379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • gabber_saviola
    ehh :D
  • pelleri
    baromi ciki
  • gabber_saviola
    Én még azt hittem hogy egy FASZT ...... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Lynx_TWL
    szökőkutat :)
  • gabber_saviola
    ez mit ábrázol?
    Ez jóóóó!
  • robotnyk
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Aramir
    Szökőkút :D

• Punkerwork
    sőt!
  • gabber_saviola
    ehh :D
  • Crem

Aktuális kép...

[b] Skythe&Punkerwork még fiatalon!:)))
  • pelleri
    -Ne bolondozz már,Kohn,persze hogy szivesen látlak.Még sütit is sütöttem...
  • Maco13
    Azt vágjátok hogy honnan tudja a vak ejtőernyős hogy közeledik a föld?
    Lazul a póráz...

bocs
  • The Garrett
    XDDDDDDDDDDDDD :DD:D:D:DD:D:: beszt!
  • Lacc
    Ebben az esetben elég lett volna szólni, de valóban, most jól megmutattad.
  • Sadist
    Nem épp a 18+-os dologokra gondoltam, azt nyugodtan büntessék, de egyre több az olyan bünti, amit valami apró cseprő hülyeségre adnak a moderátorok.
    De kezd off lenni, úgyhogy abba is hagyom, mielőtt még ott virítana a logóm mellett a kis sárga mumus.
  • Punkerwork
    szerintem meg az szomorú hogy valaki szerint egy meleg csóka segge vagy 1 b@szás közben a másik torkát elvágó rajz humoros és aranyos, lehet hogy a gumiban ez elmegy de itt nem!
  • Sadist
    Ez a szomorú, hogy ennél kevesebbért is osztják a moderátorok a büntiket kilo számra...
  • Eye-scream
    Mér', most akkor már linkelni sem lehet 18+os cuccokat?

Egyébként tényleg volt betéve is, nem is olyan régen, és azért nem kapott senki büntetőpontot...
  • Punkerwork
    a jelek szerint nem, amúgy meg nem tom mit sír kevesebbért is ment már ban szó nélkül szal.....
  • Kandurex
    Ja, kicsit gyorsan osztogatod ám a pontokan. Szerintem zaragsd az újjoncokat, a régiek tisztába vannak a játékszabályokkal..
  • Punkerwork
    nyugodtan, max kapsz 1 hét pihit.
  • Lacc
    Hogy mit lehet és mit nem? Hát jó, akkor ezentúl teljes nyugalommal fogok válogatott cenzúrázatlan képeket bepaterolni ide, mert úgy látom, ezt itt lehet, ha körülnézek.
  • Punkerwork
    az első törléséből tudhattad volan hogy nem kéne + nem 2 napja reggeltél hogy ne tudd mit lehet és mit nem.
  • RIZLA
    hááát...apám...ennél "viccesebb"képet sztem nem ismer senki...xDDD talán nem érted...de azért nem kell a fejedet a falba verni és szomorkodni....Majd keresek 1 Dreheres söröscimke képet...azon vszinü nem akadnál igy ki...LOL
  • kz
    ja-ja... és ez (nekem) még ez az oldal, szóval....
    áhhh biztos nem arról van szó, hogy nem olvasott vissza.
    hanem?
  • Lynx_TWL
    igazad van
  • robotnyk
    egy ideig nagyon jól ment ez a pont osztás, de mostanára össze-vissza adják hangulat szerint.
  • pelleri
    Csak mértékkel nyomjátok a gandzsát
  • franco
    sztem mingyá kapod a párját
  • Lacc
    Loller, kaptam büntetőpontot, mert szemeteltem 18+ -al? Punker komám, itt nem egy képet láttam közvetlenül berakva ami 18+, én meg linkeltem kettőt és már szemetelek?
    Ha ennyire zavart, meg is kérhettél volna priviben hogy hagyjam abba, mert elvileg fel kéne szólitanod emberkedés helyett.
  • Eye-scream
    Loál :D
  • Eye-scream
    Egy "enyhén" rasszista OWNED...
  • Lacee
  • [NST]Cifu
    Ha annyira szarul érezné magát, nem felelne meg a célra (nem túl nyerő, ha elhányja magát lefele úton, vagy leérkezés után).

Amúgy a kutyák lelkivilága kiismerhetettlen, a mi egyik kutyánk például él-hal azért, ha játszhat a vízzel - a tüzoltótömlőből ezerrel kijövő vízzel. Tiszta idegbeteg, ha meglátja az önkormányzati dolgozókat, akik az elöttünk lévő tűzcsapból visznek vizet, körbeörüli őket, ők meg mikor befejezik a locsolóvíz vételezését, a tüzoltótömlőt a kutya felé irányítják, az meg majd kiugrik a bőréből, úgy játszik a vízsugárral. :)
  • CattiBrie
    ez megint csak nem ebbe a topicba való...
  • CattiBrie

• CattiBrie

• Dead
  • z0ty #40249
    aha.