379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Highw@yPos. #47941 Amugy meg az ilyen kockák azt a rengeteg időt pl Java-ba vagy Php-be/.NET-be ölnék bele 16 évesen(de nem is kéne mindet, csak a felét), vagy akármibe, csak hasznos legyen, 25 éves korára szerintem nem lenne problémája munkahellyel meg lóvéval.
Csak még nem tudják a tudatlanok...
Számomra csak az a zavaró,h ha annyi időm lenne fejleszteni magam, mint ezeknek "vov"-ozni...
Na mind1 haggyuk, hosszú ez...Jöjjenek inkább a képek ;-) -
de te - ha jól látom - az idősebb korosztályból, és láttál már p*ncit is
-
-
Én is függő vagyok :))) -
Highw@yPos. #47937 neem durvulok, csak jót röhögök magamban, el tudom képzelni a gyereket.
Hidd el, hogy nemsok köze van az ismerősömnek se a való világhoz. Egész nap
ilyenekkel jáccik még nyáron is, semmi nyaralás buli vagy akármi, semmi!!
Nőkkel való kommunikáció = 0!! Meg se tudna szólalni 1 idegen csajnak, nah mind1.
Ők tudják... -
Azonban Highw@yPos-nak lehet igaza is... sajnos, félő, hogy ez teljesen kitölti az életét: 50x látta a Gyűrűk Urát... basszus, a nem Extended változatokkal számolva az 500 óra! -
azér ne durvujj
egy adot game-ben lehet egy adott célja
nem a való élete célját írta le -
Highw@yPos. #47934 Hmuda dobj már be plz még ilyen linket, ezen meghaltam :-DDDDD
Öcsééém beszaráás, amugy van 1 hasonló kaliberű ismerősöm, az is kb 17-18 éves.
Folyton wow meg line age2, száánalmas a gyerek, mindig basztatom.
nekem az tetszikt,h:
"Huma: "16 éves vagyok, a Tolkien Kings Clán főszervezője, és a honlap designerje. Három éve wowozom rendszeresen, és mind a két Gyűrűk Urát vagy ötvenszer láttam, szerintem nagyon jók. Éppen ezért indítottam mágust, SzurkeGandalf néven. 35. szintű vagyok, és tűzmágus. Álmom, hogy megöljek egy balrogot."
designere?!?!?!?! azt a sz*rt még honlapnak se nevezném. Nem tudtam elolvasni a szöveget, csak ha kijelöltem. L0L
Jah és az az álma, hogy megöljön 1 balrogot, jéézusom, nah ez se fog p*ncit látni 1 jódarabig :-DDD.
Atom kocka hülyegyerekek, remélem az enyém majd nem ilyen lesz...ha lesz :-) -
Olasz morál
hümm.. én magunkra ismertem :))) -
Valszeg csak poén az oldal.. -
-
Miután a clán neve Tolkien kings, feltétel, hogy szeresd Tolkient, de nem muszáj.
Határozott a gyerek. XD -
Ja, nekem is kellemes perceket szerez:
"Három éve wowozom rendszeresen,"
Namost ez nem idén jelent meg? -
És egy kis paradox helyzet:
" feltétel, hogy szeresd Tolkient, de nem muszáj"
Jót röhögtem így reggel...THX:) -
"Ksanyi: "Tízennégy éves vagyok, és már régóta tólom a vovot, előtte meg Diablóztam sokat, de aztán ott sok volt a csaló. Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele."
vovot...
SZÁNALMAS! -
És a "Főóldal" ? -
Japánok és a hamburger -
Szerintem a legdurvább már az elején van:
"Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok, de azt mondta, az is jó. "
:D -
Pff ismerem az ilyeneket, kis sz@rcsimbókok.
De ez sztem ha komolyan gondolják akkor szánalmas...
-
épp akartam idézni :) -
Ez a legjobb!:DDD
[i]"HolyhunterD: A szent ígét terjesztwem, varázslóharcos - másnéven paladin - vagyok. Élőhalottakra vadászom, meg gyengékre, mert a gyengék pusztuljanak. 50 szintű vagyok" -
Faxus...csak ctrl+A val olvasható szemkifolyatás ez....
MEGALOL
-
pazmeg LOAL:) NEEEEEEE LOOOL -
ezt az oldalt fel kéne törni
-
e
zt az oldalt fel kéne törni
-
túl amatőr, sztem részben (vagy teljesen) poénnak készült az oldal
ha 16 évesen nem tud leírni 1 mondatot 4-6 hiba nélkül, az szánalmas... -
biztos sok magyarul tudó külföldi olvassa az hülye oldalát! :) -
Nah jó, ez az uccsó:
"Felvételi feltételek: Ahhoz, hogy felvegyünk a clánba neked magyarnak kell lenned. Ha nem vagy magyar, innen ne is olvasd tovább, nem érdekelsz minket."

-
Huma: "16 éves vagyok, a Tolkien Kings Clán főszervezője, és a honlap designerje. Három éve wowozom rendszeresen, és mind a két Gyűrűk Urát vagy ötvenszer láttam, szerintem nagyon jók. Éppen ezért indítottam mágust, SzurkeGandalf néven. 35. szintű vagyok, és tűzmágus. Álmom, hogy megöljek egy balrogot."
Húúú, röhögőgörcsöt kaptam...

"Három éve wowozom rendszeresen" - Jó neki, talán ő csinálta a játékot, mert a wow csak 2005-ben jelent meg...

-
ez mekkora állatság :DDDDD -
"2005 május 20: Üdv néked, vándor! Ez itt a Tolkien Kings Clán oldala! Már négyszer megpróbőáltuk, de nem ment, most megpróáljuk ötödszörre is. Ez a clán azért alakúlt, hogy a Tolkien rajongókat és a Herry Potter rajongókat összegyűjtsük a szerveren. Fent láthatod a Főóldalra vezető kapcsot, az ide hoz vissza, a felvétel a felvételi felvételeket, a Herry Potter meg a Herry Potterre vezet. Van Gyűrűk ura is, csak az még nincs kész."
Húú bazz, nyitok ilyen topicot, amiben ilyen beszólásokat lehet linkelni. Jah, ha 4x próbálták, akkor már igazán kellett egy 5. is!

"Herry Potter" -
Egészen szép a design. Főleg a zöld betű tetszik nekem, kijelölve még olvasható is. De ez a rész a kedvencem :
"Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok, de azt mondta, az is jó."
-
"...a felvétel a felvételi felvételeket, a Herry Potter meg a Herry Potterre vezet."

Gondolkozom, hogy lecseréljem-e viligyerek hülyeségeit az aláírásomban (na nem, azért azt mégsem...). -
jujj, rosszat fogok álmodni herry potterről meg a vov-ról
-
Tolkien Kings...avagy a 8 éven aluliak weboldalkészítési mániájának krónikája. -
tudom... bármikor, bármennyit ... épp ezért raktam be.. -
és ha tudnád h egy ilyen képet kb 1 perc összerakni egy LSmaker nevű okossággal... -
Aspyrin #47904 ne bántsad, most kapott jutalompontokat és nehezen dolgozza fel
-
Cicero #47903 :D -
Bolond vagy ember, ha neked ez a max, akkor keresgélj még. -.-