379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Crem
  • Crem
  • Dead
    Ezek .........
  • Dead
    Ez is király
  • nokedli
    kívánság
  • nokedli
    mamika
  • Aquir
    ez jó :))
  • Raszkolnyikov
    Ez az első dícséretem képre
  • geri15
  • Kit--Kat
    :D
  • hen-tes
    vótmá?
  • ollie
    ezek súlyosak! :))))
  • Gorvik #39222
    Egyetért, tényleg ne menjünk bele
  • Hmuda
    Hát ez viszont már politika, abba meg inkább ne menjünk bele, de fasizmushoz nincs köze.
  • Gorvik #39220
    Nem arra gondoltam.
    Egy szerkesztőség elé, aminek még a neve is vicc, mert olyan eszméket képviselnek.
  • Hmuda
    Ha a konföderációs zászlós boltra gondolsz akkor annak sincs abszolút semmi alapja. Én az USA-ban ismertem rengeteg olyan embert akik nyíltan kirakták a kocsijukra a konföderációs zászlót és mégis fekete haverjaik voltak és teljesen normális ideológiát mondhattak maguknak, fasizmusnak/rasszizmusnak nyoma se volt velük kapcsolatban. Egyszerűen ezek az idióták nem tudják miröl kiabálnak de azt jó hangosan teszik.
  • Gorvik #39218
    Hopsz, félreírtam, szóval egy olyan hely van az X hely közül
  • Hmuda
    Az oldalon hat helyszín van feltüntetve. De amúgyis, elég nevetséges úgy alapjában az egész akció.
  • Raszkolnyikov
    az én hozzászólásom nem érdekel senkit?
  • Gorvik #39215
    Egy helyre rakták, ahol ugyan más szót kellett volna használni, de van benne valami.
    Amúgy tényleg túlzás. Fölösleges dolog.
  • Shadow_THH

• Hmuda
    Na ja, de ez már tényleg túlzás. Még emberi mércével mérve is (pedig az elég magasra helyezi a lécet hülyeség szempontjából).
  • Sadist
    Einstein megmondta, a hülyeség határtalan...
  • Hmuda
    Ez már ijesztő. Ennyire hülyék az emberek?
  • PLaci #39210
    Eszméletlen túlsúly
  • Gorvik #39209
    áá, hamar leszakadna
  • IMYke2.0.0.0
    Talicska?

• Gorvik #39207
    Itt meg mi va'
  • franco
    -fav
  • Raszkolnyikov
    De tényleg így van.

Egy csomó ember a saját gyengeségei miatt nem jut egyről a kettőre. És nem magában keresi a hibát, hanem természetesen rendszerben(egyépként ez is új "divat"), meg hogy azért rossz neki mert a zsidók így akarták, hogy neki rossz legyen. Elmondok valamit ha valaki így gondolná: a keresztény bankár is úgy meg lop ahogy csak tud.

Nem???
  • Lacc
    Szánalmas és röhejes ez a mai divat, hogy mindenhol nácit és rasszistát vél látni az utca embere.
  • akos
    Igen csak tudod az a probléma, hogy a saját hazámban akkor is le vagyok nácizva, ha nem a déliek, hanem a saját nemzeti lobogómat teszem ki a kirakatba. Ezen érdemes lenne elgondolkodni...
  • PLaci #39202
    Kb egyet értek, kívéve a konföderációs zászló miatt.
    1.) A Konföderáció hadseregének nagyját olyan katonák adták, akik azért vonultak be, hogy államukat, és nem a rabszolgatartást védjék.
    2.) SEHOL a világon, még az USA-ban sincs tiltva ez a zászló, a mai napig egyes déli emberek használják, nem neonáci nézetek miatt.
  • akos
    LááááááááL!! :DDDDDDDDDDDDDD
    Darth Fader... ez nagyon nagy!!! :DDD
  • akos
    A yo büdös k* anyjuk a náci... az.
  • Lacee
    LOOOL, The DJ Strikes Back... nagyon kééész :)
  • Lacee
    wow... no comment
  • Takezó
    lál
  • Lacee
  • cyrus #39195
    mindegy, lehet bennem van a hiba...

mindenesetre -fav ez is.