379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Big Daddy
    Sztem fejezzük be!Különben meg nem vagyok kisöreg!Neked meg pláne nem!
  • DannyBoy
    Nem nyitsz egy "szánalmas be- és visszaszólások" c. topicot? :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Fogd vissza magad kisöreg, nem egy játszótérről vagyunk, hogy csak úgy dobálgass...!
  • IMYke2.0.0.0
    Mi van, visszaolvasod magadnak a diliházban írt naplódat?
  • Big Daddy
    Én nagyom hálás fagyok a fordításaidért,de néha beláthatnád hogy másoknak is lehet igaza.A faszodnak meg mond meg hogy ne erőlködjön velünk mert ledoblak a rég bezárt bányába!
  • DannyBoy
    nagy oltást kapsz, baba :D
  • Unknow
    "Mindenki hülye csak én vagyok tökéletes" :D
  • IMYke2.0.0.0
    Najó, menthetetlen vagy Te is...
    Hagyom a fenébe, faszom erőlködik veletek - van jobb dolgom is, mint egy eleve baromságot leleplezni, majd a blamás szövegekre reagálni.
  • Big Daddy
    Tényleg nem érted vagy elvből vitázol?
  • Unknow
    Mondtam :D
  • Big Daddy
    Bakker nem az a lényeg hogy mi a mit kell megsemmisíteni meg mit nem,hanem hogy mi van odaírva!
  • IMYke2.0.0.0
    Jézusom!
    Voltál már egyetemista!? Láttad a két lapos beiratkozó lapot?...

• Unknow
    Most ebbe is belefog kötni :P :D
  • Big Daddy
    Mi értjük csak te nem érted.Ez egy ADATOK MÓDOSÍTÁSA című adatlap!
  • Unknow
    Téged kezelni kéne...akarsz róla beszélni?
  • IMYke2.0.0.0
    Te jószagú atya úristen!
    Minden tanév végén meg kell semmisíteni az adatokat.
    Szeptemberben kompletten ki kell tölteni az adatokat!
    Februárban ugyanezt az adatlapot kapod, de akkor csak a szeptemberhez képesti adatváltozásokat kell bejelölni + beírni a neved, EHA kódodat, szakpárodat, anyád nevét, és a születési dátumodat [pont azokat, amiket a kedves képfeltöltő humorosnak vélt a szöveges megjegyzés fényében!] azért, hogy azonosítani tudjanak! A beiratkozási lapon ugyanis emellett pénzügyi adatok, ideiglenes lakáscím adatok, családi és tanulmányi adatok vannak, melyekben változások következhetnek be:
    Családban: özvegység, árvaság, házasodás, gyermek, válás
    Pénzügyi: munkahelyi jövedelem, plusz ösztöndíj [ERASMUS, köztársasági, önkormányzati, megyei, alapítványi stb.]
    Tanulmányi: új szak felvétele, régi leadása, szüneteltetés kérése [a be nem iratkozás nem mindig elégséges a szüneteltetéshez, egyeteme válogatja]

• Unknow
    Ezt nem kérném tőle a helyedbe :) Sztem bármilyen viccet képes elmagyarázni. Biztos jó lehet egy társaságba lenni vele :) Főleg mikor viccet mesélsz:P

Mikor kéri meg a férfi a nő kezét?
    -Mikor az övé már elfáradt.

Erre kb. jönne egy ilyen reakció:
    Ez hülyeség. A férfiak minden szeneszter idején párt választanak maguknak, a kéz kérés itt nem szexuális cselekvésre szólít fel...blabla :P
  • DePreSsZYo
    :DDDD
  • robotnyk
    most hogy ezt is tudjuk, már csak azt kell megmagyaráznod, hogy miért kell neked mindent megmagyarázni.
  • DannyBoy
    hátte nagyon ügyivagy, baba
  • Unknow
    Akkor Te nem érted a viccet... Amúgy ha meg kell semmisíteni az adatokat, és Te tényleg csak azokat adod meg amelyek módosultak akkor kedves anyukád neve, és a születési dátumod örök rejtély marad :P Nem véletlen került fel a funpicre ez a cetli. Legalábbis én elmosolyodtam rajta :P

Amúgy ahogy látom Te igyekszel túl bonyolítani a dolgokat :P
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit nem tudtok. Az adatvédelmi törvény értelmében, a beiratkozni szándékozó nappali tagozatos hallgatónak minden szemeszter elején meg kell adnia az adatait. A törvény ugyanis kimondja, hogy az adatainkat a jogviszony megszűntével meg kell semmisíteniük az adott tanév félévében és évvégén.

//Az egyetemi jogviszony nem automatikus. Minden félévkor be kell iratkozni.//

Tehát, a beiratkozási lapon az "Anyja neve / Születési dátum / Lakcím / Telefon" stb. ezért szükséges, miközben a számítógépen tárolt adatokra 1 éves időintervallum vonatkozik a felsőoktatásban - ezért van az, hogy minden kollégiumi felvételi időszakban [tehát: nyáron] az egyetemek diákbizottságai és azok segítői, mint a motolla gépelhetik be újra a beadott kérvények, adatlapok alapján az adatokat - , így a félévkor csak a változásokat kell felvezetniük. Azonban, akkor is be kell írni a születési dátumot és az anyja nevét, az azonosíthatóság érdekében. [Az egyetemi kód - EHA - nem elég, pont az évente törlendő adatbázisok miatt.]

Comprende?
  • hen-tes
    IMYke már csak ilyen :D
  • CattiBrie
    Bakker :DD
  • pelleri
    :D
  • CattiBrie
    jajj, ez jól esett :))
  • Carlos
    Milyen intelligens feje van.
  • pelleri
    -Superman...bekaphatja!
  • pelleri
    -Érezd ahogy árad a szeretet...érzed már?
  • Lacee
    hát ha a Te születési éved vagy édesanyád neve szemeszterenként változik, akkor tényleg igazad van...
  • Dodo55
    De jól tudnak magyarul!
  • nokedli
  • nokedli
  • nokedli

a hűtőszekrényben fotózta a nejem...
  • IMYke2.0.0.0
    Pont Te keresed azt ebben az irományban! De Te dolgod... rádhagyom.
  • nokedli
  • nokedli
  • nokedli
  • I.C.ram
    lol ovlasd már el. Lehet, hogy neked időközben megváltozott a születési dátumod, de egy átlag embernek ez elég furcsa.
  • nokedli