379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Igen, asszem megbuntette oket a versenyhivatal, mert a Budaorsi nyitaskor tulsagosan ar ala mentek. Es nyilatkoztak is utana, hogy soha tobbet nem lesz ilyen merteku akciojuk, mint a legelso, Budaorsi nyitaskor volt. En ugyebar ott dolgozom az EW mellett, nagyon durvan lehetett erezni a hatasat a dolognak; pestrol kifele a forgalom szinte allt, a buszokrol az emberek leszalltak, gyalog mentek Budaorsre, es hamarabb erkeztek! Nekunk a 8 oras munkakezdes helyett 10-11 korul erkeztek be az emberek.
Karesemeny asszem annyi volt, hogy egy uvegajtot benyomtak/betortek az emberek. -
-
Ha azon az oldalon regisztrálod magadat, meg némi pénzmagot is áldozol az ügyre, akkor ismerőseidet megtréfálhatod ezzel. Asszem a számot kell csak megadni, és automatikusan a teáltalad kiválasztott hang a megadott szöveggel felhívja őt. Vagy te hívod, de akkor a hang... nem tudom. El kellene olvasnom nekem is. :) -
Nem. Jó néhány ilyen hangos poén már 10 éve terjeng a neten.
-
Cicero #47371 Ez nem fake? -
Cicero #47370 Splinter Cell? :D:D:Dd -
-Amióta csak cégünk bevezette illemhelyeinken a kézmosást high-tech technikával ellenörzö és mulasztás esetén azonnal büntető szolgáltatását,töretlen a sikere
-
Ezeknek nemis kell golyóálló mellény :D -
motorolanokia #47367
-
Gondold el hogy egy bulin pont akkor lépsz a képbe amikor fotózzák,és egy képre kerülsz vele; na azt dumáld ki,egyböl oda a renoméd(meg a csajod:) -
Hösök találkozója,a meghiváshoz minimum 1000 saját háton csatatérböl kihozott ezáltal megmentett bajtárs kell
-
haxoror #47364 ezt inkább a büntetés topicba
-
motorolanokia #47363 mint a kötözött sonka -
A TOP 40-ben megtalálod, a címére nem emlékszem sajnos. Ha adsz egy emalit elküldöm. 1,2Mb!
Amúgy (ugyanitt) a letöltéseknél nagyon király az ADSL kaland I.- tûréshatás teszt is. Szegény operátornak olyan birka türelme van, hogy az már csúcs. -
Ne duzzogj már drágám,mire esküdjek meg neked,hogy rá sem tudnék nézni azokra a sok izléstelenül öltözött nökre itt a teremben -
régi de jó:netfüggöség
-
qper #47359 te pld. láttál az EW megnyitóján ilyen mértékű rombolást?
fotókat is pls. -
Pedig hiradóban többször is volt,kapott is érte büntit;gondolom azóta se lett belöle boss,de legalább már szinesben nézheti a jurosportot -
pedig az volt a főhír hogy amíg a jónép tépi egymást ő próbálja a szolgálati kocsiba rakni a tv-t :) -
LOL, ezt nem is hallottam. Élelmes :) -
Ja,tényleg!Valamelyik fakabát meg tévét vett amig a nép tépte egymást:) -
Érdekes, Pécsett ilyen felhajtás, sátorozás meg bunyók nem voltak :))) Tök nyugisan, családi programban, kultúráltan - nyitáskor persze sokkal többen - elmentek az emberek, körbenéztek, vettek és ennyi. Magam is voltam a nyitás után: nem tapodtak az emberek egymásra, nem törtek zúztak...
-
Budaörsi elektroworld. Az emberek 2!! nappal nyitás előtt, kimentek sátrazni, amikor meg nem jutott nekik ócsóé plazmatv, elkezdtek verekedni. A sok mamlasz :D -
elektro world és hasonlók? -
qper #47351 konkrétan melyik áruházba volt nálunk ehhez hasonló tombolás? Oszd meg velem légyszives pls. -
Alá a szöveg:
"Mert hülye azért nem vagyok":) -
-
Én ledöbbentem,tisztára mint az állatok;mindezt valami kenyérpiritóért?Vagy mikroért?Mintha élelmiszersegély osztás lenne Nigerben -
Hat koszonom.
Azonban ez esetben erdekelne, ennek mi a "cime"? Mert nem talalom :( -
Aspyrin #47346 ők sem különbek nálunk
-
Akció volt a Tescoban
-
Perverz kukkoló :)
-
Elég gáz... :( -
Média Markt megnyitó Lengyelországban pps
-
-
Hanyas vagy te disznó? (és társai) -
megoldom én is -
-Beszóltál vazze? Nesze homok a pofádba geciee!
-
pilboy #47337 békuci -
mire jók a bodybuilder csajok? 18+ :P