379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Crokin
    Hát igen, de ha le van rakva a póló akkor nem mindegy?
  • cseri001
    megpróbáltam, meg megnéztem megint, de nézd meg a videón is "kilóg" az egyik ujja hátul. :))
  • cseri001
    na mindjárt megpróbálom... :)
  • Crokin
    Miután felemelted a pólót úgy kell letenni, hogy a kilógó ujj legyel a földön és arra hajtod rá.
    Az első kínai csajszi jól mutatja.
  • cseri001
    vagy én csinálom rosszul?
  • cseri001
    csak az a baj, hogy a másik ujja a pólónak kint lóg :)
  • cSuwwi
    wháááá, ez k+ nagy :)
  • FtranX
    szerintem csak gyakorolni kell :)
  • CSOCSO
    nekem nem igazan megy:(( sikerul meg ugy is nez ki ahogy kene..csak tiszta gyurott... meg minden.. a videoban meg olyan szep hogy az mar nem is igaz
  • FtranX
  • CSOCSO

1000 koszonet!!! pedig eskuszom kerestem itt is...
  • FtranX
    Itt van
  • CSOCSO
    tud valaki segiteni.. a napokban lattam egy videot valahol..sajna kurvara nemtom hogy hol. egy japcsi csako hajtogatott ossze egy sima polot..vegulis a hajtogatas technikajan volt a lenyeg.. ket harom mozdulatbol ossze hhajtotta a polot.. nem tudja vki hol van ez a video?
  • Dzsini
    meg, ha minden feladatot megcsinálsz, akkor kinyitja a 3 titkot - nem értem amúgy mit lehet ennyit szenvedni ezzel, nem volt fél óra kikattogni a megoldásokat...
  • hykao
    a 3 secretet megtaláltad, felfedezted?
  • Dzsini
    pontosan leírtam hogy mit kell csinálni. amit nem írtam oda, azt nem kell...
  • CSOCSO
    nemtom hol irtatok hogy melltartoban izgassuk a mellbimbit..
  • CSOCSO
    lol ez jo!
  • Sadist
  • Sadist

Ha már tankos, itt van ez is! Valaki ügyesen "letámasztotta"
  • Sadist
    Ez meg a táblás rohadt jó!
  • RelakS
    Vigyázz, harapós ...........
  • RelakS
    32. tipp: Ne rakd egy dobozba a kutyát és a macskát
  • RelakS
    Megint nem kaptam előléptetést???
  • RelakS
    Foglalkozási ártalom:
  • RelakS
    Ez eldurrant :D
  • 0ppika
  • RelakS
    Hátrányos mellbőség:
  • Dzsini
    " csak azokért lehet pontot kapni..." - ahogy te azt rosszul hiszed... megint egy türelmetlen, kapkodós arc... olvasd el lent a guide-ot az első körre, abból már lehet tanulni.
  • cement
    és hogy van pontotok altatóra ha nem veszitek le rola a ruhákat? csak azokért lehet pontot kapni...
  • precision
    huuu hol lehet ilyet kapni? :DDD
  • Jhon Balu
    ettöl jol lehet lakni.ez egy normális adag.
  • burkusdió
    szvsz vót má
  • Jhon Balu
    tényleg ennyire jo ez a spray!
  • burkusdió
  • Dzsini
    gratulálok tsotso, lassan kezdesz megtanulni olvasni... végülis ez mostanában már nagy dolognak számít.
  • CSOCSO
    sikerult:)
    a lenyeg hogy a mellbimbijet kell neha izgatni..melltartoban!!! nem nelkule.. majd felugrik narancssig.. majd bugyiban izgatni a vagucit.. pirosra ugrik..gyogyszer be es izgataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
  • CSOCSO
    ti gyorsan mozgatjatok az egeret vagy lassan??? szerintem nincs kulonbseg de nekem kurvara nem megy
  • CSOCSO
    hurra.. en elkezdem maszirozni a bimbojat elmegy a sarga feleig es mindjart felebred...
  • FtranX