379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a video nálunk - melóhelyen - már egy hónapja körbejárt.
    Megoszlik a vélemény. Van aki elhiszi és van anki nem.

• Cicero
    Csak mindenki le volt döbbenve
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem láttam semmiféle TV műsört mostanában - közel 3 éve TV-t se nézek - , így ilyen szempontból alulkulturált vagyok. Amennyiben, a pasi valóban így akarta - nekem fenntartásaim vannak - , akkor is elég érdekes. Lévén, hogy egy karatemester / karatéka nem alkarral üt nyak felé..., hanem tenyéréllel, mégpedig a vállizomzat [menő csávók között "csukjának" nevezik] és a nyak találkozásához. Odaütve ugyanis a delikvens, szószerint úgy esik össze, mint egy rongybaba - azonnal eszméletvesztés.
    Nem agytágítás, de az akupunturális és életveszélyes pontok nagyrészt egybeesnek - a hónalj, oldalbordák és a nyak első és oldalsó része ilyen szempontból a legveszélyesebb és leghatásosabb.

• Sadist
    Nemmondod! :D
  • Cicero
    Szerintem az is meg van rendezve :)
  • PLaci #44624
    Aztajókurva.....................
  • Cicero
  • cement
    DEDURVA:D:D:D:DDD
  • Loál János #44621
    Én meg ezt a videót a Reality TV-n láttam, olyan körítéssel, hogy bizony a bácsi, aki ütött, egy küzdősporti ág tanítója (ő, és a társai egyforma öltözetben vannak, szal simán), és a felvételen megnézve az ütés utáni gesztikulálását nekem is az jött le, hogy az az ütés bizony teljesen tudatosan irányult a jó helyre (széttárja a karját, hogy ennyi volt a fickó).
  • Sadist
    orosz kandikamera
  • PLaci #44619
    Júúúúúúj!
    Egy ilyen gránát több kilóméterre is elrepül, és teljes erővel lökte el a hapit... Ha túlélte, akkor először is a kezéért kell agódnia...
    juj...
  • IMYke2.0.0.0
    Mondok jobbat: láttam olyan bunyót, ahol egy srác olyan tökéletes könyök felütést vitt be az áldozatának, mit nem egy akciófilmben látni (persze alaposan effektelve stb).
    Sokkal később elmondta a skac, hogy egyszerűen ösztönös volt a dolog, sosem tanulta a dolgot.
    De Te persze, a video alapján rögtön tudod, hogy a srác így akarta...
    Elég, ha megnézed milyen suta alkaros ütés lett és máris tudod, hogy miről beszélek.
    Te csak higyj a mesében...

• Sadist
    Jaja :) Elég nagy mák kell hozzá, hogy pont így találja el a nyaki ütőerét :D
  • Cicero
    Megdöbbentek.. gondolom 1-2 másodperc után leesett nekik, hogy mi is történt. A többihez meg nem szólok hozzá.
  • Hunnenkoenig
    Nem flame csak megjegyeztem. Baj, ha engem zavar az ilyen megnyilvanulas?

Na mindegy, altalanos iskola 5. osztalyaban meg elvezi az ember, ha csunyan beszelhet...

Az agyus videon az a legdurvabb, hogy senkit sem erdekli, hogy a srac elrepült öt metert es nem jött vissza röhögve.

Az ilyesmin tudok mindig legjobban megdöbbenni, mikor az emberek csak allnak es bamulnak, mig a masik megdöglik.
  • Cicero
    :-)
  • cement
    cicsero a béke harcosa!!4
  • Loál János #44612
    "Véletlenül" pont egy nyaki KO-pontot talált el, mi? :)
  • Cicero
    Bocs igazad van, de ezeken mindig felhúzom magam, mármint ezeken a katonás videókon. Lehet, hogy ő megúszta egy kis sérüléssel, de az akit eltalált a lövedék az nem.. Lehet hogy számomra még nem világos a háború értelme :((
  • cement
    gyógyiház
  • Cicero

Ez a lekjobb :DDDd
  • Sadist
    Ennyitől akkor sem szabadott volna elsülnie! Először gondolkozz el a dolgokon és csak aztán hülyézz le másokat...
  • Cicero

• Cicero
    no flém!
  • Cicero
    láál :DD
  • Hunnenkoenig
    Kulturad az van...
  • Sadist

Ezen behaltam :D
  • pelleri

Internet Explorer gyülölök-nem sajnálták az energiát
  • Cicero
    Első dolga az lett volna, hogy megnézze, be van-e biztosítva az ágyu... Gondolom a gyomorműtétet nem úszta meg :x
  • Sadist
    Nem tehetett róla. Az ágyúnak ettől nem szabadott volna elsülnie...
  • Cicero
    :DDDDDd looool
  • Nyiri
    Baszod. A hullajokbol a patkany jutott eszembe!!! Nagyon durva.
  • Cicero
    Aki hülye, haljon meg :)))
  • pelleri
    ebböl csak az a tanulság,hogy ha szívsz ne fonj pókhálot
  • pelleri
    azért elég durván mellbeb*szta az az "ágyu",gondolom pár hétig kibirta nevetés nélkül
  • cement
    anyád geci, debarom :DDDDDD
  • pelleri
    újabb munkahelyi baleset
  • pelleri
    -Na k*csögök,nektek csengettek!

• Membrah
    aha....fitalabb nálam egy évvel majdnem..csak 17 éves...
  • AnuluWork #44590