379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Szid
    Meddig lesz még a kiállítása?
  • marsu
    JÁÁÁJ EZ MÉG NEKEM IS FÁJT.
  • ranGer2
    Hát ilyen falusi... nagyonidős, nagyonszenilis,nagyonhülye, persze sikerült leszállnia mert elég hangosan orditott bele , aztán meg rohant a piacra..
  • Falconer
    Milyen geciek vagytok :DDDd
    Az elsőt azért elég nehéz elhinni, elég elmebeteg nagyi lehetett.
  • ranGer2
    Az ilyen debil nagyikat mi szivatni szoktuk elég keményen. Erős példa rá mikor egy ,mondjuk úgy hozzá nem értő idős hölgy kérdezett meg minket a haverokkal h hogyan kell jelezni a buszon mert ő le akar szállni... Hát.. abba a szekezetbe kell belekiabálni.. mondtuk mi, és ez a szekezet a jegylyukasztó volt. Nahmost a hölgy ezt tökéletesen bekajálta és mikor ordibált a jegylyukasztóba h ő le akar szállni.. hát mi sírtunk a röhögéstől :) Másik ilyen de ez nem öreg hölgyes. Vasút pályaudvaron jegyet kérünk az eladótól de csak tátogva.. nah bent a jegy árus tekergeti a hangerőt ödabentről,mi meg csak tátogunk mintha beszélnénk megvárjuk mig feltekeri full-ra aztán beleorditunk hogy 3 JEGYET KÉRÜNK A SZEGEDI GYORSRA.. :) .. utána csak egy kicsit zavarnak el de nemgáz :)))
  • HD JOHNNIE
    Én ugyan nem társasházban lakom, de az idei szilveszterre ott került sor szegeden, 2 lakásban is egyszerre ugyanazon az emeleten... Nomármost nagyika kihívta a zsarukat, mert hát ugye járkáltunk az egyik lakásból a másikba.Hekusok jöttek, ittak, mentek :) Aztán kijött a nagyi elkezdett pont nekem sirni ríni, hogy miért kell itt bulizni.Mondtam, hogy mert újév van. Erre közölte velem, hogy ő 8 féle gyógyszert szed, mondtam neki, hogy én is, na erre nem tudott mit lépni szegényke :)
  • nokedli
    öngyilok
  • nokedli
  • Falconer
    De undorító :D
  • nokedli
  • Dodo55
    Van a környéken egy 70-80 éves valaki, akit úgy hívunk, hogy Uniós Néni. Folyton arról beszél, hogy a már rég nem létező könyvtárat(ő úgy tudja, hogy létezik még) fel fogják tölteni új könyekkel, mert beléptünk az eu-ba meg hasonlók. Meg olyanokat kérdez, hogy vajon miért szárad az a fa ott az ablakától 15 méterre. Mi meg mindenféle hülye válaszokat adunk az értelmetlen kérdéseire, ő meg tök komolyan veszi a válaszainkat.
  • Falconer
    Én sem birom ezeket a hülye öregeket.
    Multkor haverral kimentünk az utcára focizni este kb fél kilenckor, erre az utca végében lévő házban ami ugy 150m-re van tölünk kinyilt az ablak és elkezdett egy mami ugatni, hogy pihenni szeretne. Hát lol, tuti alig hallatszott valami, csak passzolgattuk a levegöben.
  • Kata
    LÁL! :D Igazi korosztályháború :D
  • Dodo55
    Itt vannak:
    Befüstölés1
    Befüstölés2
  • Dodo55
    Midjárt feltöltök 2 videót, amin befüstöltük öket.
  • Falconer
    Lál :DDDDDDDD
    Rég nem röhögtem ilyen jót! :D
  • Dodo55
    Amit ezek az idősök csinálnak...
    Engem 3 szor öntöttek le vízzel(1X a fölöttünk lakó, 2X egy msáik lépcsőházban lakó), egyszer használt olajjal(Ez is a fölöttünk lakó volt), többször megdobáltak minket kaviccsal, mert nem jöttünk le a fáról, az egyik többször is utánunk küldte a 900 éves hörgő spánieljét, és még egy csomó dolgot.
  • Carlos
    Ibammeg.
    Azért ez durva!!!
  • Carlos
  • alph4
    Nem lennék a csaj helyében - [b]18+[b]
  • Sadist
    Egyik osztálytársamék lépcsőházában:
    Kérjük az ajtót becsukni!
    Óvatosan, de kilincsre!

Egyszer véletlen nem fogtuk meg az ajtót, hanem csak hagytuk, hogy magától becsúkódjon, persze hatalmas csattanás közepette bevágódott. Mamika a 3.-ról abban a pillanatban óbégatott, pedig annyi idő alatt szerintem még el se jutott odáig a hang :D
  • hen-tes
    hm?
  • Lacee
  • Falconer
    Kusslegyen, eddig is voltak ilyen képek, most is vannak és lesznek is.
  • Weasel
    El tudsz képzelni olyan embert, aki nem fél St-től úgy, mint te?
    Látom megint formában vagy...
  • Aramir
    Se kutyás topik, mégis telepakolják kiskutyákkal. Nemgyőzőm átpörgetni őket :D
  • Falconer
    Ööö, most meg kéne ilyednem? Nagyon nem érdekel St, egyébként ö is fideszes, szal...
  • Aramir
    Hmm... Tényleg, annak van ilyen bordázás az oldalán.
    Mentségemre, különösebben nemérdekelnek a kocsik :)
  • DanielT
    Testarossa utánzat :) (legyünk precízek)
  • motorolanokia
    de hát ez nem autós topik. de oké, megértem.
  • Carlos
    Szerintem is aranyos!
  • Aramir
    Idáig nemvolt gond, ha valami jópofa kocsit beraknak ide.
    Nekem pl jól jönne ez az F40-es utánzat :P
  • motorolanokia
    mér vagy ilyen?
  • hen-tes
    kussoljál
  • motorolanokia
    ez sem vicces, sem aranyos!
  • MASERATIBI
  • Dodo55
    Ott született, de mindenkit szid, aki falu közelében járt valaha.
  • akyyy
    költözzön faluba:D
  • Dodo55
    Lehet, hogy úgy, ahogy le van írva helyes, de ha le kéne írnom, hogy hogyan magyarázta el, hogy miért akarja ezt kiírni, akkor a végén a * gombomról lekopna a * jel, mert annyit szidta a cigizőket, és az ajtókiakasztókat.
  • IlluminatoR
    Nagyon helyes!