379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • IMYke2.0.0.0
    Tévedés, én nem a lötyibetétre gondoltam, hanem úgy, az egészre - forma, kinézet: szépen hasonló
    2004 -es képeid 2. részében az 5. kép, szemből. Csak ott fehérben vagy.

• nokedli
  • Kata
    segítek :)
    Hölgyike alul semmiben a székre helyezkedik, ahogy látom a háttámlánál tetszőlegesen bilincsek is vannak, ezek használata opcionális. :) A hölgy elhelyezkedik, hogy a nyelvutánzatú propeller a lehető legjobb helyen érintkezzen vele, majd a szék mellett villanymotor bekapcs, és a "propellernyelv" beindula vala. And enjoy. :)
  • Kata
    szerintem meg nem, mert nekem nincs benne acskó
  • Aspyrin
    Ejnye
  • nokedli
    akkor te egy felvilágosúlt leányka vagyol... én nem annyira...
  • IMYke2.0.0.0
    Az alsó - fekete melltartós - mellhalmok a tiédre hasonlítanak az egyik képeden
  • nokedli
  • RelakSfromhome
    férfiakat felvesznek? Ha igen, máris jelentkezek
  • Kata
    :DDDD Én értem, hogy puncionálhat :DDD
  • nokedli
    És ez itt most hogy??

• tigeroo
    hm nem d(o.o)b
  • Kata
    ércsük hát :)
  • nokedli
    Légkondi... értitek ugye??

• Gorvik #43412
    részeges...
  • tigeroo
    hm..humoros vagy aranyos?
  • nokedli
  • Kata
    bocsi
  • Placebó
    a legalsora szavazok...
  • nokedli
    Na idefigyelj Kata! Ha mégegyszer ilyet teszel, jöhetsz hozzám a monitorról lemosni a filctoll nyomokat!
  • Kata
    HVCS
  • Kata
    dudák

• nokedli

link
  • Placebó
    Kiszagolja a péztet..:)
  • Kata
    férfiak... :)
  • Kata
    vótmá, de nem érdekel :P
  • Kata
    bubukál :)
  • Gorvik #43398
    Diákmunka miatt Blikkeket pakolok esténként a futószalagról. Nekem aztán ne jöjjetek, hogy szenvedtek a blikktől, mert nekem 7 órán keresztül kell bámulnom a címlapot. Idegeim már ki vannak.
  • Kata
    cukibogyóka :)
  • Kata
    háttér :)
  • Kata
    na de hogy ne legyen annyi off már:

• Crokin
    Mai Blikk hátulján ordító betűkkel [metrón látta]:
    Bármikor megnyílhat a föld Moszkva alatt? :)
  • Placebó
    Endrúú? A név még stimmel is, majd Dobja a Katát...:) Legalább a nvekkel nem lesz gázba..:DD
  • Placebó
    meg hogy most fogyozik.. de attol még hízik..:)
  • Kata
    Nekem is valami jó manushoz kéne beházasodnom, de csak annyi időre, míg lepumpolom a vagyona felét, meg befuttat a televíziózásban. :DDD

[viccel]
  • Kata
    Egyáltalán mihez ért? Mert eddig csak szerelmi bánatairól és rigolyáiról hallottam a médiában. :)
  • Placebó
    de Losiban ment férjhez..:)

Jo helyen volt jokor Szvsz
  • Dzsini
    ehez még hozzájön az is, hogy amíg nagyban pereskednek meg fellebbeznek megvárják a nyári uborkaszezon unalmasbb napjait és akkor gyorsan "teljesítik a követeléseket" és letudják a büntit, amikor őket is a legkevésbé zavarja.
  • Kata
    Hát ő egy híresség banyek! :D Bár fogalmam sincs, hogy mihez ért, mert se nem színész, se nem énekes, és még csak valóságsóban sem szerepelt :D
  • Kata
    Nem, ez nem így működik, látszik, hogy nem volt még szerencséd a magyar jogorvoslathoz. :) Szóval megtörténik a szabálysértés a tévében, ami lehet tök bagatell is, de keményen büntetik akkor is, mert azért csinálták a médiatörvényt. Szal a szabálysértés megtörténik, ezután vagy bejelentik, vagy a folyamatosan zajló ellenőrzéskor észreveszik, és feljelentést tesznek. A szabálysértéstől a feljelentésig már eltelhet jópár hét. Ezután kiértesítik a céget is a szabálysértésről (még egy-két hét, mire átfut). Ezután a bíróság kiír egy tárgyalást ha szükséges (fél év). Ha nincs tárgyalás, akkor is el levelezgetnek az ügyvédek a bírósággal, küldik a bizonyítékokat, eljárást indítványoznak, mindkét fél meghallgattatik levélben, a bíróság valamikor ítéletet hoz, kiértesít, foganatosít. Ez önmagában lehet az átfutási idők miatt 0,5-1,5 év. Ha nagyon ágál az alperes, akkor van tárgyalás, amiket a bíróság durván félévente ír ki. Van egy tényfeltáró, egy szembesítő, egy bizonyító eljárás, amiknek ideje attól függ, hogy a két fél mennyire tud bizonyítani, vagy hajlik kompromisszumokra. Erre ilyen esetekben nem igazán van precedens, de ha igen, ez kapásból minimum 1,5-2 év. Szal nagyon hosszú és lassú folyamat ez, mire a szabálysértésből feljelentés, majd büntetés, és végül annak foganatosítása bekövetkezik. Pláne, hogy minden esetben még lehet fellebezni is, ami még rátesz fél-1 évet a dologra, mivel fellebbezés után kezdődhet előlről is akár az egész hercehurca. Az a helyzet, hogy a jelenlegi bírósági viszonyokat tekintve még gyorsnak is mondható, hogy durván 1-1,5 év után megvan a bünti.