379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ez a játék meddig tart? Mert már 9-9-nél járunk, de még senki nem lőtte fejbe magát :D -
Kidobós a film címe (Dodgeball)
és jó film! :) -
Nem olyan poén, mint az a flash, amelyikben a kisiskolások oroszruletteznek a génkezelt okostojásokkal. :-) -
régi, de komoly :) -
Orosz Rulett -
off off off -
Nem is megalázkodást várok,csak egy amolyan "vettem a problémádat", attól hogy ki tudja hogy az ország melyik részén bámulja a képernyöjét valaki,én még tudok elnézést kérni/igazat adni másnak, nemegyszer megtettem már,nem bujok a net mögé,hogy úgyse lehet felelöségre vonni.Gyerekes baromság az egész,ilyet 10 évesektöl vár az ember...De én vagyok a hülye,hogy ilyeneken pörgök,mit vár az ember manapság?Tiszteletet másoktól?Ugyanmá Csak az a fájó az egészben,hogy régen a "Képek belinkelése a kocsmába" is egy jó topic volt,de oda is csak 2-3 hasonloan "jó fej" kellett és megdöglött.Na abbahagyom,mielött jogosan mondjátok hogy ne szemeteljek+tényleg nem ér ez annyit hogy idegeskedjek -
tehen_m #47045 Sosem fogja azt mondani hogy nem volt igaza. Ne is várd. -
ergo ma jár le... -
-
Nézd,annyit azért elrebeghetnél,hogy "lehet némi igazad,öreg,de ne flémeljünk itt,nem ér annyit az egész";tudtommal itt senki nem kap pénzt azért hogy ide irogat (de ha igen,szóljatok!kérem a részem),ha muszáj,én máshol is luzerkedhetek
(más kérdés hogy megérsz-e te annyit,hogy én ezen megsértödjek) -
Hávárjámáhaver! Ez is beteg! Meg van fázva, láttam a werkfilmben. Csúnyán köhögött is, vegyétek ki! :PPPP -
Takezó #47040 lál, ez egy filmből van, de durva:D:D -
na ez kövér, nem is gyengén. -
-
qrvajó szemed van,ránézésre megmondod valakiröl hogy betegségtöl kövér v. nem
Miért nem egy kórházban kamatoztatod a képességeid?Nem különösebben érdekel az a kép,de hogy te egymagad eldöntöd hogy kiveszed,nekem fura.Ha még megvártad volna hogy mondjuk csak egy ember egy hozzászólásában osztja a véleményed(kizárt,ha megengeded) áldásom rá,de igy elég rossz szájizem van. -
boldogult apósom volt ilyen... egy rét közepén sétálva, olykor 10-15 darabot is talált, én meg egyet sem.. igaz, hogy én kerestem, ő meg csak megtalálta... -
aha és nem lehet hormonzavaros/cukorbeteg/stb, mert ha megnézed nem a szabvány elhízott figura volt -
Honnan veszed hogy beteg?? Sztem egyszerüen csak kövér. -
beteg emberekkel nem viccelődünk! -
7UP Pinball -
jaja Catti sokat találál ezt is ő találta de én fényképeztem:)))
ja amugy ezt is ugy találta hogy csk igy lebökött séta közben hogy ott egy 4 levelü lóhere:)))
azért ilyen vacak:)))
-
én megcsinálnám, de egy fiú mellével?
gondolom másra gondoltál... az meg kicsit bizarr lenne... -
nekem ez nagyon bejön
én IRL is egy csomót szoktam találni :))
de már nem tépem le, csak lefotózom :)) -
ügyes vagy! mégegyszer én nem próbálom ki... -
lál iet lehetne lányoknak is csinálni
-
itt van: link
úgy látom, hogy meglett mind, és még van 80 mp-em hátra :)) -
de csak hatot ír .. -
meg van mind a hét :))) -
rád is tankkal lőttek? -
EZ A LEGJOBB JÁÁÁTÉÉK!!! :DDD -
vótmá!
höhö
e-mailben kaptam olyan 10 órakor :PP -
ilyen helyen én is voltam:) -
egomán -
Én hatot, mielőtt lejárt az időm.. Középen elég sok van..
-
hármat találtam
-
Fhúj.
http://tescosdinnye.fw.hu/ -
keress 4 levelű lóherét!
ettől idiótább játék nincs!! -
-
Izland...