379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Kanál
    :DDDDDDDDDDDD lál
  • dunga
    fakin' niggaz'!!:>>
  • Laky
  • Kit--Kat
    szúszá-szúszá, mély lélegzettel!!!
  • hen-tes
    Nem bírom ezt a feszültséget!
  • rezsofiz
    A bibi ott van hogy a kép egyben meghökkentő is. Ebből következik hogy itt semmi keresnivalója, mert ebben a topikban a humoros és az aranyos képeket szeretnénk látni, nem a humoros és aranyos és meghökkentő képeket.
  • Takezó
    Tesssék??? Beszúrsz a humoros és aranyos képek közé egy olyan cikket/képet, ami se nem vicces, se nem aranyos, és még neked áll feljebb?? Ötvenkétszer volt már ez beszúrva, és minden alkalommal el lett mondva (szép magyarsággal:Ð), hogy nem ide való...
  • pelleri
    A "faszi" kifejezés se biztos hogy helytálló örá;ki tudja "azzal" mi baja volt (lehet lemütette,merthogy olyan Ken babának sincsen :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a faszi nem normális... bicepsz, fenék plasztika... áááááááá...
  • pelleri
    Végre egy normális ember :)
  • Duddits
    Mi a topik neve/címe?
  • artschiatwork
    A szöveg hozzá
  • Crem
    Ez egy Tv hiradóban leadott műsor volt. A gazdáját illetve a kutyát látva részemről az aranyos és meghökkentő kategóriába fér bele.

Azért mert te egy buta gyerek vagy ne itt személyeskedj...
  • Pheel
    Sok idejük van ezeknek is...
  • hykao
    Nils Olav ezredes úr! :)))
  • Carlos
    Nemtom megfigyelted-e, hogy rég bevan már fejezve.
    Ilyen beszólásaidat szerintem hanyagold!
  • Nh Shevits
    ennek van külön topicja (magának a sztorinak is!)... kéretik ott folytatni!
  • Hunnenkoenig
    Pelleri, neked ezt föallasban kene csinalnod!

A te kepeid a legjobbak a kommentek miatt.
    Nalam megkaptad a "Tiszteletbeli Fö Képkommentelö Guru" címet.
  • peet69
  • hen-tes
    utána téged is lelőhetnének :-)
  • rezsofiz
    Ezt én is leírtam, és pontosan így van.
  • Aspyrin
    mostohatesó
  • dunga
  • forestjr79
    Nagyon jó, főleg, hogy az utolsó kiskacsa leseggelt .
  • Lynx_TWL
    vérig vagyok sértve:)
  • Takezó
    idióta.. hányszor lesz ez még? és aranyos v humoros...
  • dunga
    ez aranyos csak, de sztem elég lesz:P
  • forestjr79
    Nehogy megsértődj, csak vicc volt...
  • forestjr79
    igen, mert téma lezárva
  • Lynx_TWL
    de feltételezem most is én vagyok a bunkó :D
  • forestjr79
    Ok, de akkor gyorsan nyomjatok be valami humorosat .
  • Lynx_TWL
    Én amikor hazaérek és van 200 új komment gyorsan végig görgetem a floodot, csak a képeket nézem át, illetve a kék betűkre kattintok rá, mert tudom linkelnek valamit ami nagy valószínűséggel humoros lesz, hisz ez a topic címe is ugye...

és a szarós vérengzős beles képeket+videókat ne ide linkeljétek, semmi köze az egésznek a témához.
    ennél már csak talán az jobb amikor egyesek 300 hozzászóláson keresztül csevegnek és még én vagyok a paraszt aki be mer szólni, hogy nem itt kéne.
  • Aquir
    két dolog járult hozzá, az hogy ivott és a körülmények. nemtudom melyik milyen mértékben játszott közre, de ha pl nem ütköztek volna, lehet ki se derült volna hogy ivott, és az egész a feledésbe merül, hiszen nem történik semmi. Persze ő a hibás hogy ivott, amihez hozzájárult ez az igen nagy balszerencse
  • dunga
    yovan', bocs, de akkor téma lezárva...
    bandew irta, h van topicja, ott tovább
  • forestjr79
    'Ez sem humoros, sem aranyos, inkább borzasztó. Csak erős idegzetűeknek...'

Akkor miért ebbe a topikba linkelted be? Nyiss neki újat. Vannak rossz emlékeim autóbaleset miatt, szóval kurvára nem tetszett a dolog. Attól, hogy odaírtad a fenti dolgot, nem tudtam, hogy mi van benne. Lehetett volna egy döglött macska is. Az nem rázott volna meg ennyire.
  • katze
    Szívemből szóltál.. összes ittas vezetőt ott lőném fejbe a helyszínen.
  • forestjr79
    Ez mind szép, és jó, de egy embernek tönkre tette az életét azzal, hogy felelőtlen volt. Akkor kellett volna gondolkoznia, nem a baleset után.
  • dunga
    csezeg odairtam, h 'Ez sem humoros, sem aranyos, inkább borzasztó. Csak erős idegzetűeknek...'
    ebből lehet sztem gondolni h se nem humoros, se nem aranyos...
    lehet leállni
  • rezsofiz
    Az rendben van hogy a fiú okozta a balesetet, emiatt meg lehet vetni, de nem szándékosan tette ezt a lánnyal, nem ez volt a célja. Egyszerűen felelőtlen volt, igaz nem tudhatta hogy ez fog történni. Amiatt hogy ivott, és utáni kocsiba ült, természetesen elítélhető, de szóljon mellette hogy nem direkt csinálta, és hogy valószínűleg már megbánta, és az ő élete is nagyon megváltozott.

ON
  • forestjr79
    Nem kellett volna belinkelni. "Tedd föl vicces képeidet ide..."