379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Lacc

Ez mindent überel :DDDDD
  • Gorvik #41667
  • Gorvik #41666
  • Gorvik #41665
    aranyos, humoros?
  • Gorvik #41664
    Bocs, már azt hittem komolyan gondolod.
    Tegnap, vagy tegnapelőtt már eljátszották ezt
  • cyrus #41663
    ejnye no na hé ha ...
  • cyrus #41662
    inkább visszavonom,..... majd holnap beteszem akkor megint mindenkinek uj lesz :D
  • Gorvik #41661
    Most szórakozol, b*zd meg
  • CattiBrie
    ez komoly??
  • Vlala #41659
    nem, életemben nem láttam. És nem is az én telefonszámom van a lap alján.
  • Vlala #41657
    akkor leveszem.
  • Hunnenkoenig
    Na akkor gyorsan meg utolag:

Sajnalom, hogy a kepem ilyen vitat valtott ki, de szamomra is ugy tünik, hogy cement kartars nem fogja fel igazabol, mit akar mondani IMYke...

A ferrari ma mar valoban nem nagy szam. Itt nalunk volt egy müsor egy hülye ribancrol (valami titkarnö), aki 20 evig sporolt egy hasznalt ferrarira (meg a baratjat is kidobta, mikor az megkerdezte, hogy ferrari-örület vagy en), aztan megvette. Az utolso fillereket a nadragzsebeböl kotorta elö a gyürött közerti blokkok közül.

Az elsö utjan a szalontol hazafele nekiment az utpadkanak es összeqrta a kocsi teljes elejet. Na ott kapott idegrohamot, en meg röhögögörcsöt.

Csak azert mert ott volt a tv, a szalon igazgatoja azt mondta, hogy ok, megcsinaljak neki ingyen, csak az anyagot kell neki kifizetnie.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenfele hülye szöke ribi vehet manapsag ferrarit, csak kicsit sporolnia kell. Ha nem 3-4 eveset akarsz, hanem megelegszel egy 10 evessel is, akkor mar eleg olcson megkapod valszeg.

Amugy itt a radioban mindenhol azt mondtak, hogy a Bugatti 400 felett teljesitett most es ezzel a leggyorsabb utcai sportauto a vilagon.
  • Kanál
    2 nap alatt kábé 4szer
  • Tufa
    tegnap talán 3szor is volt :))
  • Gorvik #41652
  • CattiBrie
    haggyá!!!

Aquirral kötex megy!!!!

:DD
  • Cicero
    lál :D
  • PLackó
  • CattiBrie
    vótmá!

:DDDDDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Törpe tornaruhások...
    ... Tornaruhás törpék...

• gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Aquir
    erre gondolsz? (ezek tornaruhások) :)
  • ricky
    én törpésben láttam

Beszúrná valaki ide ha megvan neeki???
  • IMYke2.0.0.0
    Sebaj, neki elnézzük :))))

• RelakS
    Azok tornaruhás alakok voltak :P
  • ricky
    Nincs meg valakinek az a 2 kép amelyiken törpék vannak és ha más sorrendben rakjuk őket, akkor egyerl kevesebb lesz???
  • IMYke2.0.0.0
    Én disznókkal is ismerem

• jugen
    szerintem se:))))))
  • CattiBrie
    ít mor csikön

(idén talán még nem volt)
  • jugen
  • Placebó
    Menj a Funpic-re ha nem tetszik, bármilyen fura ez egy Topik, tehát nem tömény vicceskép adatbázis....
  • cement
    jovan mondom hagyjuk abba nem ezen mulik az eletunk h ki kirol koppint meg melyik kocsi a leggyorsabb de tokmind1 nem is tom minek vitaztam :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha úgy vesszük, én voltam a flame indítója, mert cement barátunk kissé butuska kijelentést tett a Koenigsegg Ferrari-koppintásáról... S mertem kicsit bővebben kifejteni a tévedésének okát, miszerint a nagy sportautó gyártó cégek simán lemásolják a már bevált aerodinamikai formákat... miközben, a kisebb cégek mernek kockáztatni.
  • Lacc
    Ezek aranyosak
  • robotnyk
    talán azért, mert az F430 idei autó, ez meg jóval régebbi design.
  • franco
    általánosságban beszéltem, "barátocskám"

ld montoya-head
  • AnuluWork #41630
    Így van. Ráadásul Christian von Koenigsegg új svéd csodái közül az "CCR" már alapból tudja 395-öt, és tudomásom szerint készülnek egy nagyszabású tesztre a sajtó előtt, ahol - szvsz - simán túl is fogják lépni a 400-at mert tudja a kocsi. Viszont tök mindegy. Mindkét autó egy ISTEN!

Veyron

CCR
  • cement
    A 41611-be kötöttek bele es abba meg nem tudom mi a fassag baratocskam
  • cyrus #41628
    nem aza lényeg hanem hogy itt veszekszenek egy darab kurva képből kifolyólag mrá 20 komment óta ahelyett hogy képeket raknának be.
  • Gorvik #41627