379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
szánalmas? -
motorolanokia #51955 vicces? -
LÁL
LÁL
-
motorolanokia #51953 szöveg... :) -
dejó, és ez most szerinted humoros vagy aranyos kép? -
láttam egy olyan videót, hogy hülye japánok rájöttek hogy a macska reflexszerűen távolodik bármilyen dologtól ha az a dolog a szőréhez ér, így ráragasztottak a macska oldalára egy ragasztószalagot, és a macska megállás nélkül oldalazva ment 
aztán raktak egyet a hátára és hasalva kúszott végig :)
még nem próbáltam ezt ki, de sztem ez így van :) -
jefferson83 #51950 Oksi majd meglesem, csak egy vélemény volt, mert , hogy vannak ilyen hülye emberek az tuti. Ide a rozsdás bökőt :) -
Csak itt a fórumon tucatnyi alkalommal le lett már leplezve. -
jajj, ezt annyiszor kitárgyaltuk már. nézd meg a bonsaikitten topicot, ott elhangzott minden irányban minden indok vagy érv. -
Aki ezt bevette anna ajánlom ezt az oldalt. Majdnem legalul van a macskás cikk -
jefferson83 #51946 Úgy, hogy egy-két jóképességű emberkének még ötleteket adhat :( -
...hogy hogy lehet egy átverés oldal sok éve a neten és még mindig beugranak neki rengetegen :) -
fuuuj undorito ez az allatkinzas. Legszivesebben azokat pakolnam bele egy ilyen uvegbe, akik ezt szegeny macskakkal csinaljak. Egy ismerosom mutatta eloszor ezt az oldalt de mar akkor is fel voltam haborodva... -
Kicsit ilyen bonsai kitten -es szaga van a dolognak...
-
Ötödik?!Én (
) harmadiknál feladtam
-
Ez kurvanagy gém, 5ik epizódnál már elég nehéz :o -
CUCLI #51940 :P -
-
A BF2 topikban találtam, nemtom volt-e már:
-
Persze,ki ne szeretne csinos lányokat bambulni,csak az ötlet kivitelezhetettlennek tünik,meghát hogy esne mondjuk egy idösebb/nem olyan dekorativ nönek ha megmondják neki hogy te szoknyát már inkább ne...sztem bizzák ezt a csajokra,tudják azt maguktól is -
Támogatnám pedig! -
komoly :) -
Ez de barom
-
Lol ninja játék
-
-
-
Édes... -
-Mégegyszer.Ha beszólsz.Lesz .Baj.Nagy.Világos?
-Ühü,ühü! :)
-
Biztos most szakítottak a honlap készitőjével :) -
Huh vazze...egyik másik olyan nem szép....de tényleg van önbizalma a kishölygnyek -
Arra jó, h fogod nőt és tudod dobálni az egérel!
Rongybaba effektus! -
-
Ha ezt az anyjuk latna... :-))) -
Itt találtam -
És még lollabb, hogy most hallgatom a rádióban a Magyarország c. dalt csak éppen spanyolul vagy milyen nyelven....most mondta a műsorvezető, hogy Gesztiék ebből alakították ki...de ez egy régi szám...pfffff....még jó, hogy mi sosem utánozunk senkit sem... :DDDDD Huh...és alig van különbség...pffff -
Ez jó.....micsoda cula...pfff :DDD Király -
Inkább "aranyos" kategóriába tartozik!:) Gondolok itt a rózsaszín ,egész estét betöltő keblekkel rendelkező lányra!:DDD
a Többi kép itt:
Budapest CsöcsParádé -
ja mert ugy vannak vele hogy nempaj,, vidjuk hadha kapunk valamit erte -
még így sem értik... csak akkor fogkják érteni, ha azt írod rá, hogy ezért egy büdős vasat sem kapsz. -
WOW! 2D rongybaba fizika! :D