379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
jah , is-is -
pff lol -
tehen_m #51872 Valószínűleg az.
robotnyk: miért is? -
kiváncsi lennek a barátnődre... -
Szerintem fake. Ilyen nincs is -
tehen_m #51869 Pasiknak nagyobb van.
-
tehen_m #51868 Elég torzult lehet az a világ ahol a nő külső szépségénél nem fontos hogy van e melle. Nem muszáj hogy nagy legyen de ami a képen van(nincs) az már nevetséges. -
jópasi -
jefferson83 #51866 Penthousnál kicsit gáz, de a szupermodellek nagyrészénél már nem számít, hogy van-e -
Nem. Én most kifejezetten a B&W-ra gondoltam, mivel onnan ismerem ezt a képet, de tudok róla, hogy a Lionheadé, de nekem egyből ez jutott eszembe...szal nem a Lionheadről van szó
-
lehet hogy nem egy kebel-királynő, de én bevállalnám ;P -
miért? mell szépségverseny volt? -
Mármint Lionhead Studio logó? -
Black and White logo.... 
-
Tudom,de akkor is,ez olyan mintha az én pofámmal (ha akarod,lásd galériám,erös gyomrúaknak) indulnék modellversenyen.Nevetséges.Erre van egy mondás,hogy szegények voltunk,de annyira sose,hogy egy tükrünk ne legyen -
Szerintem ez csak provokációbol indult, nem? -
nem a hasát húzta be, hanem a mellét :P -
jujjj....szegénykém.....ez nem ps-sel lett csinálva? Nehéz elhinni, hogy índulni mert... :D -
degeci:D -
Penthouse szépségverseny egyik indulója;önbizalom az van,de azért vmi hiányzik...
-
Shadow_THH #51854 Peter, you is my number one apostle.
-
Shadow_THH #51853 htx!!44ű -
Túúú tázönd jírz agóóóó:D -
Elekttronik - Supersonik volt ilyen régebben klip meg mp3, de most az uy klip ITT :>> -
akos #51850 Ez elég gyengus. -
Jajjjjdearanyooooos :D:D:D:D -
-
ez az -
ezt láttam a híradóban... faszi megúszta:) -
jó8vágyat cicák!!44 -
Jüang bloggja,2005.09.01.
Bedobtam egy "Kivánság" kútba 1 dollárt,és kivántam én is.Holnap kipróbálom,teljesült-e.Már alig várom!
2005.09.02.
Ma elmentem az állatkertbe megbizonyosodni,hogy értek-e már az állatok nyelvén.Nem.(Holnap újra visszamegyek a kúthoz,de már két dollárral.)
-
-Adj egy puszit a gazdinak,egy puszikát...
-Nem,nem,és NEM!!!
-
-Vá,mégegyszer nem tanulnék ügyvédnek,egyik tárgyalásról a másikra rohanás folyton...na,itt le is dőlök egy kicsit megpihenni :)
-
ez nemmindegy :>> -
Bár ez nem kép, de azért hussi :))
Számítógépbuzik
A Netcowboy altípus
Látszólag: Szakadt póló, farmernadrág, rossz bakancs, néhány hetes borosta.
Félelmei: Ma egyik virtuális felesége sem lesz fönt a neten, betelik a vinyó a szexképektől, rajtaüt az FBI mert pénzt szedett le valamelyik bankszámláról, megint IRC-n kell szakítania a kedvesével.
Idézet: Hát vazze. Ez a page nagyon ruleZ.
Rendszergazda altípus
Látszólag: Nagyon régi (valószínűleg általános iskolás) fekete farmer, nagyon furcsa színű póló, szemüveg, weird hajviselet, szandál, esetleg viatnámi papucs. Elhízott vagy csontsovány test.
Félelmei: Megszűnik a Unix, nem tudja letölteni a Linux legújabb verzióját, elfelejti bevenni a vitaminjait, kiderül, hogy nem csak férfiak élnek.
Idézet: ...és akkor nem tudtam betölteni, mert a mátrix megtelt és akkor a coredumpot törölni kellett...
Programozó altípus
Látszólag: Fehér, napfényt soha nem látott bőr, csontsovány test, beszélni és enni még sohasem látták, számítógéptől 50 méternél mégsohasem volt messzebb, nylonzacskóban tankönyvek.
Félelmei: Megfosztják a számítógépétől, nem tud reggel bootolni, megszólítja valaki.
Idézet: 0000111000101110000 -
Jesszusom :DDD -
Nem kép, de suppahlol -
motorolanokia #51837 Nem tudom, hogy egy cnn-es videot hogyan tudnék elküldeni!
Mindegy, itt van a cnn video részlege, és itt az offbeat-en belül a "Human cannonball crosses border"-re kattintsatok!
-
mivan a carmina buranas reklammal? az melyik? -
jefferson83 #51835 TESSÉK :D