Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiszteljük már a bankrablókat is. nem mindenki meri ám megtenni amit õk. csicska szar emberek vagyunk mert nem merünk bankot rabolni. csak ülünk a fotelba és max játék közben kirabolunk egy bankot de még azt is elrontjuk

w77d
ok egy tégla is a fejedre eshet (bár ritkán szoktak építkezésen járókelõket keresztül vezetni), de miért kell még1 plussz dolgot erre a listára venni? na meg ha a tégla esetleg célt téveszt, akkor max megijedek és hálát adok az égnek, míg így mondjuk vakarhatom le a gyerekemrõl ezeknek a senkiknek a darabkáit. Nem hõsök meg sportolók ezek, hanem veszélyes állatok, ennyi. Jah és nem a fizikai tûrõképessége fölött ítélkezek, majd ítélkezik fölötte a sors, hanem a saját és embertársaim lelki és fizikai épsége miatt mondom azt amit. Aki ezt nem érti meg, az egy önzõ hülye barom.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Systore
Cindy! kilyukadt a tv!
Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bajgunar

A töltött káposztánál megtöltjük a káposztát, káposztával...
<#conf><#lama><#wilting>
ocskoszilard

Ha valaki olyan hülye fasz, h utánozza, az meg is érdemli h leessen. Jackassnél meg sok másik 1000 videónál is ki van írva h "ne utánozd bazmeg" és aki megpróbálja és baja esik, hát akkor mondhatjuk, h természetes kiválasztódás. Sok james bondot néztem gyerekkoromban de vhogy mégse jutott eszembe vonatokon ugrálni. Valóban felelõtlen és veszélyes amit csinál, de sztem sokkal több és veszélyesebb dolog történhet veled az utcán, mint h 1 barom a fejedre essen. Am respect a srácnak. Balls of steel
Akár egy gyilkos, erõszaktevõ, pedofilra is ráeshet. Ja és a tégla is, meg a kaspó, ami szigorúan Marinénié. A videózva van, akkor ez bizony hatványozódik.

Positive Mental Attitude

Fenrir
Igen, csak a tégla és a kaspó nem filmezi magát miközben egy kézzel kapaszkodik a tetõ szélébe.

Ne magyarázzuk már meg a baromságot.

A halál csupán a kezdet...

Mi van ha egy építkezésen leesik egy tégla? Mi van ha Marinéni kaspója leesik? Ne legyetek már ennyire beszûkültek...
Fenrir
Azt te honnan tudod, hogy ha leesik akkor mondjuk nem egy járókelõre esik rá akit ott meg is öl rögtön? Mert nem egy klippen éppen forgalmas utca fölött lógott a b@romja. Vagy mondjuk valami eszement idióta elkezdi utánozni és az meg leesik. Hiába írja ki, hogy ezt senki ne csinálja ha ezzel kb pont az ellenkezõjét éri el.

A halál csupán a kezdet...

Fresh Duke
Nem ítélet, puszta ténymegállapítás.

A heavy cost. I pay it gladly.

Lazarus
Milyen alapon hozol ilyen ítéletet?
Fresh Duke
Te nem vagy normális bazdmeg.

A heavy cost. I pay it gladly.

Jeffjohnson
Asszem, alkotmányos joguk van a szabad véleménynyilvánításhoz.

Looooser
vazze csak néztem lezsibbadtak a kezeim és elkezdett izzadni a tenyerem....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

😞(((

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

szerintem nyilvánítsuk õket egybõl nemzeti hõsnek! annyira bátrak, derék férfiak!
N o N a m e
ó Tabby <3 😞
vegicsek
Sziasztok, szavazzatok légyszi!!!4négy

http://lattadafaszt.atw.hu/

(NSFW de semmi szivatós)

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sir Quno Jedi
boldogan meghalni?! ez érdekes prekoncepció...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

VRSDM
imádom az esgét.
nem akartok nemzeti ítélõbizottságot alakítani?

van aki unalmasan meghal. van aki érdekesen. van aki extrém mód.

mi a különbség? aznap reggel másképp döntöttek 😊

nem értem milyen alanyi jogon van képe bárkinek ítélkeznie, embertársai mentális és fizikai teljesítményérõl. mindezt úgy, hogy a saját testi épségükön kívül senkit nem veszélyeztetnek.

schumacher is mekkora fasz. elmegy síelni és meghal? fasz. (remélem az utolsó mondatban mindenki érezte az iróniát.

u dont have to listen anybody else but me

7131nr
lehet ha nem a hegyek közt, akkor 2 hónap múlva munkába menet nyekken meg. Ezt elõre nem lehet kiszámolni.
The Protector
De õ nyilatkozta is,hogy benne van a pakliban.Neki ez volt az élete,talán boldogan halt meg.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bardocz
Elõfordul. Még mindig jobb mint a rák 😄
SzirmosSzisza
Az a magyar hegymászó is biztos tisztában volt a képességeivel, aztán itt hagyott egy özvegyet meg egy 10 éves árva gyereket.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azért csattanás elõtt fizesse vissza az oktatására és az egészségére elköltött összegett aztán akkor hal meg amikor akar.
RelakS
Amíg nem hibáznak, és nem placcsannak egy nagyot.

Más kérdés, hogy addig esetleg jól szórakoznak

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bardocz
😄DD

#327174: Szerintem azok az emberek sírnak, akik soha semmit sem mertek kipróbálni, mert hogy bajuk esik. Ezek a srácok meg tisztában vannak a képességeikkel, és kihasználják.

Krinyo
Najó, azért van különbség egy profi versenyzõ, profi körülmények között megrendezett esemény, és egy vagánykodó hülyegyerek között, fõleg aki rábaszódhat egy járókelõre.

Krinyo
veszély és irigység egy mondatban?
Kifejtenéd?

tutituti
nem volt neked még igazán durva ínhüvelygyulladásod bf2 alatt!
az kismiska egy ejtõernyõs rándulás mellett 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

bardocz
Ugyan csak irigykedik a sok fotelhuszár, mert a legveszélyesebb dolog életükben az volt, amikor a battlefieldben 2 tölténnyel a tárban rárontott 4 ellenfélre, és utoljára 4 évesen szerzett horzsolást.
Jim Morrison
Szerintem õk se teljesen normálisak, de õket még támogatják is 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Shiwo
és az a jobbik eset, ha elõttük placcsan szét és nem rájuk érkezik..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

w77d
én inkább csak hülyének nevezném õket... menjenek el versenyszerûen sportolni vagy valami hasonló, de ezzel nem csak saját magukat tehetik tönkre. Képzeld el, hogy sétálsz az utcán a kisgyerekeddel, amikor egy ilyen agyatlan degenerált szétplaccsan elõttetek. Ezek nem tiszteletre méltóak, hanem a zárt osztályra.

Roger6
Középen lent is van egy.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem az én mûvem, hajnalban nézegettem a lelõhelyet és megláttam. Na mondom posztolom ide - direkt spoilerben - hogy pár álintellektüel' seggfájjon rajta. Még ki is írtam, hogy mire számíthat. Mintha beleugrana a pöcegödörbe aztán panaszkodna, hogy milyen büdös van...logika? Ugyan... <#zavart2> Azért Bundy miatt még megbocsájtok, így pár nappal tovább élhetsz! <#puszi>

Bokafix2: szívesen. Kitalálom, azért nézed a TV-ben a Való Világot, hogy romlott iceteat szürcsölve feleselj a tévének, hogy mekkora szar! Talált? :3
<#eljen>
theone91
Kár hogy nem esett le. Izgi lett volna a videó legalább.

oliwwer
Felkészültek.. a halálra
szerintem simán hiányzik belõlük a túléléshez szükséges félelem

rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Jeffjohnson
"Ezek az emberek hihetetlenül bátrak és felkészültek."

Bátrak, igen de felkészültnek nem nevezném azokat akik egy rozsdás vasdarabon húzódzkodnak.

robotnyk