379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
ehh :D -
baromi ciki -
Én még azt hittem hogy egy FASZT ...... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
szökőkutat :) -
ez mit ábrázol?
-
#40285 Ez jóóóó! 
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Szökőkút :D
-
sőt! -
ehh :D -
Aktuális kép...
[b] Skythe&Punkerwork még fiatalon!:))) -
-Ne bolondozz már,Kohn,persze hogy szivesen látlak.Még sütit is sütöttem...
-
Azt vágjátok hogy honnan tudja a vak ejtőernyős hogy közeledik a föld?
Lazul a póráz...
bocs -
XDDDDDDDDDDDDD :DD:D:D:DD:D:: beszt! -
Ebben az esetben elég lett volna szólni, de valóban, most jól megmutattad. -
Nem épp a 18+-os dologokra gondoltam, azt nyugodtan büntessék, de egyre több az olyan bünti, amit valami apró cseprő hülyeségre adnak a moderátorok.
De kezd off lenni, úgyhogy abba is hagyom, mielőtt még ott virítana a logóm mellett a kis sárga mumus. -
szerintem meg az szomorú hogy valaki szerint egy meleg csóka segge vagy 1 b@szás közben a másik torkát elvágó rajz humoros és aranyos, lehet hogy a gumiban ez elmegy de itt nem! -
Ez a szomorú, hogy ennél kevesebbért is osztják a moderátorok a büntiket kilo számra... -
Mér', most akkor már linkelni sem lehet 18+os cuccokat?
Egyébként tényleg volt betéve is, nem is olyan régen, és azért nem kapott senki büntetőpontot... -
a jelek szerint nem, amúgy meg nem tom mit sír kevesebbért is ment már ban szó nélkül szal..... -
Ja, kicsit gyorsan osztogatod ám a pontokan. Szerintem zaragsd az újjoncokat, a régiek tisztába vannak a játékszabályokkal.. -
nyugodtan, max kapsz 1 hét pihit. -
Hogy mit lehet és mit nem? Hát jó, akkor ezentúl teljes nyugalommal fogok válogatott cenzúrázatlan képeket bepaterolni ide, mert úgy látom, ezt itt lehet, ha körülnézek. -
az első törléséből tudhattad volan hogy nem kéne + nem 2 napja reggeltél hogy ne tudd mit lehet és mit nem. -
hááát...apám...ennél "viccesebb"képet sztem nem ismer senki...xDDD talán nem érted...de azért nem kell a fejedet a falba verni és szomorkodni....Majd keresek 1 Dreheres söröscimke képet...azon vszinü nem akadnál igy ki...LOL 

-
ja-ja... és ez (nekem) még ez az oldal, szóval....
áhhh biztos nem arról van szó, hogy nem olvasott vissza.
hanem? -
igazad van
#40182 -
egy ideig nagyon jól ment ez a pont osztás, de mostanára össze-vissza adják hangulat szerint. -
Csak mértékkel nyomjátok a gandzsát -
sztem mingyá kapod a párját
-
Loller, kaptam büntetőpontot, mert szemeteltem 18+ -al? Punker komám, itt nem egy képet láttam közvetlenül berakva ami 18+, én meg linkeltem kettőt és már szemetelek?
Ha ennyire zavart, meg is kérhettél volna priviben hogy hagyjam abba, mert elvileg fel kéne szólitanod emberkedés helyett. -
Loál :D -
Egy "enyhén" rasszista OWNED... -
-
Ha annyira szarul érezné magát, nem felelne meg a célra (nem túl nyerő, ha elhányja magát lefele úton, vagy leérkezés után).
Amúgy a kutyák lelkivilága kiismerhetettlen, a mi egyik kutyánk például él-hal azért, ha játszhat a vízzel - a tüzoltótömlőből ezerrel kijövő vízzel. Tiszta idegbeteg, ha meglátja az önkormányzati dolgozókat, akik az elöttünk lévő tűzcsapból visznek vizet, körbeörüli őket, ők meg mikor befejezik a locsolóvíz vételezését, a tüzoltótömlőt a kutya felé irányítják, az meg majd kiugrik a bőréből, úgy játszik a vízsugárral. :) -
ez megint csak nem ebbe a topicba való... -
-
-
-
aha.