379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • The Garrett

(ha vótmá sry)
  • Shaman
    ejjj de utálom az iaro-ról linkelt képeket:-((((

Céges tüzfal nem nagyon szeresse (külföldi háló örömei),vagy be se jön,vagy csak félig,vagy ha teljesen bejön,arra vagy 5-10 percet várnom kell.....
  • Placebó
    Bezony..:)

Van benne hagyományos agregát is mivel tolatni is tudni kell valahogy..:) Performance járgány, show-kon használják
  • pelleri
    Ha valódi,akkor adná az Úr hogy én legyek a benzitkutasa $$$$$$$$$$$$
  • Placebó
    Nagyon látszik a képen hogy nem a gyorsulási tetőponton van lefotozva, ha megnézed a sugárhajtóművek csóváját egyértelmű hogy nem lehet 20-25% ráadott gáznál több... mivel sima lángok csapnak ki belőle és nem egy baszott nagy sugárnyaláb, szal a kép szerintem nem fake...
  • ivjoe
    A kép nem kamu, volt asszem discoveryn is. A világ leggyorsabb/legjobban gyorsuló kamionja! Nagyon durva menettulajdonságai vannak!
  • Sadist
    Valaki belinkelné azt a gifet, ahol a kis vörös róka lehugyozza az IE logót? :D
  • pelleri
    mióta az sp2-öt letöltöttem a frigónk elpirul az ie-töl(bármit csinálok máris fagy
    a böngészö)úgyhogy én is firefox-ot használok,nekem semmi nincs a képekkel
  • pelleri
    -qrva pszichiáterek!Méghogy vegyük meg Petikének a legmenöbb játékkatonákat,és
    majd abbahaggyja a lányos dolgait!Erre már megint...megint ez a kib*szott jégrevü
  • Bobber
    ehh fájöfoksz az lanyoknak valo:)
  • HD JOHNNIE
    vazzee! jaj! juj! :)
  • pelleri
    -...hogy kitöl vettem?Egy iraki pokolgépes merénylötől.Ez volt a kedvenc autója,
    mielött az a... az a bizonyos..."munkahelyi baleset"bekövetkezett
  • Sadist
    Jah, persze, el is felejtettem :D
  • Hmuda
    "Az igazi férfi IE-t használ." :DDD
  • Hmuda
    Kicsit olyan mint a Spielberges AI-ból egy robot (pl a gigolo-bot) csak szanaszét torzítva.
  • Sadist
    Fájöfoksz simán kezeli ^^
  • Hmuda
    Nemár ékezetes képeket...
  • batman
    hát ez? genetikai selejt? ipari hulladék? bazzeg
  • Sadist
    Rövid záridővel csinálták a képet.
  • Hmuda
    Ez semmi. Amcsiban van egy olyan város, hogy Mianus (My Anus kiejtve). A Jackass csinált is egy poént belőle. :-)
  • pelleri
    Illetve ez a válasz Sadist üzenetére(persze hogy sg-és bugról van szó,én ugyan el nem csesztem...mpfhha..jól is néznénk ki):
    szerintem kamu a kép,mert mint ahogy semmi máshoz a fényképezéshet se értek
    de szerintem ha forogna a kereke nem látszodnának a keréktárcsán a lyukak(lukak?ezt sose tudom).Ha meg be van huzva a kézifék és úgy kapcsolta be ezt a sugárhajtómüvet,akkor az a föld forgásába besegitene(gyorsabban forogna-egyszerü fizika)és akkor viszont elmosodott felhöket kéne lássunk
  • deep
    Pontosan:)Lángszóróval kombinálva.
  • RelakS
    Konkrétan
  • pelleri
    gondolom a házban lakóknak a t*kük tele van az állandó fékcsikorgással,ahogy
    mindenki satuzik és húz a francba ahogy tud :)
  • Sadist
    Aztarohadt, mi van annak a hátulján? :O Sugárhajtómű? :D
  • pelleri
    Muszály odalépnem a tragacsnak,az sg-nél már alig várják hogy leszállitsam a megrendelt bannokat
  • pelleri
    Váá,ez az optikás duma:)
  • tigeroo

lol a főoldalon van egy (mobil)hír ott volt a cikk közé "elrejtve":D
    nekem nagyon tetszik:D
  • Sadist
    Muhahaha :DDD Képzelem az alapján válogatnák a katonákat :D
  • Sadist
    Az hagyján, de az ilyenekből lesznek mesterlövészek :DDD Haditechnika topikba linkelt egyszer valaki olyan képet, hogy a srácnak a fején durvább optika volt, mint a fegyveren :D
  • Strahd_
    Biztos Sokat Americas Armyzott .) sok Honorja lett :)
  • Hmuda
    El se hinnéd, hogy amcsiban milyen embrek lépnek be a seregbe. Egyik ottani haverom olyan benga mint aki egész életét kenyére és vízen töltötte a gép előtt űlve (tipikus szódásszifonszemű geek), mégis ment a tengerészgyalogsághoz.
  • Sadist
    Azért én félnék attól, aki ekkora mordállyal járkál :D
  • pelleri
    rájöttem mi a hiba a képen...a körmét nem lakkozzta ki!
  • Dichter
    LOL, komolyan mondom, az aláírások már néha jobbak mint a képek :)
  • PResident Evil
    lehet hogy megnevelne :D
  • pelleri
    Mami pici lányocskája
  • andriska
  • pelleri
    Most jól látom Pelleri?Te képet akarsz berakni?!
  • CattiBrie
    kajaaaaa! :D