379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Dzsini
    ha valamire azt mondják, hogy nem nézheted meg akkor nem nézheted meg. és kész.
  • robotnyk
    megint mennyi új kép.
  • IMYke2.0.0.0
  • Placebó
    Az Őrségben, nyugati határvonal ugyebár, vannak olyan utak hogy a normál főutról egy földútnak látszik be a dzsindzsába majd 100-150m-er után kétsávos jóminőségű aszfaltos útra vált, na ezek a mai napig nincsenek rajta egy magyaroroszág autósatlaszon sem...:)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez igaz.
    Ezért írtam az előzőekben: "Nem hinném, hogy sok köze lenne hozzá..."
    Egy profi térképről különben sem utólag törlik az ilyen elemeket, hanem fel sem teszik rá azokat!

• Dzsini
    aha, nézd meg washingtonban a fehér ház meg a pentagon hogy van "titkosítva"...
    area51ről nem is beszélve
  • IMYke2.0.0.0
    Tévedés.
    Még mai is vannak állam- és katonai titkok, melyek kiteregetése súlyos felelőtlenség lenne.
    Elég, ha a Veszprém közeli Kormány bunkerhálózatra gondolunk... Upsz, egy titoknak annyi...

Sőt, jobb, ha arról is tudtok, hogy a magyar határvonalak sosem pontosan voltak feltűntetve a térképeken! Ez nem azt jelenti, hogy az ország alakja ne olyan lenne, mint ahogy megközelítőleg ábrázolják, hanem azt, hogy szándékosan pontatlanok a számszerűleg - méretarányát tekintve - legpontosabbnak jelölt térképek is, hogy azokkal semmiféle katonai célpontra ne lehessen pontosan következtetéseket levonni.
    A hidegháború idején készült térképeket érdemes összevetni a manapság megjelenő "pontos" társaikkal...

A másik: azok a térképek, melyeket boltban, könyvtárban, neten megkaparinthattok sosem naprakészek - mondanom sem kell, egyrészt, mert egy ilyen térkép elkészítése is sokáig tart, másrészt, lásd feljebb...

• cement
    jaja tom h azokat nem jelolik, de nem ilyen gagyi modon tuntetik el :D
  • magus
    ha bármilyen katonai titok lenne ezeken a terkepeken akkor nem raknak ki netre. Amugy meg szerintem leszarjak hogy mi van ezeken a kepeken ebben a jelentektelen orszagban.

amugy sztem olyan 2 eves kepek lehetnek, mert a korulottunk levo epuletekbol ami most epult az nincs rajta
  • HD JOHNNIE
    mondd el please!!!!
  • Lacc
    Hogy érted, hogy mik? Bunkerek vagy óvóhelyek vannak feltüntetve még rajtuk? Mert rakétasilóból pl. elég kevés lehet kishazánkban :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem hinném, hogy sok köze lenne hozzá, de hallottatok már arról, hogy bizonyos, katonai, hírszerzési és egyéb, belbiztonsággal kapcsolatos területeket, intézményeket, létesítményeket egyszerűen nem jelölnek, vagy utólag eltüntetnek a légi felvételekről, térképekről...?
    Mivel földmérőként végeztem a középiskolát, az akkori tanulmányaim során módomban állt néhány katonai térképre is pillantani. Meglepődnétek, hogy mik és hol vannak!

• CattiBrie
    ok

de nekem akkor is kötekednem kell veled! :D
  • cement
    ráadásul ilyen gyengén tüntették el azokat az épületeket :D még a nagymamán is szebben eltüntetné őket
  • RelakS
    peeeerszeeee, gúgölék majd ezzel fognak szórakozni, mi?
  • ollie
    Olyanról még nem hallottál, hogy a ház teteje visszaveri a napfényt?
  • CSOCSO
    ?????????????????????????????????
  • PLaci #41444
    Érdekes ... sőt!
    Valaki még bele is retusált!
    A dunai flotilla bázisa tökre kivehető, de kiretusálnak 1 óvodát és pár 3 emeletes őspanelt?
  • Adi
    Olyan volt mint vmi kiskurva vazzeg!
  • gabber_saviola
    ehh :DS
  • forestjr79
    fake:-)
  • Takezó
    az arcából kicsit ducit tippelnék, de ez tényleg túlzás :D
  • Visitor
    Ez tutifék
  • magus

• Ottto
    aranyos, eccerű
  • Aquir
    kis játék :)
  • franco
    na ez nekem kell!!!4
  • Shaman
    #41430,#41432
  • CattiBrie
    nem is mondom, hogy ez már hányszor volt...

[kötex]
  • Shaman
    Az a baj,hogy 2 felől jönnek a képek,amit levélben kapok és még nem volt itt,akkor lementem,majd berakom ide,ami meg itt volt,s tetszik lementem,s küldöm a havroknak mailben. Csak már lassan összemosódik,nemtom melyiket honnan kaptam,s lehet,hogy ugyanoda küldöm/teszem be:-pp
  • Shaman
    opsz.... itt vagy nagyban:

• Shaman
    A hatalmas védés!

• Shaman
    Skoda!!!

• awak3n
    vótmá
  • sz4bolcs
    Én is azt mondom, baj van? megvizsgálja, ha annyira fáj, kér segítséget, ha meg nem súlyos, akkor nincs nyivákolás. :-) Általában tartózkodom a fölösleges dolgoktól.
  • CaviaR
    Nincs meg valakinek véletlenül annak a videónak a linkje, amin egy srác reggie-zik egy olyan Fábriszerű show-ban???