379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • StephenKing
    Na mostmár elárulom hogy tényleg fake
  • geri15
    pedig azajó it íz
  • Nh Shevits
    lál. nemtom ki volt ez a pervez photoshoppos, de biztos nem szereti hátulról csinálni.
  • Carlos
    :DDDD
  • Carlos
    Egyértelmű!!!
    Ezekszerint Imike megint hülyét csinált magából...
  • Carlos
    Nemmondod!
    Jézusom...
  • batman
    A lényeg az, hogy ha osztjuk kettővel egy igen kellemes csibét kapunk :)
  • Sné Zsuzsa
    Úramatyám...pffff....mama....jákk :)
  • DJviolin
    Én komolyan gondoltam, hogy FAKE.
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit mindog ki lehet találni... a helyzet az, hogy ez most tényleg igaz...

Hát, remélem én is, hogy senki sem veszi komolyan azt a képet - nagy gáz lenne...
  • BBird
    Én csak azt nem értem, hogy a kép alsó részén a szőnyeg miért lett "clonestampolva", vajon ott mik rejtőzhettek, amit a művészúr el akart rejteni előlünk? Talán a 3. ikret? Lehet tényleg FAKE, és lehet igazából 3-an vannak!!!44444 ;-)
  • Sné Zsuzsa
    BEST!! LOL!! :DDD
  • Hmuda
    Én is kezdek félni, hogy lehet, hogy itt valaki tényleg komolyan gondolja.
  • BBird
    A hitetlenek ilyenkor mondanák azt, persze... kifogás. ;-)))
  • Hmuda
    Símán összeraktak két külön képet. Aki ért hozzá az hipp-hopp megcsinálja hozott anyagból.
  • BBird
    Remélem azért mindenki csak poénnak szánja ezt a "igaz vs. nemigaz" dolgot, s tudjuk nagyon jól, hogy ez igazából teljesen igazi, főleg, hogy a hasalós felének a hasán enyhe PS hiba maradt. :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Árnyék: 10 mp - ha lassan mozgatod az egered - a PS-ben...

• IMYke2.0.0.0
    Otthon el is készíthetem... itt, munkahelyen nincs rá módom.
  • DJviolin
    Hááát. nemtom. árnyéka mindkét csajnak van. Esteleg a kamerát rögzítették, és csak a csaj változtatott helyet. Nemtom. Lehet hogy igazi.
  • Shaman
    Ketyeg az óra,még van 4 és fél perced.....
  • IMYke2.0.0.0
    5 perc alatt készítek neked ilyet egy modell hasonló pozítúrájú képeiből... úgy, hogy az egyik képről még a hátán lévő számot is leretusálom, hogy hihetőbb legyen...

• Hmuda
    Naná, hogy igazi. Nem egyértelmű?
  • Carlos
    Szerintem nem fake...
    Speckó bugyit kell venniük, Az egyik nyilás nagyobb.
    Az egyik csaj a fején keresztül veszi fel, a másik meg a lábánál. Ez egyértelmű.
  • batman
    inkább nem :)
  • batman
    Erről az a vicc jut eszembe, aminek az a vége, amikor a takarító nő így kiált fel: "Apám mekkora pók volt..." :))))))))
  • Shaman
    a bugyi nyúlik,mondd ez neketek valamit....
  • DJviolin
    Hát ez az. Hogy vették fel a bugyit? Ez tuti FAKE!!! Kizárt hogy igaz legyen. Ugyanis nézzétek meg. A gerincük is össze van nőve. Hogy járnak?
  • batman
    az egy dolog, de hogy veszik le? :)
  • CaviaR
    és hoty vették fel a bugyit?
  • StephenKing
    Én meg arra lennék kiváncsi mi van akkor hogyha az egyik benne van a dologban a másik meg nem?
  • Shaman
    hoty wc-znek?
  • batman
    kérlek mondd, hogy ez csak valami elvetemült grafikus műve, aki ebbe a dologba sűrítette minden antiszociális gondolatát.
  • Carlos
    1.5 perc is volt az! :)
  • Cicero
    :DDDD 1 percet volt kint
  • CattiBrie
    o.O
  • Aquir

:D

• Placebó
    Így egyszerre kettőt tudsz..:) Arra viszont kiváncsi lennék hogy egyszerre mennek-e el..:)
  • StephenKing
    Sziámi ikrek a jobb fajtából
  • nyami
    ez nagyon tetszik :D
  • nokedli