379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Cióka! Rég láttalak!! :)
-
Upsz, akkor még jóhiszemű is voltam. Hát akkor méginkább a q... a..... az ilyen taxisnak!
-
akos #50776 Pedig van ilyen megállapodás a taxisok közt. Érkezési sorrendben fogadják a kuncsaftokat. A sorban hátul lévők mindig az első kocsihoz küldik az utast. Simán késhegyre menő viták vannak belőle, ha nem így történik. Akkora maffia az egész, hogy ihaj! -
akos #50775 Lánchídtól az Arany János utcáig nincs egy km az út... sacc/kb 7-800 m lehet. -
Ja, nálam munkahelyi program... :)
Gép bekapcs, 20 mp alatt elindul. Net bekapcs, SG-bejelentkezik, HSZ-ek elolvasása [néha egy órát is kitesz], aztán:
- Index.hu
- tomcat blog
- Magyarítások Portál.
-
hátbaszki én már semmi nem lepődök meg... -,- mondjuk a duma, hogy a kollegája viheti el, és nem fogadja el a kurvasok pénzt.. na az a legdurvább, de ha csak 1 heti droidot visszaolvastok már szakadni fogtok a röhögéstől :ÐÐ -
Azon én is, de leginkább a pofátlanságuk mérgesített - 2 utcányi útért 4 ezer?!?! Elmennek ám a Xfkjbakgnkfs-ba!
szerk.: Nem vagyok pösti, lehet, hogy nem 2 utca, de taxira akkor is sajnálom a pénzt, s a 4000 pénz követelése amúgy is pofátlan dolog volt. -
Mónika só:
Mai témánk: beszólok TomCat-nek! -
őőő lehetséges
most hogy így mondod...
-
és az iqfájter taxis? :DDDD azon megfeküdtem komolyan... -
nem a többire gondolt? :) -
pssssztt :DDDDD -
Tomcat válla olyan mint egy kólásüveg. A nagy pókhasán kívül nincs rajta semmi tiszteletet parancsoló:D -
tomcat inkább húsos, semmint erős. Bár, ezt ki tudhassa... 
Olvasgatom a blogját - számos dologban nagyon demagóg, bár az a szörnyű, hogy sok dologban igaza van és azok a dolgok sosem fognak megváltozni kishazánkban...
A legutóbbi napok írásai közül a Geszti-s dologgal nagyon egyet tudok érteni.
Szerk.: Az IQ-fájter fakabátokról már nem is beszélek...
-
tomcat nem védelmező omfg -,- még csak az kéne, de azért nem árt olvasgatni, mert akkor nem csak 1 fajta maszlagot fogad be az ember... mert tomcatnek is vannak nagy baromságai, de sokban igaza is van, és nem árt ha nem csak a média által suggalt szart hallja az ember
persze szvsz -
Prof William #50763 Nyugodtan alhatunk amíg országunkank ilyen védelmezői vannak!
Azért én félek.... -
LOL :D -
bazz ez a két pulya itt van a forumon? -
Hát a blogjában rengeteg kép van róla, meg akár a tévében is láthattad... Hát nem egy vézna emberke, tuti nem fújja el az első fuvallat
-
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Mondjuk megnézném az írót, hogy milyen a testfelépítése...
Gondolom nem valami kis cingár... -
Nem annyra aranyos, inkább csak humoros, sőt nem is kép, csak szöveg, de mindenkinek ajánlom aki egy jót akar röhögni -
Pedig a csaj nem is annyira vészes! -
Renegade #50756 :-)
ez igaz -
azért blájen ennél sokkal ütősebb!:) -
#50668 -
Renegade #50753 nos izlések és pofonok. elég morbid, de nem rosszabb mint az angol humor -
angol? lol -
Pelleri meg mindenkinek!
Ez a csaj pont ugy csokolozik,mint amikor az algaevöhalam szippantja le az algákat,az akvárium belsö üvegfalárol! -
-
ez nem humoros! -
-
korházban dolgoznak -
Olyan szépek...Megérdemlik egymást!
No meg ezek a cép kis fehér ruhák mindenkin. Olyan egyedi stílust kölcsönoz. -
-
talán nem ide kellet volna... -
[URL=http://www.geenstijl.nl/paginas/hw/housewitz_voor_gs_bezoekers.html]"szuleitek is itt ismerkedtek ossze"[/URL]
GYERTEK TI IS PARTIZNI!!!
bocsanat ha valakit megsertettem!
-
Prof William #50742 Akkor keddre kell elkészítenem a végrendeletem? Ok. De addig meg is kéne világosodni mert ezt a reinakarnáció bizniszt már nagyon unom. -
darkmp3 #50741 jajj ezt megvan nekem is :D:D:D még mobillal fozotam :D
-
Prof William #50740 Ez meg olyan sz*r szóvicc hogy akár a MESTER Broáfka Ottokár is is kitalálhatta volna. -
Éjszaka akár, h is nézzük kiba meleg lesz!