379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Nyiri #41297 Nem... Egyik sem... Inkabb kunyeraltam volna egy kis penzt had vegyek uj gepet. -
:D -
:DDDDDD -
-
[közbe rájött] de azé htx! -

-
És mindegyik reakció helyesebb lett volna mint ami valójában történt, de emberek vagyunk, indulatokkal. -
már bánom hogy belinkeltem:D -
-
hagyd, hangemberek -
Akkor még egyszer, olvasd el tagoltan, amit leírok:
Te mit csináltál volna, ha a fejedbe nyomnak egy kamerát?!
A HSZ-d alapján szerintem, Te így reagáltál volna:
1. sétálsz, jobbodon a jó nőddel
2. kameraman a fejedbe nyomul, erre te:
- Ó, kedves uram, bocsánatát kérem, hogy Ön a kameráját a fejembe nyomta, közös figyelmetlenségünkért én kérek elnézést!
vagy
- Hé, haver, semmi gond, told bele újra a fejembe azt a 16 mm-est!
vagy
- Ne haragudjon kedves kameraman úr, én voltam a figyelmetlen!
vagy
- Sebaj haver, gyere, meghívlak egy sörre!

-
naugye -
Nyiri #41284 Most aztan osszetorted a lelkem. Talan tobb eves orvosi segitseggel tul fogom elni, hogy a hires neves Franco tarsadalomsimereti nagytudor nem tanitott meg az emberismereti fortelyokra...
Amugy tenyleg nem erdemes vitatkozni egy olyan emberen aki meg a szinekes sem ismeri de fucking idiotozni tud. -
najó, népokítást nem vállalok....
szia Punker! :) -
Nyiri #41282 A hirtelen reakcio arulja el az embert igazan. Mert akkor osztonbol cselekszik es nem gondolkodik. Ha valaki alapjabol veve normalis es kedves akkor nem igy viselkedik. Legalabb a titkarnojenek vagy baratnojenek volt esze es befogta a szajat. -
ja, meg kellett volna kérnie, hogy inkább a fogát üsse ki mindjárt. -
a vak dumát te lököd, ami egyébként nem is érdekel
főleg, ha valaki ennyi után megítél egy embert -
Nyiri #41279 Nezd mar meg jobban a videot es nem szubjektiven lokesdt itt a vak dumat. A kemras allt es a kis purgye gyalogolt bele. Ezek utan meg neki allt feljebb. A kameras vedtelen volt csak a munkajat vegezte es mivel a vallan volt egy 8 kilos kamera ami total eltakarta jobb oldali kilatast igy meg eselye sem volt meglatni a kozelgo gyikagyat. Ezek utan megis a kameras kert bocsanatot mig a nyominger kemenykedett. Kivancsi lettem volna, ha az elso montoyas kezlendites utan a csavo leteszi a gepest es megagyalja a hulyegyereket, akkor mit szolt volna hozza ez a szimpatikus versenyzo.
Amugy eddig a videoig semmi bajom nem volt montival, de miota lattam ezt (1.5 eve kb) azota utalom, mert ez egy segg viselkedes volt. -
Élősködnek a tökömet azt. Te ismered személyesen a versenyzőket? Jaaa, hogy tvben nézed és az újságban olvasod. Jaaa, hogy azt kamerával veszik fel? A kameráknak köszönhetik az életüket a sportjukat az ismertségüket. -
nem volt a montoyás amikor beraktam ;)
és sokat is rakok/tam ;))) -
olyat mutass ami még nem volt:) -
kamerás faszi nem montoyát vette hanem a ferrari bódét:P -
SchumiM menjen már nyugdíjba... 
-
meghát gondolom Taki nem montoya fan, érted...
biztos sumáker -
vótmá :) -
megpróbáltam neked lesotolni de nem megy.
szal hidd el, tudta hogy jön montoya.
csak balfasz.
én le is ütöttem volna.
a pilótákból élősködnek szal.... -
Bár a kis srácnak nem vérzett valóban a fejebúbja, de azért megnézném, Te mit szólnál, amikor ilyen kíváncsi f@sz kamerások belenyomulnának a búrádba... "minél közelebb annál jobb"-esete...
-
Takezó #41269 az nem láthatott arra, az a kis pöcs Montoya gyalogolt bele, és még neki áll feljebb? -
seggfej ez a kamerás... -
Jóóóvan Mr. Nagyokos. -
Cicero #41266
-
(már megint adatbázis hiba
)
-
Takezó #41264 seggfej ez a montoya... -
Montoya a végtelenül szimpatikus autóversenyző VS kamerás faszi -
Mert a veszett jó csajok tele volt hotlinkkel, és szarráment a sávszélük, szerintem :D
Más helyre simán megy a linkelés. Ha gondoljátok, a relaks.srv.hu/forum-on a diliházban lehet tesztelni :P -
Cicero #41261 
-
Cicero #41260 Úgy hogy oda töltöd fel, és tudod hogy oda töltötted fel.. hülye kérdés- okos válasz :DDD -
Takezó #41259 jobbgomb, tulajdonságok :D -
Thx
Egy hülye kérdés: honnan ismerem fel az ImageShackes képeket? -
Cicero #41257 De ezt miért csinálja az ImageShack?