379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Rossz az, aki rosszra gondol... 
-
tudod mit allitgassal... ;D -
A kategóriákat én állítom fel, ebből adódóan csak az a 3 létezik, amit leírtam, s továbbmegyek, én csakis a 2.-ba tartozhatok, mert magamat oda helyeztem - a többi nem érdekel.
-
nincs ekkora medúza(remélem:P) -
összevont 2-es 3-as, plusz egy 4dik, unalmas kategóriába is tartozol. -
király a kép +a szöveg :) -
;DDD -
-
te is mindig beleszolsz, szoval go 3. kategoria :D -
Na, már vártam ezt a típusú revansot... 
Tudod, vannak a mindenkit kiszolgálni akaró és elismeréseket magukénak érző lelkes kép / video berakosgatók (első csoport) és vannak azok, akiknek mindezek címződnek, szórakoztatásukra - ők pedig joggal örülnek / nevetnek / fanyalognak és kritizálnak egy-egy ilyen művet (második csoport).
Én az utóbbi kategóriába tartozom, és ennek örülök.
A harmadik kategória, aki mindig a rosszabbik oldalát keresi a dolgoknak és értetlenkedik, értelmetlenkedik és bele szól olyan dolgokba is, ami nem rá tartozik - na, ennek a csoportnak Te is tagja vagy.
-
The real Blow Job
-
:D -
pasquale #48411 bazz.... áhhh -
de édi! :D -
Fércmunka... látnánk már tőled is valamit nem csak a fikázást... -
nah, az éjszakai kép, most az iaro-ra tettem fel, hátha...
(18+) Ne fújd, hanem szívd, te hülye! :)) -
[URL=http://tzs.andrei.hu/download.php?l=hu&d=./mobilfilm/LIONSEUL.3gp]Ez kúrv@ jó!!
Igaz .3gp, de ha leszedtek egy 3gp konvertert, már nézhetitek is.[/URL]
-
-Mi...miaz?Hogy a Kata megint kötekszik?És te ezért keltettél fel?Tudod hogy mindig ezt csinálja...haggyj aludni!Fafejüje,ezért felkelteni...
-
+18
-
Minden hülyeségre is van találat... A legjobb példa: Szekszárd neve direkt rosszul írva: Szexárd
-
Amugy,mi van a pipiddel (a logódra gondolok)?A gazdasági megszoritások elérték öt is(ham-nyam)?
-
Kurszk 826 találat. :) -
ááá, ez nagyon édi! :)) -
Direkt rákerestem hogy ne égjek,de akkor nem csak én egyedül irtam el (65 találat) -
Ja, én már láttam kutyát nyüszítve menekülni macska elől - nem vicc. -
Hát, arra nem is gondoltam - külön megnézném, hogy hosszában beférne-e egy ilyen osztályú tengeralattjáró a pálya "vízébe"...
-
:D -
na meg a méretaránnyal is, de részletkérdés. :) Ja és Kurszk, nem Kurksz. :) -
-Na mi van,lúzerek?Legszivesebben letépném a szátokat,csak hát ez az ajtó...ti mázlisták!
-
Enyhe vállveregetés azért megilleti a próbálkozó képmachinátort - többet nem kaphat ezért a fércmunkáért... [A középső monitoron nincs a tengeralattjáró, és a perspektívával is baj van.]
-
-Fiuk,valaki menjen már ki és nézzen körül,mert valami nem stimmel...ez az új irányitótiszt a központban nem valami profi,mert a Kurksz-nak is már rég jelentkeznie kellett volna...ez nekem gyanús
-
A szövegböl gondolom hogy nem is ide akarta,biztos váltogatott a topic-ok közt és elcs*szte -
motorolanokia #48391 Jaja, lehet. -
Me' baromi nagy? -
küklopsz :) -
-
motorolanokia #48387 Nem tom miért linkelem -
Fotós topikban biztos többre értékelték volna. -
Nem tudom hova lett a kép. A kepfeltoltes.hu-ról ilyen hamar lekerülnek a képek? -
-Most megvagy qrvcapecér!Tudtam hogy valaki lopkodja a csontjaimat!