379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
a probléma gyökere a véleménynyilvánítás
ha valaki faszságokat beszél, persze hogy kiigazítják -
cyrus #41625 a fasz kivan hogy bazmeg mindig minden kibaszott képen elkezd mindenki flémelni.
erről szól az egész topik..... -
én ilyen semmitnem hozzaerto hulyegyerek vagyok biztosan te mar csak tod. én csak mas szemszogbol nezem mint ti. ezt meg ti nem ertitek de mostmar telleg eleg mert kimoderaljak:D -
Talán nem esett le, de nem a szomszéd józsinéniről írtam korábban sem, így evidensnek tartottam, hogy érted: a célközönség a havi 10.000.000+ Ft-ot kereső kategória...
Sajnálom, hogy a felszínt tudod csak megkaparni és nem érted a lényeget.
-
pff hogyne. szerencsere nekem nincs mire irigykednem, de mind1 na /off -
Szvsz csak szimplán irigy vagy :) -
És azt hiszed, hogy ők csak ezt gyártják? Ez marketing. -
Mára maradt: piros, elég gyors és megfizethető. :?DI"NJOKREMKSLDUHIM?LÍY?D?:YÍD?DD?:YÍ?D?DD? HAT EZEN BORULTAM
fizesd meg jó? :D:D:DD csak 60-70 milla egy uj darab
amugy megnezem neked mikor lesz mindenkinek ferrarija meg porscheje. elmondjam mikor? soha... te tök hulyenek nezel engem mikozben azert egy picinyket en is konyitok az autoiparhoz, talan lehet h tobbet mint te de sztem zarjuk ezt le nem ide valo -
2 hónap múlva ugyis lesz... Elolvastad a linkeken lévő cikkeket ember?!
Évek alatt nem tudtak a Koenigsegg nyomába érni!!!
A másik, és ez is mutatja, hogy nem gondolkozol: ahogy a CPU / VGA iparban a leggyorsabb, legerősebb termék eladja a nagyobb nyereséggel eladható középosztályú termékeket [hogy értsd: "3,8 GHz-es P4, húúú de klafa, akkor a 3.2 GHz-es is tuti jó, és még olcsóbb is!"-alap], mert az emberek a legerősebb terméket felmutató céghez húznak szívesebben, úgy az autók esetében is ez a helyzet.
Nézd meg, manapság már nem nagy sikk Ferrari-t vásárolni - valaki még gyűjti is őket! Régebben a Ferrari volt a státusz szimbólum; piros, gyors és drága. Mára maradt: piros, elég gyors és megfizethető.
De aki egy Bugatti-t, vagy egy Koenigsegg-et meg tud venni, na az az igazán gazdag! S mit kap: a világ leggyorsabb autóját, rohadt sok pénzért, hogy biztosítva legyen: az utcán nem fog szembejönni vele egy hasonszőrű!
-
-
de igen is ertem, csak maskepp nezem a dolgokat mert azok a kulák nyomik engem nem érdekelnek, értelmes ember olyat nem vesz amit nem használ (ki) rendesen. amugy telleg nem fog ezeknek sem megjonni a fejlesztesre koltott penz mert nem fognak belole sokat eladni, hiaba kerul mondjuk 300millioba akkor is veszteseges lesz (nagy valoszinuseggel). most megéri nekik veszteségesen fejleszteni egy olyan valamit amire majd azt mondhatják h "heh ez a leggyorsabb széria kocsi"? egyreszt nem, masreszt 2 honap mulva ugy is lesz valaki mas gyorsabbat csinal. na mind1 errol ennyit -
Nem érted miről szól ez az egész ahogy látom... Nem mész vele 390-et? Miért? 385-öt mikor? Esetleg jobban kedveled a 367-et? Jaaaa, hogy valószínűleg az esetek 99%-ban soha nem fog vele a tulaja 270-300 nál többet menni, azt is csak kipróbálás céjából? Az autó vevőkörének egy dolog számít: "Az enyém a leggyorsabb széria autó bazmeg, vagy nem?" -
Az a "bármelyik nagy márka" kifejezés eléggé elnagyolt, ugyanis, ezeknek az utcai vadállatoknak komoly szabályaik is vannak.
A Chevrolet [GM], lazán tud 700 LE-s autót gyártani, a sebessége mégsem haladja meg a 340 km/h-t. Tuning-istenek persze már nyomták fel 390 közelébe is, de valamit ki kell emelnem: a nagy múltú sportautógyárak utcai sebességreordra törő modelljei csak tuning nélküli példányok lehetnek - azaz, bárhol, bármikor megveszed, és azonnal tudnia kell a csutkát, mindenféle beavatkozás nélkül.
A Porsche már 1999-ben készített egy 411 km/h-val száguldó prototípust. Annak lett a LeMans változat a végeredménye.
Koenigsegg-írások
Bugatti-írások [felülről a második az érdekes]
-
de hulyeseg, minek versenyeznek utcaiban sebessegrekordokkal. ki a tököm megy vele utcán 390et? én is imádok száguldozni, de 300felé már bőven elég a tempó nem tom hova hajtanak 400al. amugy barmelyik nagy marka tud olyan kocsit csinalni ami menne 450-500at gond nelkul csak felesleges penzkidobas lenne a fejlesztese mert eladnanak belole 2 darabot max a vilagon -
Ne legyél már ennyire márkafüggő! A Ferrari pedig a Porsche 969-es LeMans változatát koppintotta le.
A neves autógyárak is lopkodják egymás formáit!
A Koenigsegg pedig - jelenleg - a világ második leggyorsabb sportautóját gyártja, kézzel. A sebességrekordot most a Bugatti vitte el, 392 km/h-val, de a Koenigsegg 389 km/h-s sebességét sokáig senki sem tudta megelőzni.
Vigyázat, nem pálya versenyautókról, dragsterekről és más csodajárművekről van szó, hanem utcai sportautókról. 100 milláért meg is veheted őket.
-
gyengén F430-as utánza a kaszni, legalábbis a hátulja teljesen -
ilyen segged van?
-
nagyon sok hibas epulet van ebben a google okossagban... csomo epulet teteje feher... -
Nem feltétlenül karmol....Ha be van húzva a körme. Én nem ismerem a macskák viselkedését nagyon, de ez csak pofozkolódás, hogy menj arréb...:D
Amikor tényleg pipa és kárt képes okozni, no az nem így néz ki.;D -
Most már bejött...
LOL! :D -
Nyiri #41606 Catdrum -
Bocsanat, na most:
Szoval a marka neve es az en nickem...
-
-
-
-
Gondolod, hogy ha nem lenne levágva a macska karma akkor ahgyná? Tuti elvitték már "pedikűröshöz". -
Nyiri #41596 Volt egy flesh, ahol ez a video volt megcsinalva, de ugy hogy ala volt vagva egy dobszolo. Nah azon a videon mindig hulyere rohogom magam :P -
így nem tudsz rajta szórakozni?? ezt nem értem... soha nem bántanék egy állatot, de ezen akkor is jót röhögtem, de nem ezért leszek büszke magamra -
ASDASDAS:DASDAS:DASDASD:D:A:D:ASD::ASD -
hát ha neked ez tetszik akkor büszke lehetsz magadra.amúgy jó poén lenne de így nem igazán tudok rajta szórakozni. -
Lál :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez mekkora pwned :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Így beszopatni saját magát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
LOÁL korén lehetett még 
és hideg
-
cyrus #41590 lálllllllláállll
persze akarnék se tudnék ien képet csinálni.... -
-
Szerintem jó, és még nem is láttam. -
jaaaaj -
Hát ez megalol :DDD "Did I get owned?" :DD -
gyááááááááá -
A macska nem karmolta, csak pofozgatta. -
Balfasz kamerás meg meg se moccan, nembaj ha kikaparja a kölök szemét a macska, van neki másik....