379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • gabko
  • blackgamer
  • Bandew
    Sosem jutott ki a fényre... :-(
  • akyyy
    a csávó lenyelt egy kamerát!
  • Mayday
    Igen, ez az egyik :)
    Koszonom! :)
  • tep
    Könnyesre röhögtem magam
  • IlluminatoR
    Kurvajó a link!
  • Dzsini
    vótakmá?
    [IMG]http://www.waxing-gibbous.com:8080/photo/Volkswagen2[1].jpg[/IMG]
    delfinek:
    és végül: vigyázz nagydarab
  • IMYke2.0.0.0
    Baráti hátpaskodás - semmi több. :)))
    Veled szívesebben ölelkeznék... de hát...

• CattiBrie
    fúj
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen :)))))
  • Dichter
    erre gondolsz?
  • Placebó
    aha....
  • blackmetal
    boldog szülinapot imyke
  • Mayday
    Vannak azok az arcok, akik valami diszkoban nyomjak, egy lany meg egy fiu, kisse becuccozva, aztan eleg sok kep keszult veluk photoshoppal.

Valaki tudna valami linket adni gyujtemenyhez, amin ok vannak?

Meg erdekelne meg a kis kinai kolyokrol is hasonlo, meg a duci lanyrol. Aki kepben van, tudja, kikre gondolok, asszem :)

Koszonom elore is :)
  • Whir
  • Gorvik #49811
    THX
    Azta rohatt, durva. Bár nevettem is egy kicsit, h mennyire nem pánikolt be a pasas.
  • cenobite
    "Változatos" CD-borítók:

A designer nem viszi túlzásba a borítók tervezését... :)
  • StephenKing
    Jaj erre nem gondoltam!! Bünti lesz!!
  • Lteebee
    Kineveted az emésztési problémákkal küzdőket?

!!!!
  • StephenKing
    Na ebbe köss bele!!
  • pelleri
  • Gorvik #49805
    Hányas komment a kardos "mester"? plz
  • StephenKing
    Az egész érvelésed ennek a topiknak a létjogosultságát kérdőjelezi meg! De mint a fejlécben is benne van ha nem tetszik ne gyere be! Tökéletesen egyetértek Pelleri-vel is valóban el tudja venni az ember kedvét a folyamatos nyafogás! Inkább linkelj be egy olyan képet amit te magad is humorosnak tartasz!
  • Lteebee
    Nem hiszem, hogy nekem, vagy bárki másnak számot kéne adnunk bármiről, csak mert kéred.
    Szeretném, ha befejeznéd ezt a témát, mert ebben a topicban ez rajtad kívül szemlátomást nem sok embert érdekel.

Köszi előre is.
  • Gorvik #49802
    csak az mint a többin
  • pelleri
    A karatés videót én raktam be,a balf*sz kardos "mester" miatt,és nem a megvágott nyakú tag miatt.Szerintem szimpla rosszindulat ezért lemorbidozni,mert aki ezt gondolja az nyilván abból indul ki hogy én azt találtam viccesnek benne hogy a tagnak megvágják a nyakát,holott meg se fordult a fejemben ez a debilség.Ezt a gondolkodásmodót nem fogom megérteni soha,hogy miért kell a legnagyobb fasságokból kiindulni egyeseknek,ahogy most qper-t se értem,mi kivetnivalót talál #49742-ben
  • qper
    nem vagyok elvakultan vallásos, de kérlek fejtsd ki részletesen, hogy a belinkelt képen mi a humoros?
  • Lacee
    egyébként meg flém off, tessék megnézni inkább a #49787-e videot, sokkal viccesebb :)
  • Lacee
    egyetértek.

meg ennyi erővel minden vicces dologba bele lehet kötni, pl a Chaplin-filmek főszereplője biztos fogyatékos, tehát nem szabad nevetni rajta, a Tom and Jerryben pedig két szadista állat kínozza egymást, és az elvtelen gyerekek meg élvezik...
  • Calver
    akkor oly' kedves háborodj már fel ezen is és oszd meg velünk milyen undorító a kereszténység ilyen mértékű kifigurázása...
  • Lteebee
    A lent soroltakból számomra sem mind megmosolyogtató.
    A karatés cuccnak sejtettem a végét, ezért meg sem néztem.

De ha valaki annyira elvakultan vallásos, hogy hitében, világnézetében sértve érzi magát a piszoáros képtől, akkor az illető nem kicsit csőlátású és humornélküli(szerintem).
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm...
  • qper
    Igazad van, nevessünk rajtuk.

Röhögjünk egy jót a piszoárnak átavanzsált Szűz Márián, nevessünk nagyokat azon a nyomorult négeren, akinek cipő híján két PET palack van rákötözve a lábára. Mosolyogjuk meg azokat a fogyatékkal bíró embereket, akik születési rendellenességüknek köszönhetően, vagy egy esetleges egy baleset követkeményeként kénytelenek deformált külsővel élni.
    De nagyon funnyk azok a vidijók is, ahol pl. a többdanos ninjászmesterek a bemutatón rossz időzítésnek köszönhetően picit belenyisszantanak asszisztensüknek a torkába is....

Nézzük őket, mert nekünk ez jó.

• pelleri
    Igazad van,nekem meg már azzal is tele a tököm hogy beraksz öt dolgot(kép,videó stb)
    és abból háromra minimum azt kapod hogy:-Ne má! Mit képzelsz!Ez neked vicces,ez undoritó! Elmegy az ember kedve,mindig a folytonos nyafi,meg picsogás,mint a tizenéves lánykák...
  • Bandew
    Nem, inkább te fejtsd ki, hogy miért nem lehet az általad felsoroltakból viccet csinálni.
    Vagy nem tudod, hogy a humornak is több oldala van? Vagy te nem tartod viccesnek pl a Monty Python filmeket?
    Nem értem mi olyan sértő azon a képen, nem tudom miért kell ebből akkora ügyet csinálni.
  • Aquir
    na Erre ki ülne fel? :))
  • qper
    álszent? perverz? szadista? fejtsd ki bővebben kérlek. csupa fül vagyok.
  • Bandew
    Miért nem?
  • StephenKing
    Nem cinizmus ez csak utálom az álszent embereket akik mindenen "megbotránkoznak" aztán meg ők a legpervezebbe legszadistábbak.