379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Sztem fejezzük be!Különben meg nem vagyok kisöreg!Neked meg pláne nem!
-
DannyBoy #47291 Nem nyitsz egy "szánalmas be- és visszaszólások" c. topicot? :DDD -
Fogd vissza magad kisöreg, nem egy játszótérről vagyunk, hogy csak úgy dobálgass...! -
Mi van, visszaolvasod magadnak a diliházban írt naplódat? -
Én nagyom hálás fagyok a fordításaidért,de néha beláthatnád hogy másoknak is lehet igaza.A faszodnak meg mond meg hogy ne erőlködjön velünk mert ledoblak a rég bezárt bányába! -
DannyBoy #47287 nagy oltást kapsz, baba :D -
"Mindenki hülye csak én vagyok tökéletes" :D -
Najó, menthetetlen vagy Te is...
Hagyom a fenébe, faszom erőlködik veletek - van jobb dolgom is, mint egy eleve baromságot leleplezni, majd a blamás szövegekre reagálni.
-
Tényleg nem érted vagy elvből vitázol?
-
Mondtam :D -
Bakker nem az a lényeg hogy mi a mit kell megsemmisíteni meg mit nem,hanem hogy mi van odaírva! -
Jézusom!
Voltál már egyetemista!? Láttad a két lapos beiratkozó lapot?...
-
Most ebbe is belefog kötni :P :D -
Mi értjük csak te nem érted.Ez egy ADATOK MÓDOSÍTÁSA című adatlap!
-
Téged kezelni kéne...akarsz róla beszélni? -
Te jószagú atya úristen!
Minden tanév végén meg kell semmisíteni az adatokat.
Szeptemberben kompletten ki kell tölteni az adatokat!
Februárban ugyanezt az adatlapot kapod, de akkor csak a szeptemberhez képesti adatváltozásokat kell bejelölni + beírni a neved, EHA kódodat, szakpárodat, anyád nevét, és a születési dátumodat [pont azokat, amiket a kedves képfeltöltő humorosnak vélt a szöveges megjegyzés fényében!] azért, hogy azonosítani tudjanak! A beiratkozási lapon ugyanis emellett pénzügyi adatok, ideiglenes lakáscím adatok, családi és tanulmányi adatok vannak, melyekben változások következhetnek be:
Családban: özvegység, árvaság, házasodás, gyermek, válás
Pénzügyi: munkahelyi jövedelem, plusz ösztöndíj [ERASMUS, köztársasági, önkormányzati, megyei, alapítványi stb.]
Tanulmányi: új szak felvétele, régi leadása, szüneteltetés kérése [a be nem iratkozás nem mindig elégséges a szüneteltetéshez, egyeteme válogatja]
-
Ezt nem kérném tőle a helyedbe :) Sztem bármilyen viccet képes elmagyarázni. Biztos jó lehet egy társaságba lenni vele :) Főleg mikor viccet mesélsz:P
Mikor kéri meg a férfi a nő kezét?
-Mikor az övé már elfáradt.
Erre kb. jönne egy ilyen reakció:
Ez hülyeség. A férfiak minden szeneszter idején párt választanak maguknak, a kéz kérés itt nem szexuális cselekvésre szólít fel...blabla :P -
DePreSsZYo #47275 :DDDD -
most hogy ezt is tudjuk, már csak azt kell megmagyaráznod, hogy miért kell neked mindent megmagyarázni. -
DannyBoy #47273 hátte nagyon ügyivagy, baba
-
Akkor Te nem érted a viccet... Amúgy ha meg kell semmisíteni az adatokat, és Te tényleg csak azokat adod meg amelyek módosultak akkor kedves anyukád neve, és a születési dátumod örök rejtély marad :P Nem véletlen került fel a funpicre ez a cetli. Legalábbis én elmosolyodtam rajta :P
Amúgy ahogy látom Te igyekszel túl bonyolítani a dolgokat :P -
Valamit nem tudtok. Az adatvédelmi törvény értelmében, a beiratkozni szándékozó nappali tagozatos hallgatónak minden szemeszter elején meg kell adnia az adatait. A törvény ugyanis kimondja, hogy az adatainkat a jogviszony megszűntével meg kell semmisíteniük az adott tanév félévében és évvégén.
//Az egyetemi jogviszony nem automatikus. Minden félévkor be kell iratkozni.//
Tehát, a beiratkozási lapon az "Anyja neve / Születési dátum / Lakcím / Telefon" stb. ezért szükséges, miközben a számítógépen tárolt adatokra 1 éves időintervallum vonatkozik a felsőoktatásban - ezért van az, hogy minden kollégiumi felvételi időszakban [tehát: nyáron] az egyetemek diákbizottságai és azok segítői, mint a motolla gépelhetik be újra a beadott kérvények, adatlapok alapján az adatokat - , így a félévkor csak a változásokat kell felvezetniük. Azonban, akkor is be kell írni a születési dátumot és az anyja nevét, az azonosíthatóság érdekében. [Az egyetemi kód - EHA - nem elég, pont az évente törlendő adatbázisok miatt.]
Comprende? -
IMYke már csak ilyen :D -
Bakker :DD -
:D
-
jajj, ez jól esett :)) -
Milyen intelligens feje van.
-
-Superman...bekaphatja!
-
-Érezd ahogy árad a szeretet...érzed már?
-
hát ha a Te születési éved vagy édesanyád neve szemeszterenként változik, akkor tényleg igazad van... -
Dodo55 #47262 De jól tudnak magyarul!
-
-
-
a hűtőszekrényben fotózta a nejem... -
Pont Te keresed azt ebben az irományban! De Te dolgod... rádhagyom.
-
-
-
-
lol ovlasd már el. Lehet, hogy neked időközben megváltozott a születési dátumod, de egy átlag embernek ez elég furcsa. -