379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Huhh,ha ezzel a léccel egyszer betalál,akkor ott kiabálás lesz -
Afro amerikai...
-
Egy amerikai négeré (most ezt nem szabad mondani,vagy hogy nigger,vagy egyiket se?Sose tudom).Legalábbis a többi képen az állt mellette,amugy valami amcsi a verda is,hogy milyen nem tudom(kocsikhoz (se) nem értek) -
tehen_m #49106 Szerintem "vállalkozó". -
DJviolin #49105 kilöllek a tanyáról, és tényleg félreérthetően fogalmaztam. bocs. -
Akkor megnyugodtam,de te fogalmaztál félreérthetöen a "kilölek te kis vörös"-el -
DJviolin #49103 Necsak a kereket mutasd. lehet hogy egy lada 1200-es
-
És könyvelő :P -
:DDD nem adja fel egykönnyen -
tippelhetek? az emberunk sotetboru -
Vannak még szerény emberek
-
:D -
Örülök, hogy nem vetted magadra
-
DJviolin #49096 Jól van na, csak a feje látszott ki az ajtó mögül. -
"Megin' itt vót a 'óka!"
Na ezen a részen vizeltem össze magam :DDDDDDD -
Nem, nem is akita, shiba inu:
Télleg ahsonlít egy kicsit a rókára, de más a szeme, meg a róka kecsesebb alkatú.
-
DJviolin #49092 Hátmég mekkora szívás ha megbotlik az ember, és pár légpuskagolyóval megvacsorázik. :-) -
a róka dúvad, egész évben bármikor kilőhető..... -
DJviolin #49090 Pedig rohadtul hasonlítanak a rókákra. Nem az a sivatagi kutyafajta? -
Elképzeltem a képet, ahogy egy marék söréttel az arcodban ádáz üvöltéssel rontasz ki a házból, fegyverrel a kezeden, majd átköszönsz a szomszédnak: "Hó'klom 'Ózsika 'éni. Megin' itt vót a 'óka!" Esküszöm nem bántásból írom, csak az elképzelt képen jót röhögtem :)
(a fura írásmód nem azt hivatott jelezni, hogy paraszt vagy, hanem hogy tele van a szád söréttel) -
Jó azért, hogy egy rókát felismersz, mert azok ott kutyák. Talán akita inu-k nem tom. -
DJviolin #49087 Nem hobbi. A golyó nem megy bele a seggébe, ha 30-40 méterről lövöm. Egy erős csípést fog érezni, megrémül, majd eleszi a fene attól, hogy tovább a birtokunkon garázdálkodjon. Ne tudd meg mennyibe kerülnek a toldók, amelyekkel a kirágásokat lehet kijavítani. -
Védett állatot(de semmilyet) nem bántunk!
-
Csak ha szemen lövöd. 1-2 méterről sem menne át a bőrén (hacsak nem valami tuning puska). -
Szerintem is baromság,azzal csak megsebezni lehet,és bár nem vagyok állatvédö,én soha nem bántanék szerencsétlen állatokat,pláne hobbiból -
DJviolin #49083 Kimonti hogy kilőni? Egyébként a mienk tuningolt, erősebb rugó van benne. De én megelékszek azzal, ha mondjuk seggbelövöm. Legalább eleszi a fene a csepektetőrendzser kirágásától. -
Légpuskával akarsz rókát lőni? Mérnem mingyá csúzlival?:D Egyébként a róka védett állat. -
DJviolin #49081 Ezek rókák? Tanyán is majdnem lőttem, csak a r*h*dt genya elment addigra, míg berohantam a légpuskáért, meg elökapartam a töltényeket, beraktam a pofazacskómba, és teljes felszerelésben ki nem rohantam, hogy seggbedurrantsam. De jövőhéten kilöllek te kis vörös.
-
Mókás :)
-
Nemáhogyfék
Egy világ dőlt össze bennem!
-
fék, de aranyos -
:DDDD -
-De én akkor is bejövök pászmek!
-
esélytelen [sékhed] -
Az hagyján, hogy egyformák, de egymás hátán állnak?:D -
nyáron? =) -
jóó és mikor járok tengerparton ? :P -
ugyan.. ötösikrek ;) -
ezek a fejek gyanúsan egyformák...mondjuk én tuti beszarnék ennyi fej nézne be az ajtómon :) -
Tengerparton könnyedén beszerezhető a bazársoron.