379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • vsly
    Hozzám meg küldd a szilikonjuk miatt leszólt barinöket...
  • geri15
    czukorfalatok™
  • CattiBrie

• Bhalage
  • Yoz
    noi hormont neki aztan ha az sem segit kutba vele dogkutba...
  • Sadist
    Ez még a bünti topikba is túl durva
  • batman
    Erről az a jelenet jutott eszembe, amikor a Négy szoba c. filmben Tim Roth meglátja a rohadó kurva tetemét az ágymatracban és üvöltés közben okádik. :) Rémálom, ebből még Czeizel Endre sem tudna kihozni semmit, max kutatási nyersanyagot...
  • robotnyk
    csatlakozom :D
  • geri15
  • Kata
    küldöm őket! :P
  • pelleri
    -Na sg-és fiúkák,most csak meresztitek a szemetek,mi?Végre egy igazi nő,nem azok a laposmellü r*bancok akiket a tévében látni.Várom a hivásaitokat,puszi!
  • geri15
    lol :DDD
  • Aramir
    Ha van valami komplexusokkal teli kismellű barátnőd, küld hozzám :D
  • PeeTeR
    en spec a kis melleket szeretem de ennel meg az enyem is nagyobb :D
    (egyebkent a szilikonnal sincs bajom ha izleses a merete. egyik baratnom is megcsinaltatta szepre es egy szot nem szoltam. soooot... - kerlek ne alltalanosits)
  • Yoz
    Inkabb fogalmazz ugy hogy sokan vagy a legtobb de ne alltalanosits kerlek...
    Es ok nem ge... hanem spermak
  • pelleri
    -Bakker,hát ezért kérte mindig ezt a sz*rt kaja helyett
  • Kata
    Azé ti pasik rettenet g*cik vagytok. Ha szerencsétlen nőnek kis mellei vannak, akkor azt gúnyoljátok, ha meg emiatt megcsináltatja, és szilikont tesz bele, akkor meg műcsöcsű, meg műnő: megintcsak megy a leszólás. Azért nektek az isten nem tesz a kedvetekre...
  • PeeTeR
    tom :D
  • Kata
    deszemét!
  • Davidus
    kisgyerekkel meg nézetik hogy tosznak a gorillák
  • robotnyk
    bent hagyta az öltözőben :D
  • pelleri
    :)
  • DanielT
  • Davidus
    ez egy beteg oldal:P
  • PeeTeR
    -hol vannak a melleim?! ()

• pelleri
    Kemény macsekok
  • Cicero
    Igaz, az valami patkány nyúl lehet :D
  • Ramada
    hol?
  • Cicero
    :D Nyulak, minden mennyiségben :D
  • Ramada
  • Cicero
    Ugyanmár.. Spektrumra rákapcsolsz ilyeneket nézhetsz 12-es karika nélkül
  • pelleri
    Gondolom Imrének egyböl leesett hogy ez nem az a csaj a föiskoláról
  • IMYke2.0.0.0
    Nem dedó - kijelentés.
  • PeeTeR
    mijez dedo? nyem en kezdteeeem! O voooolt! ;>>>
  • IMYke2.0.0.0
    Megint nem ő kezdte.
  • Sadist
    Megint flém, megint IMYke...
  • IMYke2.0.0.0
    Válaszolnék mihamarabb, mert a munkaidőm mindjárt lejár...
    A videokkal kapcsolatos téma megállja a helyét - de korrigálnék a hangnem jelzőjén: nem mint a fürdőskurva, hanem mint egy olyan ember, akinek nem áll módjában megnézni valamit, amit már pedig szeretne és erre köztes megoldásként egy alternatívát kér... nem ugyanaz.

Képekkel kapcsolatban: tudtammal eddig mindösszesen [és maximum] két alkalommal szóltam a hamisított képek ellen - a mai volt a 2.
    Ezt ellenőrizd, HSZ-ek sorszámával cáfold, ha tudod és akarod.

• PResident Evil
    elég az offbol... nyissatok IMYke fan clubbot de ide képek jöjjenek !
  • DanielT
    Hát pesze. Remélem más is így gondolja rajtad kívül, mert ha nem akkor ismét bohócot csináltál magadból.

Az engem érintő mondatra: "A harmadik kategória, aki mindig a rosszabbik oldalát keresi a dolgoknak és értetlenkedik, értelmetlenkedik és bele szól olyan dolgokba is, ami nem rá tartozik - na, ennek a csoportnak Te is tagja vagy."

Kérem szépen privát üzenetben a konkrét példákat, hogy mikor tettem ezeket.

Te rinyálsz itt mint a fürdőskurvák, hogy nem tudod megnézni a videókat meg nem jön be ez, nem jön be az.. te kritizálsz minden fotosoppos képet, csillogtatva hihetetlen tudásodat, hogy észrevettél néhány hibát, amit mindenki más is, csak te nem vagy olyan intelliges, hogy a képet próbálnád értékelni és azt amit mondani/mutatni akar.
  • robotnyk
    a 4diket meg én állítottam fel, csak neked.