379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
SZEGÉNYEK... -
nebazzá, elsirom mingyá magam ez borzasztó ........remélem hoty fék -
Mégcsak az sem, hogy jók a dudái! -
Büntet!!!!
-
nem nézek több horror filmet, nem nézek több horror filmet, nem nézek több hor... 
-
:DDDDDDDDDDDDDDD -
ja sajna szerintem se az:(
szegény -
És ha egy sikítósban ez a fej ugrana be? ... azzal ölni lehetne! -
Ez kb. az ijesztgetős-sikítós linkekkel egyenértékű számomra :) (Persze amelyik váratlanul érint:) -
Nem tűnik féknek :) -
Szerintem fék, mert elégé aránytalanok ott a dolgok :D -
Énis néztem, hogy az arányokkal nincs minden rendben :) -
A srácnak is elég balta feje van! Milyen gyerekei lennének ezeknek???
-
Kicsi fejhez mekkora kéz párosul :DDD -
Tiszta Chucky's bride -
Bazz szerencsétlen csaj milyen feje van. :P -
nem -

Ez ugye fék! Könyörgöm mondja valaki hogy féééééééééék!
-
-

-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Ha bulifotók akkor ez szerintem visz mindent!
-
-
Ok -
offtopic -
Háhhááá legális Brog...:D -
És is inkább a zene miatt megyek el diszkóba, de van amikor elég szarul nyomják a dj-k :( De ha van benne pia, akkor még az is elmegy :D -
Mind2. Bár az egyikből többször volt részem :D -
disko vagy brog, brog vagy diskó...:) -
Mit melyiket? :D -
jujj a szmájliii lemaradt
-
Most akkor melyiket? -
Én is sokat járok "jobb" diszkókba, de nem kötöm a pénzem sose drogokra... (ami nem jelenti azt hogy nem próbáltam ki :D) De tényleg hülyeség, ha valaki rendszeresen nyomatja... -
Az ilyeneket szokták megdugni legelőször ... -
Gyerekek Tényleg napkitörés van? NEm akartam én senki lelkébe beletaposni, ezekszerint eléggé érzékeny ez a partys téma...:) Ha valakit kijelentésemmel megsértettem vagy kiigazítást két akkor én most megkövetem magam. -
-.- -
Magamból indultam ki természetesen mint mindenki. Én a 120db-s hangnyomást nem bírom meg a szétcsúszott arcokat, akik azt sem tudják hol és mi is van, azért nem mentesek ezek a helyek tőlük, ugye? Látom betalált. A cél nem az általánosítás volt, ez egy vélemény olyan mint a tied. Az hogy te robbansz azonnal, sem vonatkoztatható ugye semmire. Ja meg még a szmájlira felhívnám a figyelmedet valamint a topik nevére is. OFFOVER -
thx -
aha -
OFF a tema, meg flemes is kicsit, de ezt en sem hagyhatom szo nelkul, mi a francert kell altalanositani? En nagyon sokat jartam "ilyen helyeken" (Home Club, Pacha, Hajogyari sziget, sok-sok helyszin). Eletemben nem hasznaltam meg SEMMILYEN drogot, de meg egy slukk fuvet sem szivtam, sot, alkoholt sem iszom ezeken a bulikon, mert a zene miatt megyek. Es birom, ameddig birom, aztan hazamegyek. Te meg jossz a hulye altalanositasoddal? Magadbol indulsz ki, az a nagy baj (Én igen, máshogy nagyon nem lehet azt bírni...), es attol hogy Te esetleg drogozol, meg nem mindenki.
Bocs mindenkitol a kifakadasert, de ezt nem birom elviselni.
Ha bulifotók akkor ez szerintem visz mindent!