379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Sadist
    Ez a játék meddig tart? Mert már 9-9-nél járunk, de még senki nem lőtte fejbe magát :D
  • Ahhoj
    Kidobós a film címe (Dodgeball)
    és jó film! :)
  • Hmuda
    Nem olyan poén, mint az a flash, amelyikben a kisiskolások oroszruletteznek a génkezelt okostojásokkal. :-)
  • Laky
    régi, de komoly :)
  • Duddits
    Orosz Rulett
  • PResident Evil
    off off off
  • pelleri
    Nem is megalázkodást várok,csak egy amolyan "vettem a problémádat", attól hogy ki tudja hogy az ország melyik részén bámulja a képernyöjét valaki,én még tudok elnézést kérni/igazat adni másnak, nemegyszer megtettem már,nem bujok a net mögé,hogy úgyse lehet felelöségre vonni.Gyerekes baromság az egész,ilyet 10 évesektöl vár az ember...De én vagyok a hülye,hogy ilyeneken pörgök,mit vár az ember manapság?Tiszteletet másoktól?Ugyanmá Csak az a fájó az egészben,hogy régen a "Képek belinkelése a kocsmába" is egy jó topic volt,de oda is csak 2-3 hasonloan "jó fej" kellett és megdöglött.Na abbahagyom,mielött jogosan mondjátok hogy ne szemeteljek+tényleg nem ér ez annyit hogy idegeskedjek
  • tehen_m
    Sosem fogja azt mondani hogy nem volt igaza. Ne is várd.
  • PResident Evil
    ergo ma jár le...
  • gabber_saviola
  • pelleri
    Nézd,annyit azért elrebeghetnél,hogy "lehet némi igazad,öreg,de ne flémeljünk itt,nem ér annyit az egész";tudtommal itt senki nem kap pénzt azért hogy ide irogat (de ha igen,szóljatok!kérem a részem),ha muszáj,én máshol is luzerkedhetek
    (más kérdés hogy megérsz-e te annyit,hogy én ezen megsértödjek)
  • DanielT
    Hávárjámáhaver! Ez is beteg! Meg van fázva, láttam a werkfilmben. Csúnyán köhögött is, vegyétek ki! :PPPP
  • Takezó
    lál, ez egy filmből van, de durva:D:D
  • Punkerwork
    na ez kövér, nem is gyengén.
  • Lacee
  • pelleri
    qrvajó szemed van,ránézésre megmondod valakiröl hogy betegségtöl kövér v. nem
    Miért nem egy kórházban kamatoztatod a képességeid?Nem különösebben érdekel az a kép,de hogy te egymagad eldöntöd hogy kiveszed,nekem fura.Ha még megvártad volna hogy mondjuk csak egy ember egy hozzászólásában osztja a véleményed(kizárt,ha megengeded) áldásom rá,de igy elég rossz szájizem van.
  • nokedli
    boldogult apósom volt ilyen... egy rét közepén sétálva, olykor 10-15 darabot is talált, én meg egyet sem.. igaz, hogy én kerestem, ő meg csak megtalálta...
  • Punkerwork
    aha és nem lehet hormonzavaros/cukorbeteg/stb, mert ha megnézed nem a szabvány elhízott figura volt
  • pelleri
    Honnan veszed hogy beteg?? Sztem egyszerüen csak kövér.
  • Punkerwork
    beteg emberekkel nem viccelődünk!
  • Duddits
    7UP Pinball
  • Bobber
    jaja Catti sokat találál ezt is ő találta de én fényképeztem:)))
    ja amugy ezt is ugy találta hogy csk igy lebökött séta közben hogy ott egy 4 levelü lóhere:)))
    azért ilyen vacak:)))

• nokedli
    én megcsinálnám, de egy fiú mellével?
    gondolom másra gondoltál... az meg kicsit bizarr lenne...
  • CattiBrie
    nekem ez nagyon bejön

én IRL is egy csomót szoktam találni :))

de már nem tépem le, csak lefotózom :))
  • nokedli
    ügyes vagy! mégegyszer én nem próbálom ki...
  • Visitor
    lál iet lehetne lányoknak is csinálni
  • CattiBrie
    itt van: link

úgy látom, hogy meglett mind, és még van 80 mp-em hátra :))
  • CattiBrie
    de csak hatot ír ..
  • CattiBrie
    meg van mind a hét :)))
  • nokedli
    rád is tankkal lőttek?
  • CattiBrie
    EZ A LEGJOBB JÁÁÁTÉÉK!!! :DDD
  • CattiBrie
    vótmá!

höhö

e-mailben kaptam olyan 10 órakor :PP
  • jugen
    ilyen helyen én is voltam:)
  • jointeer
    egomán
  • nokedli
    Én hatot, mielőtt lejárt az időm.. Középen elég sok van..
  • jointeer
    hármat találtam
  • Munch
    Fhúj.
    http://tescosdinnye.fw.hu/
  • nokedli
    keress 4 levelű lóherét!

ettől idiótább játék nincs!!
  • Shaman
  • Shaman
    Izland...