379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • hykao
    Elég egy altató a kielégítéshez...
  • cement
    ezt a kielégítőst nem lehet megcsinálni egyszeruen!! hogy szedtek ossze 1000pontot? ha leszedek rola mindet akkor is max 630 pontot kapok es abbol max 1 altato futja es nem lehet megcsinalni mert felebred..
  • Gladiator
    de nekem mire felmegy narancsig teljesen felébred, aztán beadok egy altatót, aztán utána max anarancs feléjig bírja ki felébedés nélkül. Istenem, túl jól csinálom:-D
  • Gladiator
    jó van, rájöttem. de nem tudtam, hogy mozgatni is kell az egeret. csak odabasztam, azt vártam, hogy vmi legyen. de mostmár működik. csak úgy sikongat:-DD
  • Dzsini
    az első kört leíram, utána elolvashatod a "feladatok"at.. sok sikert a 2.hoz, és használd a fantáziád (vagy a tapasztalataid) ;)
  • precision
    ;DD
  • cyrus #12599
    én ezzel nem büszkélkednék ! :D
  • Gladiator
    és mit kell csinálni? mert a csaj már tök pucér, de semmivel sem tudok vmi orgazmus félét kiváltani.
  • Gladiator
    ja, jó. csak egy csomó ideig nagy fehérség volt mikor megnyitottam, aztán letöltöttem, fr nem tudtam megnyitni. de most már megniyotta az explorer.
  • Dzsini
    swf - normál flash file, bármelyik böngészőbe dobd be.
  • Gladiator
    ti mivel nyitottátok meg?
  • Dzsini
    hajrá, irány az A kategóriás befejezés :))
  • FtranX
    thx! sikerült! :D
  • Sadist
    Balu szerintem megin kivívod a moderátorok ellenszenvét! Az ilyeneket nem biztos, hogy ide kéne belinkelni.
  • Dzsini
    első kör:
    szoknya remove, megvárod míg újra elalszik, aztán jobb mellbimbó masszír amíg felmegy narancsig - utána bugyin keresztül masszír amíg felszalad pirosba, akkor villámgyorsan megveszed az altatót, továbbrais irány a bugyi, és épphogy mielőtt felébred újraaltatod, és befejezed... így meglátod, hogy mik a feladatok az A-hoz (9 van), és következő körtől már 1500 ponttal kezdesz... lehet próbálkozni.
  • FtranX
    kb. nálam is ez a helyzet.
    Amiért eddig pontot kaptam:
    kéz elmozdítása, izgatás bugyin keresztül, mellbimbó izgatása, bugyi levétele, melltartó levétele.
    összegyűlt 1050 pontom, vettem egy gyertyát, de az hamar elaludt. nemtudom hogy kéne
  • Dzsini
    rosszul kezdtek neki.
    2 körből egyszerűbb, kb 20perc próbálgatás után megvan a módszer és az A eredmény :)))
  • I.C.ram
    Nekem is kb ez.
  • CSOCSO
    en ugy probalom hogy leveszek minden rola kiveve a bugyit ( valamiert bugyival jobban elvezi a dolgot..fakkom se tudja mier tvan ez..
    szal leveszem a melltartot.. meg removolom es nem isman lehuzom a szoknyat..
    majd szzeeeep lassan izgat a vagina.hirtelen felugrik narancssarga kozepere.. majd gyorsan altato.. aztan bea dneki tovabb simogat lassan.. de semmi:(((((((( felmegy pirosig es majdnem felebred...
  • I.C.ram
    Én benyomtam neki altatót is, de nem sikerült nagyon előre lépnem vele.
  • FtranX
    még nem sikerült :)
  • CSOCSO
    neked hogy megy?:)
    u tacs maj tralala?:)
  • FtranX
    Egy kis játék! :D
  • FtranX
    :DDD
  • ollie
    ez kemény!
  • bogyoka