379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
nemértettem miaza "well" -
#51671 szvsz értelmetlen hsz :C
nem így gondolod? -
most mivan? :D -
:OO -
Azaz... :) -
well? -
well, ez jo sport
:D
-
jól van na nem tudtam róla -
hokicsapat 18+ -
mánmég nem volt ezerszer, iagazad van... -
CUCLI #51666
mamég nemvolt =)
-
-
ha nem halt meg akkor jól járt a pali...:| -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122481962] 

[/URL]
-
elmehet a csba aki feltorte az oldalt, senki nem az o nyomorek hozzaszolasaira kivancsi -
Isten megbocsájt, hisz ez a dolga és francia -
-
Tudom,tudom,bunkóság ezen nevetni,de hátha teszik mégvalakinek
-
métier - foglalkozás
Google jóbarátod. -
lol
-
Mit jelent a métier? -
Sajna nem, de úristen az aláírásom akkor nem latinul van?...:) -
Ez nem vicc. Ismerősöm dolgozott vágóhídon, és ott külön sapkát kell hordani ellenük, mert neked esnek a húsért. -
van, aki már otthon melegít lagzi előtt...
-
hát az is lehet, a klánt akarják reklámozni :D
amúgy jópofa az aláírásod, netán tudsz franciául? -
-
Azóta hány Hit lehet az oldalukon....? hmmm Lehet hogy markeing fogás? :) -
mondjuk legalább kicsit feldobták :D
lehet hogy nem szép dolog, de tulképp nem rontottak a minőségen, sőt... -
Ezt tényleg lehet hogy feltörték baz :D -
"Drodo: Sziasztok! Gnóm harcos vagyok, 14 éves. Karakterem 40. szintű lett, már koldultam mountra, ha összetelik, (ehhez a szóhoz külön gratulálok) csinálok róla képlövést(szép magyarítás)! A GameStar a kedvenc magazinom! (ÉÉÉSSSS???) Barátnőm még nincs (nem csodálom), ha lány vagy, keress meg a szerveren (ezt te most komolyan gondoltad????)((Csajok és Gamestar helyett szerintem még maradj a nyelvtan könyvednél...))!
Ksanyi: "Tízennégy éves vagyok, és már régóta tólom a vovot (legalább leírni tudnád)((Mit vétettem drága istenem???)), előtte meg Diablóztam sokat, de aztán ott sok volt a csaló.((most már tudom kire gondoltak a külföldiek, amikor a hülye magyarokat emlitették.)) Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok, de azt mondta, az is jó. (Ezért én kérek elnézést)(( Ezt vésik majd a sirkövedre....)) Tegnap elértem a húszadik szintet, és most megyünk majd ogrimmarba. (büszke lehetsz! én az vagyok) "
Huma: "16 éves vagyok, a Tolkien Kings Clán főszervezője, és a honlap designerje.(sokat design-olhattál rajta!) Három éve wowozom rendszeresen,( az igen, a wow 2005 februári...)((Ne szóljál bele. Õ egy klángóré, és webmester. Kik vagyunk mi, hogy megkérdõjelezzük azt ami állit? Ha õ azt mondja 3 éve nyomja, akkor az biztos úgy is van, csak mi voltunk késõn informáltak.)) és mind a két Gyűrűk Urát vagy ötvenszer láttam, szerintem nagyon jók. Éppen ezért indítottam mágust, SzurkeGandalf néven. 35. szintű vagyok, és tűzmágus. Álmom, hogy megöljek egy balrogot.(nem fog összejönni, ne éld bele magad)((javutsatok ki ha tévedek, de a Gyûrük Ura nem 3 részes?))"
Peti: "Régóta haladok már e világban, kezemben a botom, és azzal aztán keményen odacsapok. (kinek???)22. tapasztalati szintet léptem már túl, igazi fasza ember harcosként már lecsaptam nem egy 50. szintű élőholtat is.(biztos AFK volt)((Hihetõ...)) Útálom az élőhalottakat.(mi is téged, ne izgulj...)"
HolyhunterD: A szent ígét terjesztwem, varázslóharcos - másnéven paladin - vagyok. Élőhalottakra vadászom, meg gyengékre, mert a gyengék pusztuljanak. 50 szintű vagyok. (no comment)((Ez a kedvenc bemutatkozásom....))
U.I.: A hozzászólásokat egy olyan ember rakta be, aki már nem bírta elviselni ezt a mértékű hülyeséget szó nélkül, de mivel fórummal nem büszkélkednek a srácok, kénytelen volt az oldalra biggyeszteni.
U.I.2: Tényleg kéne már a srácoknak egy fórum...
U.I.3: hát srácok...fórum még mindig semmi, azon filózom, felraklak titeket szanalmas.hu-ra. :)
A többiek még nem írtak! "
Az egészet berakom inkább, mert nagyot röhögök rajta :D Kedvencem az "összetelik" :D -
"Moszorc: Sziasztok! Moszoncsi Sándor vagyok, 15 éves, és két hónapja a Tolkien clán becses tagja. (büszke lehetsz rá!!!)((Csatlakozok az elöttem szolóhoz...)) Amikor megláttam a WOW-ot, tudtam, hogy az én világom, és amikor bejártuk, tudtam, hogy Gyűrűk Ura alapján csinálták (nem az alapján csinálták, de ne is zavartasd magad te faszarcú!!!)((Neki aztan mondhatod. Szerintem eldöntötte,és akkor az úgy is van...)) , már akartam (mit?)((Azt õ se tudja...)). Araborn nevű tolvajt indítottam, és a vadont járom, tüzeket rakok mindenfelé, amerre járok. (odaszarni nem akarsz?) Imádtam a Gyűrűk Urát!"
Ezek a zárójeles beleugatások nagyon rulzak :D -
Jaja! :D -
ez viszont törvénybe ütközik... 
Ilyet nem szabad csinálni... lehet, hogy jópofa, de akkor sem.
-
-...és akkor Micimackó tekintete a fenyöfára tévedt,és ö megnyugodott;mert tudta,jó helyen jár,ez már a hétholdas pagony
-
Köcsögkurva! -
ez még mindig LOL, bár "sajnos" a Harry Potter-részleg nem elérhető. viszont a hekkelésre itt a magyarázat:
"U.I.: A hozzászólásokat egy olyan ember rakta be, aki már nem bírta elviselni ezt a mértékű hülyeséget szó nélkül, de mivel fórummal nem büszkélkednek a srácok, kénytelen volt az oldalra biggyeszteni.
U.I.2: Tényleg kéne már a srácoknak egy fórum...
U.I.3: hát srácok...fórum még mindig semmi, azon filózom, felraklak titeket szanalmas.hu-ra. :)" -
mi ez a .... ??
-
Hm, valakik meghekkelték az oldalt? Tele van jobbnál jobb szövegekkel az egész. :D -
De számold meg(igaz kicsi a kép)mennyi állat van még a gépen a libákon kívül? Még Alien is van a hátsó sorban...:D Egyik nagy kedvencem...:) -
Kitartóak a Srácok...:)
"Miután a regény a hippik között is siker lett" - Megaüber..:DDD