379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • sz4bolcs
    Mind1.. Balasetek mindig lesznek, el lehet dönteni, kinek melyik megolsási mód a szimpatikusabb. Live and let die.
  • I.C.ram
    Ha rálépnek véletlenül a lábadra, akkor utána rögtön lebaszod? Főleg, ha elnézést is kér???

Kamerás honna ntudja, hogy oldalről jön az a paraszt vaksi kis pöcs, és beleszalad. Montoya egyébként egy nagy fasz, híres a bunkó parasztos stílusáról.
  • RelakS
    Érdektelen, az eldobható szarral is álljon odébb

Egyébként meg tényleg, inkább képet ide
  • DanielT
    Álljatok már le... egy szerencsétlen véletlen volt, egyik fél sem akarta az esetet. Nehogymá' elkezdjük elemezni, hogy mennyibe került az a kibaszott kamera...
  • RelakS
    Őszintén?
    A kamerás tartson már 3 centinál nagyobb távolságot bssza meg! Ő vigyázzon már a milliós cuccra, ne az, akiről forgatnak! Olyan, mintha úgy ugrálnál, ahogy a boltban az eladó fütyül...
  • I.C.ram
    Nézd már meg ember, hogy ki gylaogolt bele. Montoya egy kis fasz mitugrász az 1 méter 20 centijével, mit pattog.
  • RelakS
    Ja, csak jerk-özni nem kellett volna :S
  • sz4bolcs
    Montoya... no comment
    Azért Tom Cruse jobban kivágta magát a spriccelés után. :-)
  • RelakS
    Ha nem megy, olvasd el a szpojlert :P
  • PLaci #41328
    He????
  • Bobber
    ez egy kicsit fajt:(
  • RelakS
    Mi a furcsa az oldalon azon kívül, hogy furcsa az oldal?

[szpojler]
    Megjegyzem, hogy a reklámmentesség 5000HUF/év, de tőlem egy fillért nem kaptak, és az oldal kódjával sem partizánkodtam :D
    [/szpojler]
  • Gorvik #41325
    nagyon kb ez (ugyanis utálok és nem tudok fordítani, csak megérteni):
    Az amcsi hitetlenek menekülnek!
    Bush csapatai nincsenek Bagdadban!
    Az öngyilkos barmok Saddam kardjára vannak nyársalva!
    A győzelem közel!
  • gabber_saviola
  • Raszkolnyikov
    ott a pont.
  • Raszkolnyikov
    Ide mi van írva?
  • IMYke2.0.0.0
    Szegény macsekok!

• CattiBrie
    hoppá
  • ÁjjLe BoBBi
    .?ASD_:?AS_:D?A_S:D?_A:S?D_:ASD?_:ASD:ASD:_ASD:_ASD?:_ASD:ASD::ASD:_AS?D:_ASD:ADS:
  • cement
    GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ keci
  • DanielT
    Jah, macskbász a király kenyérre'!
  • Davidus
  • artschiatwork
    hátööö...

• Placebó
    Lehet hogy nem tetszett volna de nem igy reagálom le, de Montoya mint a bulvár sajtóból :) tudjuk eléggé agresszív, nemhiába ugrott elé agyből a csaja hogy csendesítse....

Igen aki fontosnak vagy híresnek tartja magát az elparasztul, igaz ez lehet a sajtó miatt is... állandóan kamerákkal követnének én sem lelkendeznék ha belesétálnék egybe, de akkor is paraszt Montoya...
  • Nyiri
    Nemtom teged mire tanitottak, de engem ugy neveltek fel a szuleim, hogy ha hibat kovettem el, akkor nem rontottak nekem azonnal, hanem felmertek a helyzetet es megdumaltuk a dolgot. Persze ha indokolt volt akkor kaptam buntetest. Ez csak neveltetes kerdese, hogy az ember hogyan reagal le dolgokat.
  • Placebó
    Nem a fejébe nyomták hanem belesétált.... javaslom a kisfilm tüzetesebb megnézését....
  • CattiBrie
    mármint ki az ő?

én egyébként mindig elnézést kérek
    de ez az én 'aszott nagy udvariasságom miatt van

[még a fiúkat is előreengedi, ha az nem áll meg]
    Persze marhára zavar, ha ilyen bunkó figyelmetlen egy fiú, de mit tudok tenni?
  • PrasCo
    Oké. Üssük a monitort. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor Te, valószínűleg még bocsánatot is kértél volna, mert ő belegyalogolt a buksidba?

• IMYke2.0.0.0
    Erről van szó.
  • CattiBrie
    szerntem csak az, aki magasabbrendűnek érzi magát..

vagyis mindenki, akit már kameráznak
  • gabber_saviola
    majdnem mindenki agresszívan lépne fel .....
  • IMYke2.0.0.0
    Ajánlott mondat számodra is: "Te mit csináltál volna, ha a fejedbe nyomnak egy kamerát?!"

• StephenKing
  • Placebó
    kár ezt ennyire felfújni... Látszott hogy a kamerás nem a Montoya-t vette hanem a valahova bemenő Zsán Tottot asszem közelebb lépett a jó kép kedvéért a kis barna meg egyszerűen nem nlzett előre és belegyalogolt az obiba, ennyi... ja és elég parasztul reagálta le.
  • Gorvik #41302
  • gabber_saviola
    jaj de ari kandúr :D
  • ivjoe
    Ezkész! Beszteszt!
    Ja, meg kisték is! XD
  • Gorvik #41299
  • Sadist
    Nem Montoya volt az, aki egyszer beintett a darukezelőnek, mert majdnem fejbevágta a kampóval?