379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
1. ez egy flash animáció, nem rajzfilm
2. ez csak egy rajzfilm, szóval bármi megtörténhet benne... szörnyű milyen világ.. azon csodálkoztok, hogy 2,8 giga 2432 nap alatt jön le amikor egy nem létező lény egy másik rajzfilmben leesik többszáz méter magasról és túléli stbstbstb... ?+"!?+"?!??!?"+!? -
IMYke mindjárt belémköt, hogy nem is rajzfilm hanem flash animáció ! :D -
Az elején nem is azt tölti...
"Download Complete" - sorban...
Csak a végén kezd el változni a helyzet.
-
lol... mit számít, ez csak egy rajzfilm ! :DDDDdd -
2,8 giga 206 napig tart kábelnettel???
Valamit benéztél.. -
ez nem a modemesrol szol, hanem pont arrol h az emberkenek eddig modemje volt es kabelnetre valtott, es annyira elvezi h nem akar elmenni a gép elől, és azért halad olyan lassan a végén a process mert 2,8 gigás filet szed... -
kis mese a modemes netről(vigyázz mert enyhén gusztustalan)
-
Persze :) Még a videóban is mondják, hogy ezt a technikát tanítja. -
legalább normálisan montírozták volna össze...
-
Cicero #44661 lál :D -
-
Ilyen közelről nem áll meg a golyó az emberben. Hüvelyek tényleg nem repkednek, de sztem nem úgy tölt a fegyver mint egy igazi, mert nem ugrik hátra a felső része elsütés után. FAKE -
rofl:DDD -
Ez na'on lol :)
-
?:DS:A:SD:ASD:SAD:ASD:ASD -
Testben megállt a golyó... [?] -
Renegade #44654 szvsz fake, se hüvely, se kihorpadt/átütött aluminium -
Cicero #44653 Amikor bevittek a korházba, mert hörrögő hangot adott ki a szivem, akkor készítettem
-
Ja, ott a bácsik mindenhez értenek... ilyen fúró, olyan lángvágó, ilyen szelep megmittoménmi...
A képet készítetted, vagy "készítetted"?
-
Cicero #44651 Oda az is kell? 
Köszönöm szépen, saját kép :DD:D -
Nem vennének be: nincs semmilyen mérnöki végzettségem, nem tudok fúrni-faragni, nincs hegesztői szakvizsgám stb. stb.
Nézőnek jó vagyok :)))
A kép pedig megabrutál. Szép szívké... akarom mondani szívhangok :)))))))
-
Cicero #44649
kép is legyen :DDD -
Cicero #44648 Köszi 
Jaja, sajnos nemtudnak mindent lefordítani (a műsorok nevét nem kell), de igyekeznek :))) -
Nekem is nagyon tettszik. Szeressem azt a műsort, pedig nagyon ritkán TV-zek.
[sry má a sok offé] -
NA erre inkább nem válaszolokteljesen, hogy tekintettel legyek a korkülönbségre.
Nem javítottam ki senkit, csak ez a rendes neve és ha megfigyeled, a műsorban is ezt írják ki. -
Cicero #44645 Jelentkezz! 
-
Cicero #44644 Urban legend :)) Mítszrombolók / Állítólag mind1
-
Na az tetszett nekem is - 1x valahány óra és zsenialitás! Azt el tudnám nézni napokig.
-

Na, most tényleg nem tudom, hogy miről / kiről van szó... 
-
DE, azaz Scrapheat cselendzs! -
Cicero #44639 :DD Mythbusters -
Ez elfogadható.
Valahol, valakitől [tipikus urban legend] hallottam, hogy egy karate mester így járt pórul: utcai verekedésben megpróbálta a maga tudományát használni. Csórikámat kifektette egy átlagos, utcai bunyóban edzett emberke - aki semmiféle szabályt nem ismert, csak a "maradj utolsóként talpon"-t...
-
Hmmm, hát, van vagy 1000féle karate-ág, tök más stílusú ütésekkel, a tenyéréles ütés pl. Kyokushinban nem olyan hűdegyakori. Nemtom, lehet, hogy ez a tag csak valamilyen önvédelmi akármit űz, és az ütés tényleg nem olyan szép, mint 1 Jean-Claude filmben :), de felettébb hatékony, ahogy láthattuk.
Ja, ez meg egy utcai eset, ott meg bármi megtörténhet. :) -
Cicero #44636 Nem is azt mondtam, hanem azt, hogyha nemlenne más adás (és tévé függő lennék) akkor se nézném meg, inkább már a fekete képernyő mint az :DDD Kábé valahogy nekem is.. Bár a(z) HBO-t lemondtuk, mert senki se nézte
-
A "Fából vaskarika" nem az, amikor roncstelepen kell nekik vmit összeeszkábálni?
Kedvesemnél, még mittomén mikor - pár éve? - láttam egy részt, amikor szecskavágót kellett készíteniük, vagy fűnyírót...?
-
Cicero #44634 Jaja az is nagyon jó!
-
Jaja az Állítólag az jóó. :) Meg a Fábol vaskarika is tetszik. Én is barkácsolós vagyok, szal nagyon nekem való. Azt ismeritek? -
vazz, ez brutál ütés volt :DD -
Azért annyira nem vagyok buta, mint a mi Győzikénk... Ő überelhetetlen 
Ha TV-znék, tuti ezek lennének előfizetve / nézve: National Geographic, Discovery Channel, EuroSport, HBO, - talán - Reality... meg valamelyik hírtévé.
Magyar kereskedelmi még véletlenül se lenne nézve.
-
Cicero #44630 Alulkulturált? Jah pölö Győzike Show kúltúrműsor? 
Én se nem nézek tévét, max Híradót (ott is lehet látni ilyesmit), meg a Discoveryn a Amcsi motorokat meg az Állítólagot