379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • pelleri
    Dehogyis, azt hittem tök egyértelmü,hogy: leiskoláztál repülőgéptémában mindenkit.
    A majom azt jelképezi hogy le a kalappal.
  • Nyiri
    Szerintem csak ezzel akarta tudtodra adni hogy tatott szajjal olvassa amit mondtad es hisz neked. Szerintem :)
  • Kata
    Nem veszem annak, bírom a kritikát. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nevezd meg a segédeidet!
    Az enyémek: Athos és D'Artagne
  • IMYke2.0.0.0
    Egy Hölgynek - főként a Katának - egy ilyen kép kifejezetten sértés!
  • Kata
    Ezt miért nekem címezted? Ez vagyok én? :)
  • Kata
    Másik dolog, hogy amúgyis sérüléseknél mindig alacsonyabbra ereszkednek, és lassítanak...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor olvasd el újra... betűzve.
  • pelleri
  • Nyiri
    Ebben igazad van csak nincs poen. :D
  • Nyiri
    Nem olyan gazos az. Nagyon ossze van azert rakva. A hot birja es ha a menetszeltol esne darabokra akkor az mar igen szar lenne :)
  • Kata
    Igen, van surlódási hő, de nem olyan számottevő ekkora sebességnél, hogy az a hajtóműben bármi kárt tenne, hiszen az kicsit magasabb hőfokon üzemel a benne elégő kerozintól amúgyis. A hajtómű burkolata elsődlegesen az áramvonalazás része, és a külső fizikai hatásoktól, szennyeződéstől megvédeni a szerkezetet (madár, föl-föl dobott kő, stb.)
  • IMYke2.0.0.0
    Kit érdekel - a poén akkor is ül.
  • Sadist
    FLÉM! :DDD
  • Nyiri
    Ez egy Boeing vagy Airbus. Nem sok koze van az oroszokhoz :)
  • Kata
    hát ja :D

Bár nálam árulkodó lehet az adatlapomon, hogy a nyitott topikok között szerepel a Felhők felett..., ami az SG hivatalos repülős topikjává érett. :)
  • Dzsini
    (szerintem baloldali hajtómű)
  • pelleri
    De a burkolat nem csak disz,úgytudom menet közben több száz fokra melegszik fel a levegö surlodásátol+a menetszél is bele tud kapni közvetlen az alkatrészekbe,ami 6-800km/h-nál nem kicsi
  • cement
    na jol belehuztam repulobuzikba :DDDD
  • Kata
    Képzeld el, szokták egyszerűen motornak is hívni az angol engine alapján, egyszerű szleng...
    Viszont a turbina télleg hülyeség, mert az ennek a kétáramú hajtóműnek csak a hátsó fokozata, ahol az elégetett kerozin és az átáramló levegő hajtja meg a turbina lapátkoszorúkat. Szal' a turbina a hajtóműnek csak az 1/3-a. Ne kezdj ki ilyen témában egy repülőbuzival. :D
  • IMYke2.0.0.0
    - És kedves utasaink, ha jobbra néznek, akkor láthatják az orosz csúcstechnika nagyszerű vívmányát: a burkolat nélküli hajtóművet, mely a mínusz 22 fokos hidegben, 800 km/h-s sebesség mellett is úgy szuperál, mint a nyugati kapitalisták otromba, és valljuk meg, kevésbé fejlett, de burkolattól egy könnyen nem szabaduló sugárhajtóművei! Legyenek hát büszkék, hogy egy ilyen géppel utazhatnak...!
    Pár pillanattal később, a stewardess visszapillant a pilótafülkéből:
    - Kedves utasaink, ezúton kell közölnöm önökkel, hogy még 3 percünk van arra, hogy sorsolással eldöntsük, kinek jut az utaslétszámnál kevesebb ejtőernyőkből... Az óra indul... Kinél van dobókocka?

• Shaman

• Nyiri
    Masodlagos kerdes :)
    Hajtomu :)
  • cement
    motor? turbina Kata turbina :D
  • Nyiri
    Kapcsold ki a Referrer Logging-t :)
  • Kata
    ez nudli, csak a motorburkolat szállt el. Ettől még semmi baja nem lesz a gépnek
  • IMYke2.0.0.0
    És lehet, hogy az is lenne...
  • pelleri
    A legutolsó dolog amit egy repülögép ablakából látni szeretnél
  • Shaman
    Olcsón eladó- jelige SÜRGŐS!!

• Kata
    [[szin=red]x[/szin]]]
  • IMYke2.0.0.0
    Dehogynem - Te sem tudsz 10 újjal gépelni (ahogy én se), így simán elhibázhattad... de segítek: üsd le az o betűt, meg az r betűt, megint az o-t és máris eszedbe jut a csodás szó: oroszlán - és kezed máris izgalommal gépeli be a következő 5 betűt...
  • Nyiri
  • Nyiri
    Ahogy mondod :)
  • Kata
    kizárt, ekkorát nem hibáznék
  • IMYke2.0.0.0
    Oroszlánt akartál írni...
  • Kata
    jóvan, a más csillagjegyűek meg ne háborogjanak... :)

Nem lehet minden csillagjegy tökéletes, arra ott a bika. :D
  • Kata
    Nem. :)
  • Nyiri
    :D
  • artschiatwork
    motherfucker :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • pelleri
    -Ez itt a mi grundunk,világos,motherfucker?