379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
akkor én is sötét vagyok, én kérek elnézést :) -
Jaja! Mindig jönnek... -
-
Ez jó :D -
Nem, egy csuklyásmajom, és egy koáti(dél-amerikai ormányosmedve)
-
én is így tudom -
:DDD ez nagy :D -
Ping pong :))) -
pilboy #41862 loálllllllllllllllll 
ilyet mééééééééééééééég
-
BESZARÁS!!!!! 

-
Katasztrófafilm -
Hangyász sűn?
-
Jaja, az nagyon jó :)
Itt pedig egy kis barátkozás:
-
Megvolt már a "Sivatagi show" c. fantörpikus állat komédia neked? Na, én abban minden állatot bírtam... 
-
Tudom, csak ilyenkor mindig leírom, hátha valaki aki ezt a sapkát jó poénnak/jó ötletnek tartja feleszmél. De nem szoktak...
Nade, hogy nehogy nekem essenek, képek az egyik kedvenc állatomról :)
-

-
"...de ne a "faj" biológiai jelentésénel ragadjatok le..."
-
én ezeket tanultam általánosban biológia órán... -
és én nem is arra montam :) htx -
Mindkettőtök meghatározása jó, de ne a "faj" biológiai jelentésénel ragadjatok le... a "fajrendőrség" sapka, meg a mögötte meghúzódó elmélet sem erre koncentrál, hanem a cigány, zsidó, néger, ázsiai (stb.) "faj" feleslegességére... ez egy szélső balos (nézőpont kérdése, jobbos is lehet) beállítottságú réteg. Kiveszni sosem fognak.
-
Ej no, látom jelen van ám az erkölcsrendészet is! -
Ismerős... 

Tényleg nem tudom, hogy megoldható-e... Lehet, hogy az egyszerű képként (*.gif) való lementés megoldja a dolgot. Képet meg ugye lehet beszúrni az Outlook levelekbe...
-
HOL_VANNAK_A_KÉPEK_?! -
. egy fajba soroljuk azokat az élőlényeket, melyek közös származásúak, lényeges belső és külső tulajdonságaikban megegyeznek és képesek termékeny utódok létrehozására. -
zutyu #41846 Köszi.Csak az a gáz,hogy ezt még nem otthonra terveztem,hanem a melóba.Itt meg le venné a fejem a rendszergazda. -
Az IQ-ja a negatív tartományban leledzik... ha lefexik a barátnőjével, akkor pedig ketten az abszolút nullához közelítenek, a leendő gyerekeiről nem is beszélve... 

-
Én nem a biológiai meghatározását írtam le, ahogy láthatod, hiszen a fajelméletek sem ezen aspektusból közelítenek... ahogy gondolom az a faszfej sem, aki azt a sapeszt gyártja és hordja!
-
Biológiailag a faj olyan egyedek csoportja, amelyek egymás között szaporodva termékeny utódok létrehozására képesek. Ennek alapján a Földön ma élő összes ember ugyanabba a fajba tartozik.
A rasszok ezen a fajon belül az elkülöníthető alfajok. -
Aztat én nem tudom, de szerintem használj IncrediMail-t, abban sokkal pofásabb e-maileket írhatsz, és millió humoros gifet, rajzocskát illeszthetsz bele!
-
zutyu #41841 Sziasztok.Nem tudja valaki,hogy ezeket a szmájlikat (
)amiket be lehet szúrni, hogy tudnám megszerezni Magamnak is , hogy használhassam az Outlookiban??

-
htxvm az infókat -
Néhány fogalom, melyet egyetemi szociális képzésben alapból oktatnak, de nem ártana általános iskolákban is erőltetni:
Faj: biológiailag örökölt testi jellemzők (pl. bőrszín) által elkülönített emberek csoportja – kaukázoid, mongolid, negroid. Mindegyikben vannak alrasszok is, melyek a történelem során igen komolyan keveredtek.
Nemzet: akik egy nemzet tagjának vallják magukat, közös a nemzeti identitásuk – közös nyelv, közös kultúra, szokások, közös történelem, közös lakóterület (állam).
Nemzeti kisebbség: az adott társadalom tagjainak olyan csoportja, mely nem azonosul a nemzettel, hanem vagy egy másik – anyaországgal rendelkező – nemzettel, vagy egy külön államot szeretne.
Etnikai csoport: olyan közös kulturális identitás tudattal rendelkező csoport, mely elkülönül a többségtől, a többi etnikai csoporttól. Ugyanakkor, kevésbé különül el, mint a nemzeti kisebbség a többségtől.
Beszélhetünk vallási kisebbségről is.
Rasszizmus: egy adott faj képviselője saját magát, faját magasabb rendűnek ítéli a többi fajnál.
Etnocentrizmus: a saját etnikai csoportját magasabb rendűnek tartja a többinél.
Nacionalizmus: a nemzeti összetartozás pozitív vagy negatív megnyilvánulása a csoporton belüliekkel ill. kívüliekkel szemben.
Előítélet: valamely csoport tagjaival szembeni negatív érzelmi viszonyulás. (lehet pozitív is)
Sztereotípia: torzításon, túlzáson alapuló negatív elképzelések, előítéletek együttese valamely csoporttal szemben.
Diszkrimináció: egyes emberek hátrányos megkülönböztetése egy csoporthoz tartozásuk miatt.
Az előítéltek nem velünk születnek, megtanuljuk őket (Allport).
-
Megjegyzés: tomcat polóblogjából van a kép :D -
Vótmá... -
ponty1 #41836 Ezt látni kell ! -
ponty1 #41835 -
ponty1 #41834 -
lehet, hogy vótmá, de én csak most találtam rá egy másik topikban :DDDD
-
ponty1 #41832 Gratulálunk! Ön épp most telepítette a Windows lefagyásgátló,...gátló,...gátló,...gátló... -
Nézd az orrát és dönts...:)