379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Aspyrin #41990 Én már elnézést kértem volna mindenkitől.. Bár nem az én dolgom. -
Kanál #41989 még mindig kurvaszar vagyol
-
Ez a mondat, hogy "Gazdagnak lenni a legjobb dolog a világon. Aki teheti, próbálja ki." szerinted miért nem vicces?
Érted... Próbálja ki :D -
Te hülye vagy! Ez az igazság!
Én nagyon szeretem a fekete humort, az olyat is amin már megbotránkoznak az emberek, de ez NEM VICCES!!! Nem azért mert durva vagy ilyesmi, hanem mert egyáltalán nem szellemes és nem humoros!
Na vágod már? -
:DDDD -
Mondom, menj vissza a gumiba és röhögj ott az igénytelen poénjaidon! -
-
Bangyó. -.- -
-
-
Erről beszélünk épp
-
inkább az emberi hülyeség kezd divat lenni -
Hát az. -
Akkor a csávó most nagyon trendi. :) -
Manapság divatos az ilyen dolgok túllihegése. -
:DDDD -
Olyan hülyeség humorról vitatkozni.
Az megfoghatatlan.
Aki egy poénon háborodik fel, az... buta. -
Szép próbálkozás volt, de sajna, vaktöltény volt.
-
A hurrogók önmaguk paródiáját hurrogják le, és ez az, ami még az eredetinél is viccesebb :) -
Nem, én azon röhögök, ahogy a kép az olyanokat gúnyolja ki, mint amilyen te vagy. :D
Vágod már? ;) -
Ja igen, a mondanivalót nem is említettem. -
Én értem ezt a fajta humort, sőt meg kell mondjam birom is :) A helyi erkölcsrendészek álláspontját is értem, csak valahogy nekem izzadságszagúnak tűnik már ez a dolog, hogy megjelenik egy éhező gyerkőcökről egy kép (esetleg valamilyen rasszista megnyilvánulás), és mennek a
-k, meg a lehurrogások, pedig ott van a kép mondanivalója, csak kicsit meg kellene állni és el kellene gondolkodni rajta.
-
Ezt nem gondolhatod komolyan... Méghogy "jóízűen"...
Ember! A Földön közel 100 millió ember éhezik, közel a fele Afrikában*, s Te ezen tudsz nevetni?!

* A hiedelemmel ellentétben még a fejlett térségekben is vannak éhezők! -

-
rofl :DD -
Váo ilyet meg nemlátam tök jó -
Jópofa óra... :) -
nem érdekelnek a szar poénjaid -
Ez vót má'? Szigorúan csak az esti zsibbadt órákban megtekintendő.. -
Akkor te ne próbáld ki :) -
Főnököm meg azt modta, hogy egész jó kis melle van a csajnak.. Mindig tuttam, hogy izlésficama van :DDD
-

-
Nem értitek ezt a fajta humort, ezért röviden elmagyarázom.
Az a vicces benne, hogy provokatív szavai alapból mindenkit felháborítanak, de mivel ez a teljes érzéketlenség már minden ésszerű korlátot túlfeszít, így az egész olyan groteszkké, olyan siralmassá válik, hogy azon már csak jóízűen röhögni lehet. :)
Vágjátok már végre? :D -
http://www.ebaumsworld.com/truckwater.html -
Inkább menj vissza a hülyeségeiddel a gumi topikodba! Köszi! -
Cicero #41955 
-
Cicero #41954 Nekem ezért büntiponttal fenyegetőztek :))) -
Akit idegesít a kép, azt a hozzá tartozó cikk még jobban fel tudja idegesíteni. :D
Abban hisznek, hogy így végre ők is gazdagok lehetnek, és közben éppen a gazdag lét esszenciájából nem értenek meg semmit: a gazdag ember éppen attól gazdag, hogy az ég világon semmit nem kell csinálnia a pénzéért. Egyszerűen van neki. A mindennapi harc, a siker hajhászása 24/7-ben olyasvalami, amitől a gazdag ember mindig igyekszik egy kis távolságot tartani.
Gazdagnak lenni a legjobb dolog a világon. Aki teheti, próbálja ki.
-
ehh :DDDD -
Most még jobban felcsigáztad :DDDDDDDDD