379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Carlos
    Ejh...Szakdolgozatomat juttaja eszembe...
  • RelakSfromhome
    szerintem ez így igen bugos :D
  • Hmuda
    Nekem nincs vele gondom, csak szóltam. :-)
  • modellmaker
    #43784, #43785 sry. pls del
  • Hmuda
  • Shaman
    vót má vagy 3-szor...
  • modellmaker
    Egy kis csónak. Vagy mégsem? ;)
  • StephenKing
    Egy kis segitség a megoldáshoz
  • ivjoe
    Nálad az egész oldalt letiltja, vagy csak nem jelenik meg a video?
  • StephenKing
    Ezt én is irhatnám neked nekem is hasonló gondjaim voltak a munkahelyemen de már megoldottam öket és nem hisztiztem mint te.
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolkozz előbb, aztán írj...!

• IMYke2.0.0.0
    Pontosan - a közvetlen linkkel nem lesz ill. lehet gond!
    Itthonról persze minden röhögve megnyit / letölt stb. a Mozilla...

• StephenKing
    Hogylehet ennyit nyavalyogni???Mint a kislányok.
  • cement
    azannyát
  • ivjoe
    #43745-re válaszoltam. Ez teljesen különáll a munkahelyi proxy problémától, alph4 meg tuti nem munkahelyről netezik!

De akkor, hogy ne legyen hiába ez a sok off, megkérdezném, hogy EZT ugye nem tudod megnyitni?

De ha jól tévedek EZT már igen! Ugyanaz a két videó, csak a beágyazottat közvetlenül linkeltem. Na erre kéne rászokni.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt én meg honnan tudjam, hogy te miért írod amit írsz...? A téma adott volt, ha visszaköveted a szálakat, akkor ezekhez jutsz el: #43728 és #43737
  • IMYke2.0.0.0
    Imádlak!
  • ivjoe
    Te is megfeledkeztél valamiről. Nem neked írtam, azt meg honnan tudjam, hogy ki honnan netezik?
  • Tufa
    szegény :D
  • Kata
    cegény kutyu! :) Pedig isteni dolog a műrepülés, de azért a kutyát is illene bekötni ilyenkor. :)
  • Kata
    Ha nagyon problémás ez a lejátszás, fel tudok neked rakni pár videót ideiglenesen a szerveremre, onnan valószínűleg eléred minden probléma nélkül, ha már 2004/2-es sorozat 5-ös kép is bejött... ;D
  • Ramada
  • dunga
    Flying dog
  • IMYke2.0.0.0
    Valamiről megfeledkezel barátom:
    Nem véletlenül írtam, hogy munkahelyemen - ahogy más helyeken is simán így lehet - TILTVA vannak az *.uw.hu, *.try.hu [s még ki tudja mi] oldalak, az adult tartalmak, a wmv videókra utaló linkek, az Active-X-ek, és a beágyazott tartalmak!
    Emellett, jó munkahelyi adminisztrátori szokáshoz híven: nem telepíthetek SEMMIT a gépre - tehát, Mozilla, Firefox, DivX stb. kilőve...

Erre varrj gombot!
    S hozzáteszem, a közszférában minden munkahelyen ez a helyzet.

• Hmuda
    Csak harmadjára van. :-)
  • dunga
    ez is yo
  • Hmuda
    Pontosítok: Indonéziában csinálják ezt az önszurkálást a benszülöttek.
  • Hmuda
    Mivel semmi bajuk nincs a dolog után (valami sámáni meditációs dolog a rejtély kulcsa), akkor nagyon nem számít. :-)
  • FtranX
    biztos jót tesz, ha az ember átszúrja a beleit vagy a tüdejét...
  • Hmuda
    Ilyeneket egy csendes-óceáni szigeten csinálnak a benszülöttek, mindenhol átdöfik magukat és semmi bajuk, még hegeik sincsenek tőle.
  • Szabina
    Úr Isten, ez nemnormális
  • Hmuda
    Csak tudnám, hogy mi a heppi abban, hogy fognak egy baromi rossz pillanatban készült fotót egy sztárról és egy baromi jól kicicomázottat és aztán együtt mutogatják. :P
  • dunga
    emmeg' 18+ asszem
  • dunga
    ezek meg barmok!
    :>>>>>
  • CattiBrie
    nagyon mű az a balkar..
  • ivjoe
    Tök egyszerű, egy Firefox kell hozzá. Ha érdekel, PM-ben mondom.
  • Crazygirl
    fuuu ez durva nagyon...
  • nokedli
    Csak egy kis segítség: Írd be a google keresőbe hogy:index of humor parent directory avi wmv

Amit talál az egész jó anyag...
  • geri15
    odabasz
  • Elvie
    Hasonló témájú képem nekem is van:[IMG]http://[/IMG]