379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Itt egy kicsit drága talán. D: -
hol találtad a képet? Kell ilyen nekem! :D -
Tényleg ide kéne már hívni Borgot... -
Azért ne vedd sértésnek, de genetikai módosításnak nevezni a tudatos kutyatenyésztést... -
Mondjuk, igaz, ez a kérdés akkor kapna értelmet, ha a címsorban figyelne a lasalle felirat :D -
Ki mondta, hogy génsebészettel készítették - úristen, tanulj meg olvasni! Phas ki van már veled!
-
Megint hülyeségeket beszélsz, erről beszéltem a múltkor is. :) "géntech" akkoriban abból állt, hogy azokat a kutyákat keresztezték egynással, akikben ez az ösztön megvolt... Nem volt mesterséges megtermékenyítés, meg klónozás, stb. Gén sebészet sem létezett még. Túl sok fókuszt néztél, meg aktívot. :P -
Az eggyik Szex oldalon láttam -
egyik sem - csináljak neked ilyen linket? :)
http://lasallebank.com/akármi -
Kináncsi lennék, hogy melyik l (kicsi L) van helyettesítve I (nagy i)-vel :) -
egy phishing email... az év slágere. -
-
-
Most volt pár nappal ezelőtt. -
Nyomja is a feltételezett tulaj az "Ow, shit"-et... :DDDDD -
Mivel lehet múlatni az időt az európai parlamentben? -
Aspyrin #46552 tegnap volt :-( -
Ezt hogy az istenbe tudta összehozni?
-

-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121346780
itt is van jó néhány izgi kép :-) -
Lol :D ezt a nyomiat -
ez de égés
-
Arról még nem hallottam, hogy kutyákkal is foglalkozott volna, csak emberekkel, ha jol tudom. Nyilván voltak génkisérletek, de akkora baromságot, hogy egy kutyát genetikailag módositottak arrra, hogy megtalálja a zsidót, röhely, ezt is biztos ök találták ki. Képtelenség, gondolj bele jozan ésszel. -
Tessék, mert tényleg szánalmas a sok off duma. :-)
-
-
szolok h ez egy humoros és aranyos képek téma, nem a génmapulációs meg a nácis topig -
Voltak növényi génmanipulációk Németo.-ban is a negyvenes években, de Mengele épphogy nem génmanipulált, hanem az emberi test "tűrőképességét", és egyéb érdekességeit "vizsgálta"... de ne offoljuk, képt!!! -
És ki a faszt érdekli mit csináltak a nácik?
Öszíntén!
Ha mondjuk a bableves náci kaja lett volna, nem ennéd meg?
Atyaég.. -
Úristen, legalább ne folytatnád a hülyeségedet...!
Tudod, az első hivatalosan is megerősített génmanipuláció előtt is voltak ám ilyen cselekdetek. Nem minden a 90-es évekből származik ember, amikor születtél...
Mekkora lolság azt hinni, hogy csak a mai kor "modern" eszközeivel lehet elvégezni néhány sejt tulajdonságainak egyesítését...! Vedd elő a nemrég eldugott középiskolai biológia könyvedet ember!
-
Azok csak kisérletek voltak vazz, a géntesóchnologia még most is gyerekcipöben jár. -
már megint off, menjetek a kutyás topicba ! -
Jézusom, mond neked valamit Mengele doktor neve? Kapj a fejedhez!
-
Centrum kft-és kiképzö videó belsö használatra
-
"A farkasjellegű kutyusokat azóta nem szeressem, mióta megtudtam, hogy a nácik genetikailag módosítottak egy őshonost, hogy megtalálja az elbújt zsidók csoportjait és a hullák közé bújt túlélőket az ostromok hátvonalában..."
Te nem vagy észnél ember! Goldolj már bele, a negyvenes években hogy a bánatos francba tudnának genetikailag módosítani kutyákat? Föleg ilyen baromságokra, aminek alig van köze a genetikához. Lgfeljebb kiképezték öket vagy valami, de genetikailad modositani erre, hát lol nagyon.
-
ezek de genyók :)
-
ahogy nézem ezzel a csajjal párt póz a Káma Szutrából elfelejthetsz (viszont újakat meg felfedezhetsz:) -
hát ez be van rúgva
-
LOÁL -
-
- Szia kisanyám!
- Szerencséd, hogy kedvesen szóltál, különben lenyeltelek volna, mint kisgyerek a nyalókát!