379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • batman
    akkor én is sötét vagyok, én kérek elnézést :)
  • I.C.ram
    Jaja! Mindig jönnek...
  • DJ RX7
  • Eye-scream
    Ez jó :D
  • Eye-scream
    Nem, egy csuklyásmajom, és egy koáti(dél-amerikai ormányosmedve)

• CattiBrie
    én is így tudom
  • Aquir
    :DDD ez nagy :D
  • Aquir

Ping pong :)))
  • pilboy
    loálllllllllllllllll
    ilyet mééééééééééééééég
  • IMYke2.0.0.0
    BESZARÁS!!!!!

• Lacc
    Katasztrófafilm
  • IMYke2.0.0.0
    Hangyász sűn?
  • Eye-scream
    Jaja, az nagyon jó :)

Itt pedig egy kis barátkozás:

• IMYke2.0.0.0
    Megvolt már a "Sivatagi show" c. fantörpikus állat komédia neked? Na, én abban minden állatot bírtam...

• Eye-scream
    Tudom, csak ilyenkor mindig leírom, hátha valaki aki ezt a sapkát jó poénnak/jó ötletnek tartja feleszmél. De nem szoktak...

Nade, hogy nehogy nekem essenek, képek az egyik kedvenc állatomról :)

• IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    "...de ne a "faj" biológiai jelentésénel ragadjatok le..."

• _Neo
    én ezeket tanultam általánosban biológia órán...
  • Aquir
    és én nem is arra montam :) htx
  • IMYke2.0.0.0
    Mindkettőtök meghatározása jó, de ne a "faj" biológiai jelentésénel ragadjatok le... a "fajrendőrség" sapka, meg a mögötte meghúzódó elmélet sem erre koncentrál, hanem a cigány, zsidó, néger, ázsiai (stb.) "faj" feleslegességére... ez egy szélső balos (nézőpont kérdése, jobbos is lehet) beállítottságú réteg. Kiveszni sosem fognak.

• Lacc
    Ej no, látom jelen van ám az erkölcsrendészet is!
  • IMYke2.0.0.0
    Ismerős...
    Tényleg nem tudom, hogy megoldható-e... Lehet, hogy az egyszerű képként (*.gif) való lementés megoldja a dolgot. Képet meg ugye lehet beszúrni az Outlook levelekbe...

• PResident Evil
    HOL_VANNAK_A_KÉPEK_?!
  • Aquir
    . egy fajba soroljuk azokat az élőlényeket, melyek közös származásúak, lényeges belső és külső tulajdonságaikban megegyeznek és képesek termékeny utódok létrehozására.
  • zutyu
    Köszi.Csak az a gáz,hogy ezt még nem otthonra terveztem,hanem a melóba.Itt meg le venné a fejem a rendszergazda.
  • IMYke2.0.0.0
    Az IQ-ja a negatív tartományban leledzik... ha lefexik a barátnőjével, akkor pedig ketten az abszolút nullához közelítenek, a leendő gyerekeiről nem is beszélve...

• IMYke2.0.0.0
    Én nem a biológiai meghatározását írtam le, ahogy láthatod, hiszen a fajelméletek sem ezen aspektusból közelítenek... ahogy gondolom az a faszfej sem, aki azt a sapeszt gyártja és hordja!

• Eye-scream
    Biológiailag a faj olyan egyedek csoportja, amelyek egymás között szaporodva termékeny utódok létrehozására képesek. Ennek alapján a Földön ma élő összes ember ugyanabba a fajba tartozik.
    A rasszok ezen a fajon belül az elkülöníthető alfajok.
  • IMYke2.0.0.0
    Aztat én nem tudom, de szerintem használj IncrediMail-t, abban sokkal pofásabb e-maileket írhatsz, és millió humoros gifet, rajzocskát illeszthetsz bele!

• zutyu
    Sziasztok.Nem tudja valaki,hogy ezeket a szmájlikat ()amiket be lehet szúrni, hogy tudnám megszerezni Magamnak is , hogy használhassam az Outlookiban??
  • maozedong
    htxvm az infókat
  • IMYke2.0.0.0
    Néhány fogalom, melyet egyetemi szociális képzésben alapból oktatnak, de nem ártana általános iskolákban is erőltetni:

Faj: biológiailag örökölt testi jellemzők (pl. bőrszín) által elkülönített emberek csoportja – kaukázoid, mongolid, negroid. Mindegyikben vannak alrasszok is, melyek a történelem során igen komolyan keveredtek.
    Nemzet: akik egy nemzet tagjának vallják magukat, közös a nemzeti identitásuk – közös nyelv, közös kultúra, szokások, közös történelem, közös lakóterület (állam).
    Nemzeti kisebbség: az adott társadalom tagjainak olyan csoportja, mely nem azonosul a nemzettel, hanem vagy egy másik – anyaországgal rendelkező – nemzettel, vagy egy külön államot szeretne.
    Etnikai csoport: olyan közös kulturális identitás tudattal rendelkező csoport, mely elkülönül a többségtől, a többi etnikai csoporttól. Ugyanakkor, kevésbé különül el, mint a nemzeti kisebbség a többségtől.
    Beszélhetünk vallási kisebbségről is.
    Rasszizmus: egy adott faj képviselője saját magát, faját magasabb rendűnek ítéli a többi fajnál.
    Etnocentrizmus: a saját etnikai csoportját magasabb rendűnek tartja a többinél.
    Nacionalizmus: a nemzeti összetartozás pozitív vagy negatív megnyilvánulása a csoporton belüliekkel ill. kívüliekkel szemben.
    Előítélet: valamely csoport tagjaival szembeni negatív érzelmi viszonyulás. (lehet pozitív is)
    Sztereotípia: torzításon, túlzáson alapuló negatív elképzelések, előítéletek együttese valamely csoporttal szemben.
    Diszkrimináció: egyes emberek hátrányos megkülönböztetése egy csoporthoz tartozásuk miatt.
    Az előítéltek nem velünk születnek, megtanuljuk őket (Allport).

• RelakS
    Megjegyzés: tomcat polóblogjából van a kép :D
  • Placebó
    Vótmá...
  • ponty1
    Ezt látni kell !
  • ponty1
  • ponty1
  • Laky
    lehet, hogy vótmá, de én csak most találtam rá egy másik topikban :DDDD

• ponty1
    Gratulálunk! Ön épp most telepítette a Windows lefagyásgátló,...gátló,...gátló,...gátló...
  • Placebó
    Nézd az orrát és dönts...:)