379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
(ha vótmá sry) -
ejjj de utálom az iaro-ról linkelt képeket:-((((
Céges tüzfal nem nagyon szeresse (külföldi háló örömei),vagy be se jön,vagy csak félig,vagy ha teljesen bejön,arra vagy 5-10 percet várnom kell..... -
Bezony..:)
Van benne hagyományos agregát is mivel tolatni is tudni kell valahogy..:) Performance járgány, show-kon használják -
Ha valódi,akkor adná az Úr hogy én legyek a benzitkutasa $$$$$$$$$$$$ -
Nagyon látszik a képen hogy nem a gyorsulási tetőponton van lefotozva, ha megnézed a sugárhajtóművek csóváját egyértelmű hogy nem lehet 20-25% ráadott gáznál több... mivel sima lángok csapnak ki belőle és nem egy baszott nagy sugárnyaláb, szal a kép szerintem nem fake... -
A kép nem kamu, volt asszem discoveryn is. A világ leggyorsabb/legjobban gyorsuló kamionja! Nagyon durva menettulajdonságai vannak! -
Valaki belinkelné azt a gifet, ahol a kis vörös róka lehugyozza az IE logót? :D -
mióta az sp2-öt letöltöttem a frigónk elpirul az ie-töl(bármit csinálok máris fagy
a böngészö)úgyhogy én is firefox-ot használok,nekem semmi nincs a képekkel -
-qrva pszichiáterek!Méghogy vegyük meg Petikének a legmenöbb játékkatonákat,és
majd abbahaggyja a lányos dolgait!Erre már megint...megint ez a kib*szott jégrevü
-
ehh fájöfoksz az lanyoknak valo:)
-
vazzee! jaj! juj! :) -
-...hogy kitöl vettem?Egy iraki pokolgépes merénylötől.Ez volt a kedvenc autója,
mielött az a... az a bizonyos..."munkahelyi baleset"bekövetkezett
-
Jah, persze, el is felejtettem :D -
"Az igazi férfi IE-t használ." :DDD -
Kicsit olyan mint a Spielberges AI-ból egy robot (pl a gigolo-bot) csak szanaszét torzítva. -
Fájöfoksz simán kezeli ^^ -
Nemár ékezetes képeket... -
hát ez? genetikai selejt? ipari hulladék? bazzeg -
Rövid záridővel csinálták a képet. -
Ez semmi. Amcsiban van egy olyan város, hogy Mianus (My Anus kiejtve). A Jackass csinált is egy poént belőle. :-) -
Illetve ez a válasz Sadist üzenetére(persze hogy sg-és bugról van szó,én ugyan el nem csesztem...mpfhha..jól is néznénk ki):
szerintem kamu a kép,mert mint ahogy semmi máshoz a fényképezéshet se értek
de szerintem ha forogna a kereke nem látszodnának a keréktárcsán a lyukak(lukak?ezt sose tudom).Ha meg be van huzva a kézifék és úgy kapcsolta be ezt a sugárhajtómüvet,akkor az a föld forgásába besegitene(gyorsabban forogna-egyszerü fizika)és akkor viszont elmosodott felhöket kéne lássunk -
Pontosan:)Lángszóróval kombinálva. -
Konkrétan -
gondolom a házban lakóknak a t*kük tele van az állandó fékcsikorgással,ahogy
mindenki satuzik és húz a francba ahogy tud :)
-
Aztarohadt, mi van annak a hátulján? :O Sugárhajtómű? :D -
Muszály odalépnem a tragacsnak,az sg-nél már alig várják hogy leszállitsam a megrendelt bannokat
-
Váá,ez az optikás duma
:)
-
lol a főoldalon van egy (mobil)hír ott volt a cikk közé "elrejtve":D
nekem nagyon tetszik:D -
Muhahaha :DDD Képzelem az alapján válogatnák a katonákat :D -
Az hagyján, de az ilyenekből lesznek mesterlövészek :DDD Haditechnika topikba linkelt egyszer valaki olyan képet, hogy a srácnak a fején durvább optika volt, mint a fegyveren :D -
Biztos Sokat Americas Armyzott .) sok Honorja lett :) -
El se hinnéd, hogy amcsiban milyen embrek lépnek be a seregbe. Egyik ottani haverom olyan benga mint aki egész életét kenyére és vízen töltötte a gép előtt űlve (tipikus szódásszifonszemű geek), mégis ment a tengerészgyalogsághoz. -
Azért én félnék attól, aki ekkora mordállyal járkál :D -
rájöttem mi a hiba a képen...a körmét nem lakkozzta ki!
-
LOL, komolyan mondom, az aláírások már néha jobbak mint a képek :) -
lehet hogy megnevelne :D -
Mami pici lányocskája
-
-
Most jól látom Pelleri?Te képet akarsz berakni?!
-
kajaaaaa! :D