378948
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#374870 1 szamnal mukodik tehat, india>china. -
nordan #374869 na ezt nem tudtam! ty -
#374868 Szép. Azt hogy számolja ki, ha azt a 108-at átírom neki pl 118-ra? -
#374867 Ezek akkora hülyeségek, biztos vannak számok ahol jól működik de még két random 3 jegyű számnál sem működött, próbáltam 222*394-et és valami 2268-at kaptam a csodás indiai "módszerrel" még a hagyományost ha megtanulod utána bármilyen tagú stb számot össze tudnál szorozni, ha nem számológépet használnál mint minden rendes ember. -
#374866 -
Neocortex #374865 Dániában nekem mondták hogy gusztustalannak tartják ha valaki hangosan fújja az orrát, szipogni kell. De ahogy láttam amcsiban is csak az orruk végét törölgetik a zsepivel
benzin költség: 0 rubel :o
-
Dobronski #374864 londoni irodaban MINDENKI szipogott, szivta az orrat. :D agyamra ment, volt norveg, angol, spanyol nemet francia, kb minden nemzetbol :D -
Zsoltee_a_bator #374863 Haha, tenyleg, facepalm :D -
#374862 Hagyd már abba a fúLYkálást :D Jó lesz az fúJásnak is -
Zsoltee_a_bator #374861 Igen, barhol kapsz, csak sokszor kreativ alneven fut, mint pl "arcszalveta" meg hasonlok. Kulfoldiektol megszoktak mar a publikus orrfulyast.. de ok maguk tenyleg mosdoba mennek hozza, ha megfigyeled - vagy szipognak.
-
#374860 Az hülyeség, hogy nem kapsz zsepit Norvégiában, én bármelyik boltban tudtam venni magamnak ugyan ugy a szokásos helyen van mint nálunk.
És igen a szipogás az megy nekik, de csak amikor enyhe folyás van, ha valami komolyabb van ök is zsepibe fujják.
És nekem még egyzser sem mondták, hogy illetlenség lenne zspibe fujni mikor ott voltam .
Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.06.27. 22:48:12 -
Zsoltee_a_bator #374859 Ja, csak a fairplay kedveert van, amiben ok ugyesebbek. Pl sosem kohognek, tusszentenek kezbe, csak konyokhajlatba. -
Zsoltee_a_bator #374858 Regebben olvastam, hogy azokban a tersegekben terjedt el az orrfulyas, ahol sokat tizedelte a nepet a tuberkulozis. De most nem talalok ra jo cikkeket, fogadd el mendemonda minosegben :)
A norvegoknal mindenesetre tenyleg az orrfulyas szamit udvariatlansagnak es a szipogas a meno. Amugy fujjak ok is, de csak elvonulva, foleg mosdoban. -
nordan #374857 ázsiában pedig simán kicsapják az utcára zsepi nélkül :S amolyan focista sytle-ban nem csoda hogy a zsepi ott sem dívik -
#374856 Egy rendeléssel kaptam Japánból papírzsepit.
Gondoltam, hogy biztos fasza minőség, meg minden.
Később kiderült, hogy az itatóspapírba szerintem jobb orrot fújni :D -
nordan #374855 hát visszaszívni kurvára nem egészséges.....elég szomorú,hogy elakadtak a törzsfejlődésben
azthiszem Norvégiában még zsepit se nagyon kapsz a boltban:P
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.06.27. 21:35:35 -
Ninju #374854 Nekik az a gyomorforgató, hogy mi kifújjuk egy zsepibe és zsebre tesszük. :)
Mindenesetre mókásak a kulturális különbségek. -
toza #374853 sima... @20 eves jubileum most van..
-
#374852 Jól összeillenének.
The Best Feeling in the World
-
#374851 Ez a bank, nem az a bank :)
-
#374850 Toza benne van a tévében
-
#374849 Amikor azt hiszed a muterodnak "cool" a hűtője
-
#374848 Metálosok ha találkoznak
-
nordan #374847 sírok :D
-
nordan #374846 -
nordan #374845 egy zsepit adhattak volna neki......hihetetlen,hogy egy csomó országban egyszerűen visszaszívják a taknyot
-
toza #374844 -
-
toza #374842
-
#374841 persze, most már nem csak amerikai dolog. De onnan indult. Azért 15-20éve nem volt ez ennyire bevett szokás itt európában -
#374840 azt még csak csak megértem, ha egy középosztálybeli aki megengedheti magának, hogy az összes hálója mellett legyen egy zuhany meg WC.
DE ott nem ekkora méretekről beszélünk és ott a szülökön kivul a ygerekek használják.
Most én is egy apartmanban vagyok ahol van vendégWC , amit sose használok , de az csak tényleg egy kis zug a rotyivel, meg kis mosdo.
DE ilyen szinten amikor ennyi pénze van, akkor marhára nem fog vendégeket elszállásolni magánál napokig , hanem inkább bérel nekik egy szobát ebben a hotelben . Meg nem fog nekik fözöcskézni, hanem odarendel valakit vagy az egész kaját már. -
#374839 Ajánlanám a figyelmetekbe fővárosunk budai részét :D
Burkolóként nagyjából vágom a fürdőszoba témát.
Egy átlagos (100-300 millás) budai kertesházban legalább 2-3 fürdőszoba van. Pl. amit legutóbb csináltam fent a testvérhegyen abban 4 volt. 1 szülői, 2 gyerek (külön hálószobához) és egy "vendég" az alsó szinten. Tavaly is csináltam egy komplett házat egy kínai fickónak (generálon keresztül) abban is 4 volt. De amit most júli elején fogok csinálni abban egy gyermektelen 40 körüli aránylag fiatal pár fog lakni "egyedül". Asszem ha jól számoltam akkor ott is 4 fürdő lesz. Ez már messze nem "amerikai dolog" :D -
#374838 A sok fürdő ilyen amerikai dolog. Az ideális házban/lakásban annyi fürdő van, amennyi háló. Plusz 1+2 tartalék :) Nem kell osztozni a wc-ken meg a szagokon :) -
#374837 Pont ezt akartam írni, milyen gyönyörű kilátás egy szürke betondzsungel, jól elköltött 11mrd.
A sok fürdőt soha nem értettem, de lehet csak azért mert soha nem volt akkora házam hogy 5 fürdő is elférjen benne.. de tényleg, minek ennyi?? -
#374836 vannak jóval komolyabb kérók is a csatornáján -
#374835 Ha ennyi pénzem lenne, akkor biztos, hogy nem egy zsufolt belváros smogos levegőjének a közepében másokkal megosztva egy lakást vennék, hanem valahol távol a várostól , valami erdős mezős közel a tengerhez meleg helyen lenne .
Meg aki ezt megveszi annak minek konyha és mosógép, nem hinném, hogy azok tudnak akarnak valamit is fözni meló után meg a hétvégén alsógatyákat mosni . Főleg, hogy a Hotelnek gondolom van külön tisztitó szolgálata meg étterme.
És ezt a sok konyha és fürdöt se nagyon értem minek, -
#374834 11,6 mrd-os lakás
-
#374833 -
toza #374832 -