Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

a.carkey

A medve nem játék.

FalseHeLL
Én olvastam/néztem mindkettõt. De valahogy fura. Lehet a magyar nyelv miatt nemtom, de nekem angolul jobban tetszik ez az irásmód is meg a vicc is amik azokban a comic-okban van (persze ott is van sok szar). Nem flamelni akarok én, csak véleménynyilvánítás. A stilus copyval semmi problémám csak nekem valahogy nem jön át. 😊

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Hozzáteszem ez végülis stílusában ugyanaz, mint a Dolan. Talán rosszul fogalmaztam: valószínûleg inkább azért tetszik jobban, mert a Mézga család a téma benne és az jobban lefedi a gyermekkori mesedélutánjaimat.
Jó, hát lopás vagy utánzás...anno én is szidkozódtam a magyar képtáblákon, hogy alig van OC és helyi szleng, a legtöbb dolgot külföldrõl vették át, tükörfordítással. De túl tettem magamat rajta. Amúgy ehhez is kell azért fantázia - ha nem is sok - hogy megalkossa az ember. Remélem a többiek nem tekintik flamenek ezt a párbeszédet. Ami meg titeket illet: nézzetek el képtáblára magyarföldön, rájöttök, hogy ez már évek óta megy. Vagy megszokod vagy megszöksz. De panaszkodás helyett hasznosabb lenne, ha esetleg elõállnál hirtelen egy OCvel, hogy megmutasd mit tudsz.
FalseHeLL
Akkor ugy látszik hogy neked nem eléggé szar a Dolan, hogy tetszen, de ez eléggé szar, hogy tetszen. Nekem a Dolan eléggé szar, hogy tetszen, nekem ez nem eléggé szar, hogy tetszen.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

jazzy
baszont pls
Bevallom nekem a Dolanos egyáltalán nem tetszett. De ezt megláttam ma és kedvet kaptam ökörködni. Ez a magyar narancs. 😊 Igen, eleve szar, de pár embernél annyira szar, hogy már jó. Ezek szerint neked még nem annyira szar 😊
nem akarok fasz lenni, de amikor ezt a dolanos stílust elõször átvették a magyarok, és létrejött az a szkuvis faszság, már az is baromi cringes volt.

Akkor már megérte 😊
A sablont nem én csináltam, posztolom is...hátha valaki kedvet kap és van szabad 10 perce alkotni.
szomferi
jó ez pedig... én imádom, a könnyen kicsordult a végén, akkorát nevettem 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Na, megy ez! <#awink>

Amúgy OC, de valószínûleg fb-on nem fogok ezzel dicsekedni.
szomferi
"Hogy tekerted meg azt a cigit Aladár, adjad már ide, szeretnék utazni."

köbö 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Magnum PI
Én már az elsõ buborékot sem tudom elolvasni rendesen.

FalseHeLL
Dolan comic Mézga család verzióban? meh :S

Tikal
ez rohadt jó

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<#banplz>
rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

ikim

Vásárló a piacon:
-Ne haragudjon, élõ a ponty?
-Nem b@zd meg, felvételrõl van….

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

PrasCo
skinnyman

Regards,

PhantomAss
Vágási Feri hiányzik <#ejnye1>

GOOBY, pls

Volt régen egy jó minecraftos videó itt...
A zombikat mutatta be a föld alatt, ahogyan élnek. Biliárdoztak stb. aztán egyszer csak egy block a falból elkezdett repedezni. Kiütötte a minecraftos "szereplõ", benézett.. a zombok vissza rá, aztán vissza tette a blockot.
Valaki ki tudna posztolni ezt megint? Hatalmas videó és azóta sem találom.

http://gaborszantai.co.uk/

J i GS a W

Desiderata
passatgt

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

N0rman
Eccaavú <#szeret>

RelakS
Fõleg a Szupercellában. Ott Swarcinak legalább nem virsli feje volt.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bardocz
Férfias? Dehát pisztollyal, és hasonló szarokkal lövöldöznek.
The Protector
Beleremegtél?Te sem a mai kor gyerkõce vagy,velem együtt.Én még a kigyúrt,férfias egysoros beszólogatós,lövöldözõskúrósbaszóscsajtcsempérefelkenõs filmeken nõttem fel.Iszonyat jó lesz.Nekem már az hatalmas +volt mikor egy képernyõn volt Stallone és Arnold.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

modellmaker
Azt a teasert én is megnéztem vagy 3x egymás után. Elég jó lett. <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ezt vegigneztem 1x, utana a Vikings trailert 3x, Ragnar Lothbrok es haverjai ezeket a vizipisztolyos hulyegyerekeket reggelire megennek es tolnanak ra egy pohar Chuck Norrist 😄

Eneff
Még a zsidó piramisoknál is királyabb. <#gonosz1>
uncsi?!?!?!!? beleremegtem a Trailerbe annyira odabasz már az is! noobok vatytok!😊))

hát nemtom eléguncsi 😄 megy a nyugdijalapba a bevétel.... talán már a 2-t se láttam asszem
Jim Morrison
lassan már erre is mehetne az old jelzõ :><#alien2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

OMG OMG OMG!!!!!!

robotnyk
tanulság: a szúfi egy álszent, mellébeszélõ kretén.
Sippie
ehhez nem kell messzire menni, idehaza is a többség azt gondolja magáról hogy királynõ...

Tikal
Ez szep es jo, cdak a kiralynoseg ott rajuk van eroltetve...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Sátántangót láttam moziban, érdekes egy élmény... utána minden száguld körülötted 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.