379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ezmiaszar!
Nincs is ilyen kutya!
Hány lábkarma van ennek!? -
Valamelyik nap volt a Tv-ben egy csúnya kutya. Akkor lemaradtam a hírről, most megtaláltam a képet!
Annyira csúnya, hogy már szép!:)
-
bazooka (850kb) -
Ettől mág a filling az inkább töltelék :) -
DJviolin #50903 Elment az étvágyam. Megyek dobok egy vukkot. -
pasquale #50902 jaja arra gondoltam énis :)
megfogja, eltöri a gerincét éskiszívja az őssejteket :))) -
jah, mint 1 south park részben amikor "superman" magzatokat evett:D -
pasquale #50900 inkább őssejteket csináltak volna belőle
(ték) -
CB SNIPER #50899 detto :DD -
Bazz, én rosszul lettem - ez nem kamu, majdnem hánytam... 
-
Eh, ekkora kamut. Láttam már ennél jobban sikerült blikkbe való híreket amcsi újságokban. De azért szép próbálkozás volt, meg kell hagyni. -
CB SNIPER #50896 pfuuj bszki :D -
De várjatok! Nem kell mindjárt rögtön így beleélnünk magunkat!
Emlékezzetek csak az üvegkockában felnevelt macsekokra! Arról is voltak "képek", mégis kiderült, hogy az egész csak kamu. Sztem ez is az, elvégre is ki az a barom aki lefotóz ilyesmit, majd felnyomja a netre? -
busmanus #50894 kamu -
kíváncsi lennék h ha igaz,akkor egy magzat,vagy már megszületett -
[csodalk]
nem semmi...
-
Mondjátok, hogy ez kamu! -
ez nem humoros vagy aranyos, inkább borzalmas, hogy mért rakom ide? nem árt tudni hogy egyes helyeken milyen borzalmak folynak még manapság is!
kannibalizmus kínában (VIGYÁZZ mielőtt az aljára görgetsz, CSAK erős idegzetüeknek) -
van ez így. -
foxkapni nefeljel -
bannoltköcsög visszavág™ :CCCCCCCC -
Kanál #50884 ez motorolanokia :o -
Angolul tanulok kb 8 éve :) -
reee... te agyatlan... !!! -
gratz -
akkor most te jössz, de olyan képpel ami egyszer sem volt
-
oops...mit ertesz FILLING-en? :-))
Talan Feeling... nem ugyanaz!!!! -
voltmár párszor -
:)) -
on :P
[center]
-
off :| -
Quake-ben is csak egy fegyvert használtam...a Plasmát :) Néha rakétavetőztem...hmm...asszem felvágom egy kicsit a gépre a q3-at...most lenne kedvem írtani :)
Néha pedig azért nem nyomtam jól....mert nagyon hangulatember vagyok és, ha nincs meg a "fílling" akkor mit sem ér az egész :) -
De te se jáccol szal... mindketten vissza jáccani :DD
off: de gyorsan eltűnt a másik 2 büntipont :PPPP -
Most is játszhatna SnéZsuzsa, de nem akar. Mert állítólag nem megy neki, egyébként jól tolja, vagyis tolná. Csak túl quake -s hajlamú a drága, abba ott volt a raksivető oszt ment az "ereszedelahajamat!", itt meg rákattant a famasra és istenért nem ahsználna más fegyvert vagy gránátot :( A reflexei is jók, szal.. -
Kanál #50869 a rohatt hogy képzeli :c -
néha jól nyomtad, néha meg no comment :D de egy csajhoz képest nem voltál rossz
[gonosz nagyon :DD]
-
:D Hát voltam egy időben :)
Naon bejött egy időben, de mivel hangulatember vagyok, így csakis akkor tudok jól játszani, amikor már teli a bili, mikor bennem van a penge és amikor még háborúba is küldhetnétek, mert kaszabolnék embereket :)
Szal mikor nem vagyok idegbeteg akkor nem nyúzom a játékot :) -
pontosan Zsuzsikám :DDDDDDDDD
-
akkor Te függö vagy? -
Uhm...egy nö, aki internetezik... raadasul Counter Strike-ozott és Half Lifeozik...
Akarsz rola beszelni? :-)))