleg. 😊

@

Daell Drow
Ennyi, bar a balra valo minimalis kiteres inkabb amiatt van hogy jcvd kozepen maradjon szimetraban.
VRSDM
a helyett hogy hülyeség konspirációkat találnátok ki és egymást gyõzködnétek.

nézzétek meg ésszerûen!

- a két kamion, bár nagyon hasonló, nem egyforma.
- ha megfigyelitek, a kamerás autó nem egyenesen halad, hanem pont a rendezõi bal kamionnal együtt kitér balra.
- ez adja azt a perspektivikus hatást, hogy a két kamion távolodik
- de csak az a bal kamion távolodik, mely nem is "csuklós-platós" (nem értek hozzá) hanem egy kisebb fajta, így nem is tud bebicskázni.

szóval ez nagyon jól ki van találva, ügyesen felvéve, profi a stáb, és profi a színészi része is. ennyi.

aki nem használt hevedert, az motoron se vesz bukót... hülye! 😊

u dont have to listen anybody else but me

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

tényleg érdemes végignézni az összes volvo-s videot mert egész jók 😄
valaki régebben a 2est asszem már betette
Shodan
ennek a vége tuti hogy vágva van

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Pharaoh
Melóhelyen is ilyenek lehetnek nálunk a gépek .

pajti

st3v3
Egy sem volt a sorbáállók köz.....én odamentem volna, lerugtam volna, a p4 el leléptem volna 😄DDDDD Nekem nem tellik ilyenekre.

I'll Be Back

BaliBoy
Ez már kész tömeg gyilkosság volt. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ProGabe
Jah, most már azt is biztos tudja,hogy miért mászott arrébb a gép évenként 3-5 centit 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Subakka
Szerintem az nem csak por volt, hanem már egy egész civilizáció 😄

&#3232;_&#3232;

Tikal
Nem trükk a Van Damme Volvo reklám, megcsinálták….

Van Damme, 53, was hooked to safety lines that aren’t visible in the film, and each foot is on a small platform that was built on the trucks’ side mirrors.

Van Damme’s feet aren’t secured to the mirrors, video director Andreas Nilsson said, “but we had him rigged so that if he would fall off he wouldn’t die obviously. We didn’t want to be responsible for killing the Muscles from Brussels.”

The stunt, meant to advertise Volvo Trucks’ new dynamic steering system, has drawn more than eight million views on YouTube since the video was posted on Nov. 13.

It was filmed by Nilsson on a closed-off airstrip in Spain called Ciudad Real, located just south of Madrid. Prior to filming, the production team rehearsed the stunt for three days. The final version had to be completed within just 15 minutes – from 8:05 a.m. to 8:20 a.m. – when the sunlight was just right.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bexter
Barátomnak gondja akadt a számítógépével, folyton lefagyott. Kapott tanácsot, hogy porszívózza ki belül.

Before - After

http://bexter.hu Szép Fényeket!

BenedekFeco

robotnyk
szóval azért tudja megcsinálni, mert olyan faszán szívta a kokaint?
Citromot ettél reggelire? Esetleg rokonod Van Damme? Vagy egyszer megmentette az életedet, hogy így nekem rontasz? Csak azt kérdeztem, hogy van-e benne trükk, mert nyilván biztosítási szempontból se mindegy a dolog. Leeshet és nagy baj lehet belõle. Azt tudom, hogy a spárgát meg tudja csinálni. Csak nagyon nem mindegy, hogy 2 széken csinálja, vagy 2 mozgó kamionon. Nem kell rögtön felhúzni a vizet. Meg különben is mi az, hogy nagyon mejnsztrím lenne? Úgy csinálsz, mintha hónapok óta hírdetném itt a hipszterséget.
BenedekFeco

BenedekFeco

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;