379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
tegnapi sorozathoz még 1 jó kép. -
-
Sok olyan van közöttük, amik jók lennének, ha nem lenne szétbarmolva azzal a hülye "owned" marhasággal. :P -
[URL=http://www.omgpwned.net/pics/owned/]Owned képek :D, direkt nem keztem el beszúrni eggyenként őket mer így egyszerűbb :P, érdemes megnézni, van köztük néhány ami "vótmá" de a legtöbb új[/URL] -
amcsi átlag nő :)) -
ÁÁÁÁÁÍÍÍÍÍÁÁÁÁ :DDDD -
Shadow_THH #38468
b*sznám szájba...
ennyire nem érdekli a gyereke hogy tudatosan 'feláldozza', hiszen ha hülye is lesz a bagótól akkor is milliókra perelhet. Rakjon a p*nájába füldugót akkor nem megy fel a zaj
-
CUCLI #38467 D:D:D:D::DDD:DD:DS:D -
hallójárat :D
ezért télleg bocs :D -
:D:DS:D -
-
Jószomszédi viszony
-
broáf -
Fiu:
-Te, és miröl ismerlek majd fel a bárban?
Lány:
-Várj csak...talán legyen nálam egy rózsa? Áá,nem,megvan, tudok egy egyszerübbet!...
-
pfffeh 
oké főnök -
jójó, tudjuk hogy tudsz törpapa ne idegeskedj -
Valaki tréfás kedvében volt
-
nem akarok itt felesleges vitát ecsém, de hogy a terhes meg a "még meg nem született gyermek" az egy és ugyan az... -
Lehet, vagy a keresztapja/rokon is lehet a tag(bár ha jól látom fogják egymás kezét a baba feneke alatt)stb.,de én szeretek rosszindulatu lenni;
nekem jobban tetszik az a magyarázat hogy rendesen benézte ezt a csajt
magának a srác :D (na azért ez a rosszindulat dolog nem teljesen igaz,
a valoság az hogy rendes gyerek vagyok,csak
ezzel a magyarázattal vicesebb a kép) -
Prof William #38455 Mádl, amikor rájön, hogy le akarják váltani keményebb eszközökhöz nyúl.
-
:D -
a képen meg cigizik :D
erre montam...!! -
Gondolom örökbefogadták. :PPP -
Nem semmi a csaj ha ezt kidumálta :DD
-
és vajon a nadrágjuk elejére mi van írva? "not"?! -
hát rosszul hiszed, mert nagyon sokan egy alap mondatot nem értenek meg, sajnos
-
...shitek... hát mond valamit...
-
Shitek bosszúja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nem lustaságból nem forditok magyarra, azt hittem ennyire mindenki vágja az angolt.Én is csak két évet tanultam(na ez a másik ok,elég nagyképüség lenne
ezzel a tudással). -
-
olvasd már el az idézőjelben lévő szöveget figyelmesen htxvvm -
Ehhez képest még Al Bundy Dodge-a is luxuslimuzin
-
..terhesen..:D -
lolmá
de miért nem irtad oda magyarul is mert szerintem sokan nem értik.
"Mellisa Williamson égy Bullitt Sugárúti lakos aggódik, hogy károsan hat még meg nem született gyermekére a légkalapácsok hangja."
a képen meg cigizik :D -
Ááá!
-
A zajártalom miatt parázik, közbe meg orba szájba bagózik? Szép mondhatom... -
Ez még egy r*banc
-

-
Kb. mint a viccben, amikor az egérke ül a szakadék szélén és azt mondogatja: oroszlán, oroszlán, oroszlán. Arra megy az elefánt, meghallja az egér cincogását, de nem érti tisztán, ezért közelebb hajol. Egyre közelebb hajol, egyszercsak beleesik a szakadékba. Kisegér folytatja: elefánt, elefánt, elefánt.
-
Lál! :D