Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Csak azért teszem ezt ide be mert sztem ide járnak a legtöbben 😊
Ha van valakinek kedve kicsit agyalni:
csillagász fórum
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ezért tûnik el idõnként mindig csak 1 db. <#smile>#smile>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
http://gaborszantai.co.uk/
Nekem még az a problémám h vmi módon minden alsógatyám a segg és a zacsi közt kireped egy idõ után.Franc tudja miért.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ha eltûnik egy-egy darab nem baj, teljesen egyforma a többi is.
<#smile>#smile>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
<#eplus2>#eplus2>:
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
1. fõbûn: totál lehalkítja a zenét amíg pofázik és nem rákeveri ám a mikrofont, hogy tuti kiess a ritmusból, mert kurvafontos közölni, hogy jóskának ma van a szülinapja és mindenki adjon egy hurrát, vagy 2 percig minden 4-dik ütemnél intermezzot tart, hogy elmeséljen vmi tököm sztorit, amire senki sem kíváncsi (Mikor...legutóbb...Siófokon voltam...odajött...két lány...és azt mondták...hogy isteni...ez a szám...Remélem...ti is...így gondoljátok.)
2. fõbûn: rángatja az EQ-gombokat, random össze-vissza a szám közepén mert azt hiszi attól DJ a DJ
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
mondjuk én 14-15 voltam, amikor ezt elkezdtem hallgatni, mondjuk akkor ez volt a divat is, minden buliban ezek szóltak szinte 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Vajon miért?
A nyomorék!
http://www.akciofigura.hu
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
szorgalmi idõszak vége, tönkretesz
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]