379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Aquir
    Boldog szülinapot :)
  • pelleri
    Egy angol oldalon is azt olvastam hogy egyszerüen csak sokáig kell egy pontjára koncentrálni(persze semmit se láttam ott se).Valszeg ez vmi luzerság,mert ha a telefonom egyik billentyüjét bámulom sokáig,hát az is megváltozik,mert könnyezni kezd a szemem+megfájdul
  • Aquir
    Optikai csalódások topig :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!
  • Elvie
    Boldog Szülinapot Imyke!
  • nokedli
    Ezek olyan sztereo képek, amiken rejtett ábra van..
    szóval... épp az a lényeg, hogy nekem sem nagyon megy a dolog, épp azt kérdezem a népektől, hogy valaki nem tud-e egy tutti trükköt, a képek előcsalásához.
  • pelleri
    :DD
  • CattiBrie
    ilyen nekem is kell! :):):)
  • pelleri
    Mit kéne ezeken a képeken látni?Van vmi spéci trükk?Hiába nézem csak a szemem lábad könnybe :(
  • StephenKing
    Ez nem normális! Előre is elnézést kérek a fodrászoktól akiknek belegázolok a lelki világukba!
  • nokedli
    Sztereo képek nna.. szóval nekem nem jön össze ez a képalkotás.. ti hogy vagytok ezzel a dologgal?
  • qper
    :DDDD
  • pelleri
    sztem igazuk van
  • StephenKing
    uhhhhh ez kemény
  • dunga
    áá kezével pont visszahuzta és pont elcsapta a feyét:>>
  • nokedli
  • pelleri
    Én bajban lennék egy ilyen produkcióval,amilyen qrvanagy orrom van,csak úgy spriccelne a vér :)
  • pelleri
    A vérzö orros képet megtaláltam (csak ha kéri vki akkor rakom be,különben már megint megkapom milyen morbid vagyok,pedig nem ),de videóm nincs,amugy én is sajnáltam,de a riportot láttam,nem ment orvoshoz,és úgy negyed óra múlva már ö is nevetett
  • StephenKing
    Ez is egy jól sikerült ugrás
  • DanielT
    Valakinek van róla videó? :)

[Iszonyatosan sajnálja, de azért megnézé]
  • pelleri
    Betört az orra,Eurosporton láttam egy nagy kötéssel a nóziján,akkor már nevetett ö is (valahol megvan a gépemen a vérzö nózis képe is,akkor nem volt vidám)
  • StephenKing
    Ugyanmár jóember! Elnézést kérek ha bárkinek lelki sérülést okoztam ezzel a képpel! Biztos a pokolra fogok kerülni mert ilyet mertem tenni!
  • dunga
    ez fáyhatott:>>
  • qper
    Na ez, és az ehhez hasonló képekkel elég sok ember hitét, világnézetét meg lehet sérteni. Szvsz. felejteni kéne az ilyeneket...
  • pelleri
    Upssz

• Lteebee
    Esik bazmeg!
  • pelleri
    -Ez tényleg nem vert át...mandula!
  • nokedli
  • pelleri
    Akkor megmondhatná hol a focilabdám (erdöszélén belerúgtam,akkor láttam utoljára)
    9000 pénz volt :(
  • modellmaker
  • pelleri
    Nehéz eldönteni a baromi nagy csüngö hasától,de inkább nem bámulom tovább,mert még rajtakap vki,és még félreérti... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Direkt vót direkt...
  • CattiBrie
    :))))))))))))))

Még azt is, ami emberi szemmel láthatatlan ....
  • Dichter
    szóismétlés jó szóismétlés jó
  • IMYke2.0.0.0
    Neki nincs is "ott" neki semmije...
  • IMYke2.0.0.0
    [Akkor Dichter is tudja, hogy könnyen lehet "hamis" a tényállás...]

Mondjuk, a Vatikánban nem hinném, hogy ilyen piszoárokat fel mernének állítani...

• pelleri
    Mad Killer-nek talán mégse kellett volna megengedni hogy ez egyszer az asszony választhassa ki a felépöruháját
  • Dichter
    Egyébként meg ugye ettől még a mondandóm tartalma helytálló lehet, független attól, hogy ez real, avagy valami 3d-s kreálmány.
  • Dichter
    [Csak halkan jegyzi meg, hogy használt már párszor 3D studiot, és a 3D Studio MAX topikba is írogat]
  • StephenKing
    Isten szeme mindent lát