379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Boldog szülinapot :) -
Egy angol oldalon is azt olvastam hogy egyszerüen csak sokáig kell egy pontjára koncentrálni(persze semmit se láttam ott se).Valszeg ez vmi luzerság,mert ha a telefonom egyik billentyüjét bámulom sokáig,hát az is megváltozik,mert könnyezni kezd a szemem+megfájdul -
Optikai csalódások topig :) -
Köszönöm szépen!
-
Boldog Szülinapot Imyke! -
Ezek olyan sztereo képek, amiken rejtett ábra van..
szóval... épp az a lényeg, hogy nekem sem nagyon megy a dolog, épp azt kérdezem a népektől, hogy valaki nem tud-e egy tutti trükköt, a képek előcsalásához. -
:DD -
ilyen nekem is kell! :):):) -
Mit kéne ezeken a képeken látni?Van vmi spéci trükk?Hiába nézem csak a szemem lábad könnybe :( -
Ez nem normális! Előre is elnézést kérek a fodrászoktól akiknek belegázolok a lelki világukba!
-
Sztereo képek nna.. szóval nekem nem jön össze ez a képalkotás.. ti hogy vagytok ezzel a dologgal? -
qper #49774 :DDDD -
sztem igazuk van
-
uhhhhh ez kemény
-
áá kezével pont visszahuzta és pont elcsapta a feyét:>> -
-
Én bajban lennék egy ilyen produkcióval,amilyen qrvanagy orrom van,csak úgy spriccelne a vér :) -
A vérzö orros képet megtaláltam (csak ha kéri vki akkor rakom be,különben már megint megkapom milyen morbid vagyok,pedig nem ),de videóm nincs,amugy én is sajnáltam,de a riportot láttam,nem ment orvoshoz,és úgy negyed óra múlva már ö is nevetett -
Ez is egy jól sikerült ugrás -
Valakinek van róla videó? :)
[Iszonyatosan sajnálja, de azért megnézé] -
Betört az orra,Eurosporton láttam egy nagy kötéssel a nóziján,akkor már nevetett ö is (valahol megvan a gépemen a vérzö nózis képe is,akkor nem volt vidám) -
Ugyanmár jóember! Elnézést kérek ha bárkinek lelki sérülést okoztam ezzel a képpel! Biztos a pokolra fogok kerülni mert ilyet mertem tenni! -
ez fáyhatott:>> -
qper #49762 Na ez, és az ehhez hasonló képekkel elég sok ember hitét, világnézetét meg lehet sérteni. Szvsz. felejteni kéne az ilyeneket... -
Upssz
-
Esik bazmeg! -
-Ez tényleg nem vert át...mandula!
-
-
Akkor megmondhatná hol a focilabdám (erdöszélén belerúgtam,akkor láttam utoljára)
9000 pénz volt :( -
-
Nehéz eldönteni a baromi nagy csüngö hasától,de inkább nem bámulom tovább,mert még rajtakap vki,és még félreérti... :) -
Direkt vót direkt...
-
:))))))))))))))
Még azt is, ami emberi szemmel láthatatlan .... -
szóismétlés jó szóismétlés jó
-
Neki nincs is "ott" neki semmije...
-
[Akkor Dichter is tudja, hogy könnyen lehet "hamis" a tényállás...]
Mondjuk, a Vatikánban nem hinném, hogy ilyen piszoárokat fel mernének állítani...
-
Mad Killer-nek talán mégse kellett volna megengedni hogy ez egyszer az asszony választhassa ki a felépöruháját
-
Egyébként meg ugye ettől még a mondandóm tartalma helytálló lehet, független attól, hogy ez real, avagy valami 3d-s kreálmány. -
[Csak halkan jegyzi meg, hogy használt már párszor 3D studiot, és a 3D Studio MAX topikba is írogat] -
Isten szeme mindent lát