379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ez a video nálunk - melóhelyen - már egy hónapja körbejárt.
Megoszlik a vélemény. Van aki elhiszi és van anki nem.
-
Cicero #44628
Csak mindenki le volt döbbenve
-
Én nem láttam semmiféle TV műsört mostanában - közel 3 éve TV-t se nézek - , így ilyen szempontból alulkulturált vagyok. Amennyiben, a pasi valóban így akarta - nekem fenntartásaim vannak - , akkor is elég érdekes. Lévén, hogy egy karatemester / karatéka nem alkarral üt nyak felé..., hanem tenyéréllel, mégpedig a vállizomzat [menő csávók között "csukjának" nevezik] és a nyak találkozásához. Odaütve ugyanis a delikvens, szószerint úgy esik össze, mint egy rongybaba - azonnal eszméletvesztés.
Nem agytágítás, de az akupunturális és életveszélyes pontok nagyrészt egybeesnek - a hónalj, oldalbordák és a nyak első és oldalsó része ilyen szempontból a legveszélyesebb és leghatásosabb.
-
Nemmondod! :D -
Cicero #44625 Szerintem az is meg van rendezve :) -
Aztajókurva..................... 

-
Cicero #44623 

-
DEDURVA:D:D:D:DDD -
Én meg ezt a videót a Reality TV-n láttam, olyan körítéssel, hogy bizony a bácsi, aki ütött, egy küzdősporti ág tanítója (ő, és a társai egyforma öltözetben vannak, szal simán), és a felvételen megnézve az ütés utáni gesztikulálását nekem is az jött le, hogy az az ütés bizony teljesen tudatosan irányult a jó helyre (széttárja a karját, hogy ennyi volt a fickó). -
orosz kandikamera -
Júúúúúúj! 
Egy ilyen gránát több kilóméterre is elrepül, és teljes erővel lökte el a hapit... Ha túlélte, akkor először is a kezéért kell agódnia...
juj... -
Mondok jobbat: láttam olyan bunyót, ahol egy srác olyan tökéletes könyök felütést vitt be az áldozatának, mit nem egy akciófilmben látni (persze alaposan effektelve stb).
Sokkal később elmondta a skac, hogy egyszerűen ösztönös volt a dolog, sosem tanulta a dolgot.
De Te persze, a video alapján rögtön tudod, hogy a srác így akarta...
Elég, ha megnézed milyen suta alkaros ütés lett és máris tudod, hogy miről beszélek.
Te csak higyj a mesében...
-
Jaja :) Elég nagy mák kell hozzá, hogy pont így találja el a nyaki ütőerét :D -
Cicero #44616 Megdöbbentek.. gondolom 1-2 másodperc után leesett nekik, hogy mi is történt. A többihez meg nem szólok hozzá. -
Nem flame csak megjegyeztem. Baj, ha engem zavar az ilyen megnyilvanulas?
Na mindegy, altalanos iskola 5. osztalyaban meg elvezi az ember, ha csunyan beszelhet...
Az agyus videon az a legdurvabb, hogy senkit sem erdekli, hogy a srac elrepült öt metert es nem jött vissza röhögve.
Az ilyesmin tudok mindig legjobban megdöbbenni, mikor az emberek csak allnak es bamulnak, mig a masik megdöglik. -
Cicero #44614 :-) -
cicsero a béke harcosa!!4 -
"Véletlenül" pont egy nyaki KO-pontot talált el, mi? :) -
Cicero #44611 Bocs igazad van, de ezeken mindig felhúzom magam, mármint ezeken a katonás videókon. Lehet, hogy ő megúszta egy kis sérüléssel, de az akit eltalált a lövedék az nem.. Lehet hogy számomra még nem világos a háború értelme :(( -
gyógyiház -
Cicero #44609
Ez a lekjobb :DDDd -
Ennyitől akkor sem szabadott volna elsülnie! Először gondolkozz el a dolgokon és csak aztán hülyézz le másokat... -
Cicero #44607
-
Cicero #44606 no flém!
-
Cicero #44605 láál :DD -
Kulturad az van... -
Ezen behaltam :D -
Internet Explorer gyülölök-nem sajnálták az energiát -
Cicero #44601 Első dolga az lett volna, hogy megnézze, be van-e biztosítva az ágyu... Gondolom a gyomorműtétet nem úszta meg :x -
Nem tehetett róla. Az ágyúnak ettől nem szabadott volna elsülnie... -
Cicero #44599 :DDDDDd looool -
Nyiri #44598 Baszod. A hullajokbol a patkany jutott eszembe!!! Nagyon durva. -
Cicero #44597 Aki hülye, haljon meg :))) -
ebböl csak az a tanulság,hogy ha szívsz ne fonj pókhálot -
azért elég durván mellbeb*szta az az "ágyu",gondolom pár hétig kibirta nevetés nélkül -
anyád geci, debarom :DDDDDD -
újabb munkahelyi baleset
-
-Na k*csögök,nektek csengettek!
-
aha....fitalabb nálam egy évvel majdnem..csak 17 éves... -