379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • I.C.ram
    Nekem a tesóm a nagy tavak vidékén él, és azon a részen egész értelmes emberek vannak. :) Bár azo na területen van a legtöbb egy főre jutó egyetem, főiskola, stb. :)
  • Shaman
    de nem mert azóta születet még 1!:-p
  • pelleri
    lol :)
  • Shaman
    semminemü ilyenre nem akartam célozni,eccerüen leírtam ahogy van.
  • pelleri
    Régi munkahelyemen egy jenki kitöltött az önkisz. kávéautomatából 3decit egy pohárba;de a mai napig se érti sztem hogy miért mondtam neki hogy én tényleg nem sajnálom öntöl,csak igy zárás elött nem tudnám hova tenni a hulláját,persze utána elmagyaráztam hogy ez a kávé nem "az" a kávé,de semmit se vett belöle,csak hogy ne igya meg azt a kezében.Qurva hülyék,fogalmuk sincs mi van Amerikán kivül
  • DanielT
    Tudom. 296,683,530 Nyertem.
  • CattiBrie
    há' tisztelet a kivételnek :DD
  • I.C.ram
    Bőven meghaladja, kb 296 milla.
  • DanielT
    Szeretem amikor valaki leidiótáz 220 millió embert, de azt nem tudja, hogy az USA lakossága meghaladja a 290 milliót.
  • CattiBrie
    Sámli és a nemek harca
  • I.C.ram
    Egyezzünk ki 300 millióban...
  • Shaman
    nana!!

Azé ne általánosíccsunk,nekem amerikai unitesómnak spec manuális váltójú a kocsija,meg a faterjának is. persze a nőknek már automata...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem védem azt a közel 220 millió idiótát, de egyet ismerek közülük, és az nem hülye :)

• Dichter
    Ugyanezt akartam írni, a megállással, és elindulással kapcsolatban. A többit még nagy nehezen el lehet képzelni.
  • Kata
    na igen, azért akármilyen gyagya az ember, észreveszi, hogy lyukas a motorház, és dől belőle a füst, meg a bűz. Bár amcsi fickó volt, és az amcsik valóban rettenet buták (tapasztaltam személyesen), de csak nem.... :D
  • DanielT
    Jaigen. Be van törve a szélvédő is, gondolom nem a fejét verte bele amikor rájött mekkora idióta. Ez kérem nem így történt. Ami valós lehet az az, hogy egy darabig 1esben ment vele, akkor kigyulladt a motor, ő kiszállt és végignézte ahogy kiég a motortér. Pécsig nem ment le az tuti, pár kilóméter volt az.
  • DanielT
    Ez rohadtul gyanús nekem. Gondolom párszor el kellett neki indulnia és megállnia, hogy kezelte akkor a kuplungot+váltót, ha nem ismerte? Ha így megtesz 5 kilómtert már akkor füstöl minden úgy, hogy nem lát ki a kocsiból. Az égett műanyag füstje mérgező, nem létezik, hogy út közben kibírta, még ha el is zárta a légbefóvúkat. Itt egy lyuk van a motorháztetőben, ami nem akkor keletkezett amikor megállt és kiszállt. Sorolhatnám még, ami miatt szerintem sántít a dolog.
  • Astaroth
    Igen itt kezdődik amerika...
  • CattiBrie
    "és azonnal vezetni akart, figyelmeztette öcsém hogy nem automata váltós"
  • Placebó
    Lehet, de az én esetemben öcsém figyelmeztette a zsírtömeget hogy manuál
  • CattiBrie
    az is gratta
  • Astaroth
    Ha nem magyarázzák el, azért te se tudnád...mondjuk nem védeni akarom őket...
  • cement
    :D:D:DDDDDDDDd hatezkurvajo errol beszelek
  • IlluminatoR
    Ehh. :/
  • cement
    ennyit a nyomi amcsikrol :D
    ami nem automata azt mar kezelni sem tudjak
  • Placebó
    Öcsém volt nőjének jöttek az Ami rokonai. Bérelni kellett nekik egy kisbuszt 4-en voltak, de nem fértek be egy átlag autóba itt kezdődött a sztori ami számomra mai egy kicsit szemöldökfelhúzós. Bpesten nem lehetett bérelni olyan egyterűt ami automata, így nagynehezen rábólintottak egy VW T4 manual valtósra. Kiment öcsém a reptérre eléjük, a legkisebb rokon 170kg volt, és azonnal vezetni akart, figyelmeztette öcsém hogy nem automata váltós rokon erre ájnó ájnó majd kumplunk nélkül bebaszta egyesbe a gépet, reccs kocsi megugrik Ferihegy 2 parkoló betonkorláton kocsi megzúz. majd no problem noproblem, újraindít a gép persze egyesben hagyta a nagydarab és újra puszi a betonkorlátnak... aztán öcsém kipenderítette a csávót a vezetőülésből...
  • zakika
    meg a kolleganoim is rohogtek, hogy ekkora marha hogy lehet
  • Takezó
    lál:D
  • pelleri
    baz milyen egy loller!
  • ScOrpY
    aztamindenit
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ez durva...
  • CattiBrie
    Ezt nem hiszitek el!

A CIWA-ba bevittek egy C4-est a szervizbe a SIXT-től. Az autó egy amerikainak volt kiadva.
    Képzeld, a barom azt hitte, hogy automata, és egyesben lement Pécsig
    70-80-nal!
    Az autó belülről szétégett, a motor a váltó, minden szénné égett,
    egy hatalmas lyuk égett a motorháztetőbe!
    Basszus ez tényleg a legostobább nép a földön!
    Nem tűnt föl a hangja? És az sem, hogy nem húz? Az sem tűnt fel, hogy nem
    vált? Az automata is jelzi hogy hányasban vagy, sőt, ha nem fokozatmentes,
    akkor még érzed is a váltást. Vagy nem tűnt fel, hogy q-büdös???? Még most is az, pedig már kihűlt! ... (akitől az kapta, kitől én kaptam, az látta/fotózta)

kep1
    kep2
    kep3
    kep4
  • IMYke2.0.0.0
    Na, a maci is megvót!
  • Carlos
    ÉDES!!!
  • pelleri
    huhh,már aszittem megtalálta vki a b*zis macis képeket a galériámban,de ez a reglapról van [de megkönnyebbült]
  • pelleri
    -Bazze,most már elhiszem:tényleg te vagy az,Harry Potter.Leteheted Mirci cicát.
  • IMYke2.0.0.0
    Legüberebb poén:

Foglalkozás, hobby: Küldj egy emelt dijas sms-t a 06 90506 8684-es számra,és elárulom(400huf+áfa)

• pelleri
    Vagy a "Né má',nem ez az a hülye f*sz a hiradóból,akit úgy kellett újraéleszteni egy pohár málnaszörp miatt?" :)
  • pelleri
    Bár többen mondták 007-esnek,hogy a balul elsült háztetöről való leugrása után hagyjon fel a szakmával,ö nem hallgatott rájuk
  • akyyy
    őrült világban egyszserre 5 ember mutatta ezt aképességét!!!