Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
már akkor is szar volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Master91
már válaszoltak is 😄
norbre

Csak azért teszem ezt ide be mert sztem ide járnak a legtöbben 😊
Ha van valakinek kedve kicsit agyalni:

csillagász fórum

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

szomferi
jaja, jó kis Red Coltos bulik 😄 (felvételrõl)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

plu604
Esetleg tessék csekkolni a gumitömítést, az viszonylag gyakran eltüntet egy-egy zoknit 😊

Közismert tény, hogy a mosógép eszi meg a zoknikat, mert azzal táplálkozik.
Ezért tûnik el idõnként mindig csak 1 db. <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

vagy dagadt vagy szuk a nadragod - ekkorat nem lehet fingani 😄

http://gaborszantai.co.uk/

The Protector
Jah.Valahogy mindg eltûnnek.
Nekem még az a problémám h vmi módon minden alsógatyám a segg és a zacsi közt kireped egy idõ után.Franc tudja miért.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

vizes
Nálam egyszerûen elfogynak. Lassan de biztosan.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

anyámnak én is mondtam, bassza ki az összeset, és vegyen vagy 30 darabot ugyanolyat... nekem van 5 perc is mire találok egy párt
Lazarus
Ezért vettem én is 10 pár egyformát de így is kisebbségben vannak 😞
vizes
Én már szintet ugrottam. Egyforma zoknikat veszek.
Ha eltûnik egy-egy darab nem baj, teljesen egyforma a többi is.
<#smile>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

a.carkey

A medve nem játék.

Lazarus
Minden reggel 2 perc azzal megy hogy egyforma zoknikat keresek
The Protector
Náalm ugyan ez.Egyszerûen eltûnnek a zoknik,minden tele van páratlan zoknival.Majdnem mindig páratlanban vagyok,már beérem azzal is ha a színárnyalat nagyjából egyezik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lazarus
mcmoha
Én sajnos bõven 50 plusszos vagyok de nem lakodalmason edzûdtem hanem ezen
<#eplus2>:

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Hmmm 2006 akkoriban már erre felvirágzóban volt a "Modern tánczene" ....ésmár akkor Axwellre buliztunk amikor még nem volt túlsztárolva és semmi divatzenét nem csinált...."régi szép idõk!" 😄
Nálam ez annyival szokott kiegészülni, hogy az 5 zokniból mosás végére általában 3 lesz, a maradék 2-t elnyeli a föld/mosógép/nemtudom.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Lazarus
tutituti
miért játszok vele immár tíz perce?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hixer
pfujj mennyire gyûlöltem azokat...
1. fõbûn: totál lehalkítja a zenét amíg pofázik és nem rákeveri ám a mikrofont, hogy tuti kiess a ritmusból, mert kurvafontos közölni, hogy jóskának ma van a szülinapja és mindenki adjon egy hurrát, vagy 2 percig minden 4-dik ütemnél intermezzot tart, hogy elmeséljen vmi tököm sztorit, amire senki sem kíváncsi (Mikor...legutóbb...Siófokon voltam...odajött...két lány...és azt mondták...hogy isteni...ez a szám...Remélem...ti is...így gondoljátok.)
2. fõbûn: rángatja az EQ-gombokat, random össze-vissza a szám közepén mert azt hiszi attól DJ a DJ

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

BenedekFeco

szomferi
még most is elférne simán, 1-2 handsup buli lehetne megint 😄
mondjuk én 14-15 voltam, amikor ezt elkezdtem hallgatni, mondjuk akkor ez volt a divat is, minden buliban ezek szóltak szinte 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LeWyTy
Kíváncsi lennék néhány magyar mulatóson edzûdött 50-60plusszos öreg véleményére <#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
Nem vagyunk egyformák,ugye a mondás szerint 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LeWyTy
Ja a mai napig a torkát vágnám azoknak az idiótáknak akik belepofáznak a zenébe... jó kis nosztalgia<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pluskast
Na igen. Kinek mi a nosztalgia. Aki akkor volt húszas évei elején annak biztos az.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

én meg hányingert kapok ettõl ,de ne vegyétek fel, mert más a zenei izlésünk

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

bakkerman
na ezekre a zenékre még tényleg lehetett csapni 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

norbre
errõl nekem sok minden más jut eszembe, de nem a nosztalgia 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

cikasz
A megjegyzések és az értékelések le vannak tiltva a videónál!
Vajon miért?
A nyomorék!

http://www.akciofigura.hu

szomferi
kiben tör ki a nosztalgia? 😄

nearo
ultimate combo: közben ezt hallgatom

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
+1
szorgalmi idõszak vége, tönkretesz

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

zeli
Zseniális. <#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Percekig elvoltam vele. Súlyos problémáim vannak. 😄
cement
végre egy értelmes oldal!

respect to the man in the ice cream van

sajt777
enough internet for today

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Schobert Norbi énektanára, Zámbó Krisztián elmondta, hogy tanítványa jövõre indul az X-Faktor tehetségkutató mûsorában. 😛
pajti

Synchronous
Kommandós ja... Lehet élõpajzsként használják a szerencsétlent, mindenhová õt küldik elõre, a bekapott töltények meg feloldódnak a zsírjában...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

szucsy89
lol
plu604

BenedekFeco
<#conf><#csodalk><#wow3>