379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Cicero #44869 :DDD -
Méret miatt inkább linkelem. :) -
Aranyosba. -
Azért ha megnézed, ott a NACA-gyűrű (sugárhajtásnál még így hívják? :D), tehát a légáram nem éri közvetlenül az oldalalkatrészeket.
De ha ez megnyugtat, akkor a következő pillanatban atomjairaszakad az egész, felrobban, happy end. Így jó? :D -
Nem akar röhögőgörcsöltetéssel elkövetett gyilkosságot okozni, így inkább visszafogja magát. Logikus, nem? :) -
Cicero #44864 Én mondtam... túl közel vannak a billentyűk (gombok?!)
Nem, 120 km/h-nál nem, de mondjuk ha 600-al repesztesz akkor eléggé nagy esélye van rá D:D
-
ezek az oroszlános poénok nem olyan jók, mint a bikások :DDDD -
Már csak arra a nőre lennék kiváncsi, akinek ekkora kell...
-
Ilyen anyóst kívánok minden ellenségemnek...
-
-Edzö bá',ha nem csinálunk valamit,akkor tuti hogy Johnny nyeri a versenyt!
-Tudom,tudom...de mit találjunk ki...ide valami roppant agyafurt dolog kell...,várj csak,asszem megvan:
-Hé,Johnny,nézd csak,csöcsök!
-Csöcsök??Hol vannaÁÁÁÁÁÁááá!
-
Ez az, tartsunk össze! :))))
-
A macskák élete sem fenékig tejfel...
-
Végre képet is raktál be nem csak az a sok duma
-
ámen.
-
Egyetértek.
Oroszlánok a királyok! -
ha nem szeretned az rtlklubot nezni, de viszont nem akarod El Bundyekat kihanyni, akkor kapcs. a Cool tv-re...
Este fele van ... Szivesen...
-
A Pókembernek se jöhet mindig össze...
-
Mi az az " aerodinamikáhából"? :) Egyébként ez azért rendesen oda van tixozva. Ha te kidugod a kezed az autóablakon 120-nál, leszakad? :)
Na, de képt -
Cicero #44851 :) -
Cicero #44850
:DDD
-
Pellerit felterjesztem a topik koronás királyává. :D -
Azért más, ha egy burkolat száll el, mintha egy vezérsík... bocs. :) -
Cicero #44847 Bazzeg Pelleri 

Ha nem lenne szöveg, szart se érne :DDDD:D:D:FGG
-
Cicero #44846 Nem ám, csak veszít aerodinamikáhából, és azért 600km/h-al megy, szóval nyugodtan bomlik tovább a gép. Volt már kisebb dolog is, amiért lezuhant egy gép (Vezérlapáton az anya elkopott) -
-Lalika,most már tényleg hagyd abba,mert a pityergös gyerekekböl sohase lesz ürhajos,és én is abbahagyom a kiképzést
-
de. Vicces is meg aranyos is. :D -
Ne tenerálj légy oly szíves - nincs szüksége senkinek rá! -
ezt ne itt beszéljétek meg -
Már nyertél is... én már max a buszra futok, rövidtávon kifulladásig :)
-
Heti háromszor 15 kört futok az egyetem sportpályáján (400 m-es). :) -
O.M.G.
-
cegényke! Azért így nem szeretnék járni. :) -
-Kicsim, -közben eszik- most,hogy volt egy kis idöm átgondolni a dolgokat,
rájöttem:mégse volt olyan hülyeség plusz ram-okat venni a gépedbe a sporólt pénzünkön.Hiszen azt a kis kosztümöt bármikor máskor is megvehetem
-
Egyre gondoltunk :) -
Futásban nem biztos, hogy jobb vagyok nálad - évek óta nem futok már, kondimon látszik is - , de cikk-cakkban gyors vagyok :)))))))))))
-
Jó. Kapsz 50 méter előnyt. :D -
A szkandert átválthatjuk "ki fut gyorsabban az erősebb elől" játékra... 

-
Ha mindenáron verekedni akarsz, akkor gyere szkanderozzunk, hagyd a békés társaságot. :) -
Á, vannak itt sokkal nagyobb szakemberek a témában. :)) -
Nagyon helyes. De azért állj ki magadért! 
Adj neki!