379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Mind1.. Balasetek mindig lesznek, el lehet dönteni, kinek melyik megolsási mód a szimpatikusabb. Live and let die. -
Ha rálépnek véletlenül a lábadra, akkor utána rögtön lebaszod? Főleg, ha elnézést is kér???
Kamerás honna ntudja, hogy oldalről jön az a paraszt vaksi kis pöcs, és beleszalad. Montoya egyébként egy nagy fasz, híres a bunkó parasztos stílusáról. -
Érdektelen, az eldobható szarral is álljon odébb 
Egyébként meg tényleg, inkább képet ide -
Álljatok már le... egy szerencsétlen véletlen volt, egyik fél sem akarta az esetet. Nehogymá' elkezdjük elemezni, hogy mennyibe került az a kibaszott kamera... -
Őszintén?
A kamerás tartson már 3 centinál nagyobb távolságot bssza meg! Ő vigyázzon már a milliós cuccra, ne az, akiről forgatnak! Olyan, mintha úgy ugrálnál, ahogy a boltban az eladó fütyül... -
Nézd már meg ember, hogy ki gylaogolt bele. Montoya egy kis fasz mitugrász az 1 méter 20 centijével, mit pattog. -
Ja, csak jerk-özni nem kellett volna :S -
Montoya... no comment
Azért Tom Cruse jobban kivágta magát a spriccelés után. :-) -
Ha nem megy, olvasd el a szpojlert :P -
He???? -
ez egy kicsit fajt:( -
Mi a furcsa az oldalon azon kívül, hogy furcsa az oldal?
[szpojler]
Megjegyzem, hogy a reklámmentesség 5000HUF/év, de tőlem egy fillért nem kaptak, és az oldal kódjával sem partizánkodtam :D
[/szpojler] -
nagyon kb ez (ugyanis utálok és nem tudok fordítani, csak megérteni):
Az amcsi hitetlenek menekülnek!
Bush csapatai nincsenek Bagdadban!
Az öngyilkos barmok Saddam kardjára vannak nyársalva!
A győzelem közel! -
-
Raszkolnyikov #41323 ott a pont. -
Raszkolnyikov #41322 Ide mi van írva? -
Szegény macsekok! 

-
hoppá -
.?ASD_:?AS_:D?A_S:D?_A:S?D_:ASD?_:ASD:ASD:_ASD:_ASD?:_ASD:ASD::ASD:_AS?D:_ASD:ADS: -
GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ keci -
Jah, macskbász a király kenyérre'! -
-
hátööö...
-
Lehet hogy nem tetszett volna de nem igy reagálom le, de Montoya mint a bulvár sajtóból :) tudjuk eléggé agresszív, nemhiába ugrott elé agyből a csaja hogy csendesítse....
Igen aki fontosnak vagy híresnek tartja magát az elparasztul, igaz ez lehet a sajtó miatt is... állandóan kamerákkal követnének én sem lelkendeznék ha belesétálnék egybe, de akkor is paraszt Montoya...
-
Nyiri #41313 Nemtom teged mire tanitottak, de engem ugy neveltek fel a szuleim, hogy ha hibat kovettem el, akkor nem rontottak nekem azonnal, hanem felmertek a helyzetet es megdumaltuk a dolgot. Persze ha indokolt volt akkor kaptam buntetest. Ez csak neveltetes kerdese, hogy az ember hogyan reagal le dolgokat. -
Nem a fejébe nyomták hanem belesétált.... javaslom a kisfilm tüzetesebb megnézését.... -
mármint ki az ő?
én egyébként mindig elnézést kérek
de ez az én 'aszott nagy udvariasságom miatt van
[még a fiúkat is előreengedi, ha az nem áll meg]
Persze marhára zavar, ha ilyen bunkó figyelmetlen egy fiú, de mit tudok tenni? -
Oké. Üssük a monitort. :D -
Akkor Te, valószínűleg még bocsánatot is kértél volna, mert ő belegyalogolt a buksidba? 

-
Erről van szó.
-
szerntem csak az, aki magasabbrendűnek érzi magát..
vagyis mindenki, akit már kameráznak -
majdnem mindenki agresszívan lépne fel ..... -
Ajánlott mondat számodra is: "Te mit csináltál volna, ha a fejedbe nyomnak egy kamerát?!"
-
-
kár ezt ennyire felfújni... Látszott hogy a kamerás nem a Montoya-t vette hanem a valahova bemenő Zsán Tottot asszem közelebb lépett a jó kép kedvéért a kis barna meg egyszerűen nem nlzett előre és belegyalogolt az obiba, ennyi... ja és elég parasztul reagálta le. -
-
jaj de ari kandúr :D -
Ezkész! Beszteszt!
Ja, meg kisték is! XD -
-
Nem Montoya volt az, aki egyszer beintett a darukezelőnek, mert majdnem fejbevágta a kampóval?