379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Dehogyis, azt hittem tök egyértelmü,hogy: leiskoláztál repülőgéptémában mindenkit.
A majom azt jelképezi hogy le a kalappal. -
Nyiri #44828 Szerintem csak ezzel akarta tudtodra adni hogy tatott szajjal olvassa amit mondtad es hisz neked. Szerintem :) -
Nem veszem annak, bírom a kritikát. :D -
Nevezd meg a segédeidet!
Az enyémek: Athos és D'Artagne
-
Egy Hölgynek - főként a Katának - egy ilyen kép kifejezetten sértés!
-
Ezt miért nekem címezted? Ez vagyok én? :) -
Másik dolog, hogy amúgyis sérüléseknél mindig alacsonyabbra ereszkednek, és lassítanak... -
Akkor olvasd el újra... betűzve.
-
-
Nyiri #44820 Ebben igazad van csak nincs poen. :D -
Nyiri #44819 Nem olyan gazos az. Nagyon ossze van azert rakva. A hot birja es ha a menetszeltol esne darabokra akkor az mar igen szar lenne :) -
Igen, van surlódási hő, de nem olyan számottevő ekkora sebességnél, hogy az a hajtóműben bármi kárt tenne, hiszen az kicsit magasabb hőfokon üzemel a benne elégő kerozintól amúgyis. A hajtómű burkolata elsődlegesen az áramvonalazás része, és a külső fizikai hatásoktól, szennyeződéstől megvédeni a szerkezetet (madár, föl-föl dobott kő, stb.) -
Kit érdekel - a poén akkor is ül.
-
FLÉM! :DDD -
Nyiri #44815 Ez egy Boeing vagy Airbus. Nem sok koze van az oroszokhoz :) -
hát ja :D
Bár nálam árulkodó lehet az adatlapomon, hogy a nyitott topikok között szerepel a Felhők felett..., ami az SG hivatalos repülős topikjává érett. :) -
(szerintem baloldali hajtómű) -
De a burkolat nem csak disz,úgytudom menet közben több száz fokra melegszik fel a levegö surlodásátol+a menetszél is bele tud kapni közvetlen az alkatrészekbe,ami 6-800km/h-nál nem kicsi -
na jol belehuztam repulobuzikba :DDDD -
Képzeld el, szokták egyszerűen motornak is hívni az angol engine alapján, egyszerű szleng...
Viszont a turbina télleg hülyeség, mert az ennek a kétáramú hajtóműnek csak a hátsó fokozata, ahol az elégetett kerozin és az átáramló levegő hajtja meg a turbina lapátkoszorúkat. Szal' a turbina a hajtóműnek csak az 1/3-a. Ne kezdj ki ilyen témában egy repülőbuzival. :D -
- És kedves utasaink, ha jobbra néznek, akkor láthatják az orosz csúcstechnika nagyszerű vívmányát: a burkolat nélküli hajtóművet, mely a mínusz 22 fokos hidegben, 800 km/h-s sebesség mellett is úgy szuperál, mint a nyugati kapitalisták otromba, és valljuk meg, kevésbé fejlett, de burkolattól egy könnyen nem szabaduló sugárhajtóművei! Legyenek hát büszkék, hogy egy ilyen géppel utazhatnak...!
Pár pillanattal később, a stewardess visszapillant a pilótafülkéből:
- Kedves utasaink, ezúton kell közölnöm önökkel, hogy még 3 percünk van arra, hogy sorsolással eldöntsük, kinek jut az utaslétszámnál kevesebb ejtőernyőkből... Az óra indul... Kinél van dobókocka?
-
-
Nyiri #44808 Masodlagos kerdes :)
Hajtomu :) -
motor? turbina Kata turbina :D -
Nyiri #44806 Kapcsold ki a Referrer Logging-t :) -
ez nudli, csak a motorburkolat szállt el. Ettől még semmi baja nem lesz a gépnek -
És lehet, hogy az is lenne...
-
A legutolsó dolog amit egy repülögép ablakából látni szeretnél
-
Olcsón eladó- jelige SÜRGŐS!!
-
[[szin=red]x[/szin]]] -
Dehogynem - Te sem tudsz 10 újjal gépelni (ahogy én se), így simán elhibázhattad... de segítek: üsd le az o betűt, meg az r betűt, megint az o-t és máris eszedbe jut a csodás szó: oroszlán - és kezed máris izgalommal gépeli be a következő 5 betűt... 
-
Nyiri #44799 -
Nyiri #44798 Ahogy mondod :) -
kizárt, ekkorát nem hibáznék
-
Oroszlánt akartál írni... 
-
jóvan, a más csillagjegyűek meg ne háborogjanak... :)
Nem lehet minden csillagjegy tökéletes, arra ott a bika. :D -
Nem. :) -
Nyiri #44793 :D -
motherfucker :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-Ez itt a mi grundunk,világos,motherfucker?