379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ajajj,ilyen arckifejezést már én is láttam testközelböl (én provokáltam ki),ott pofon lett a vége :(
-
nem csak h szar a zene a klip meg a hangjuk, de kibaszott szar és gagyi a szöveg :DDDDDDDD -
"Aranyos" ez a mackó :)
-
Mai család
-
most ellentmondassz magadnak ... ráadásul ugyanabban a mondatban :D -
motorolanokia #52108 A szöveg katasztrofális. -
Sztem tök egyszerü,a tagnak vannak énekesi ambiciói (hogy alaptalanul,vagy nem,azt most hagyjuk),meg egy fölös millája a célra,felkinált a vokálért Takinak Bebének,Vargának gondolom úgy fejenként 150 ezret+hozzátette hogy egy délelött feléneklik és leforgatják,ök meg még jó hogy belementek,merthogy mi bajuk lehet belöle,a zsé meg ugye jól jön mindenkinek.Valszeg a kész klippet se látták/halloták,már másnap elfelejtették az ügyet. -
Ez kérlek egy rohadt nagy rakás szar és visszafogtam magam. Annyira szar a szöveg, hogy majdnem leharaptam a fejem amikor hallgatni próbáltam. (nem tudtam végig) -
Hát igen, az már tuti, hogy a Csörpöcsiphez nem ér fel igényesség ügyileg (jó régi már). :-) -
motorolanokia #52104 Kinek igényes, kinek nem. Szerintem ez igényesen van megcsinálva, de mégis tök gagyi az egész. -
akos #52103 LoL!
Más a magyar profi és a külföldi profi?
Nem hiszem, hogy bárhol is külön kategórizálnák az országok szerinti profizmust.
A gagyi az gagyi. Az igényes meg igényes.
A profizmus nem származás alapon definiálódik. Szvsz. -
motorolanokia #52102 magyar szemmel nézve... -
ez a klipp nagyon csicska... -
vagy fatboy slim? :P -
akos #52099 Profi?
Néztél te már valaha egyetlen Enya vagy Enigma videoklipet?
Na az profi. -
motorolanokia #52098 Azért nem mindenki. Ne mondd, hogy egy ilyet bárki összedob, ez profi munka. -
Khm... nem kene neked elmenni a vicciskolaba egy kis humort korrepetalni? :-)))
Egy ilyen klipet barki összedob, aki kicsit is ert a filmezeshez, de legalabbis forgatott mar nehany nyaralaskor privat videot. -
motorolanokia #52096 Mindenestre a klip profin van megcsinálva, nem gagyi! -
motorolanokia #52095 Ez az egész klip számomra egy nagy rejtély, most az arról íródott cikk elolvasása után is!!!
(Mondjuk ezt az emberrablósat nem hinném, hogy így történt, de majd megkérdezem a Tamást, hogy így volt e!) -
ezdeszar -
The longest place-name still in use is Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwenuaki tanatahu, a New Zealand hill. It means, "The place where Tamatea, the man with the big knee who slid, climbed, and swallowed mountains, known as land-eater, played on his flute to his loved one."
Tovabbi nevek:
Santamarghuaritanobiledemontepulciano (38)
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch (Wales: 58)
Gorsafawddachidraigddanheddogleddoll«npenrhynareurdraethceredigion (Wales: 66)
-
Tényleg ennyire gáz,a cikk se semmi,
amit erröl irtak,különösen a végén a bekeretezett részt érdemes elovasni :) -
szando #52091 nem a hanggal van a baj, hanem a kiejtéssel.. mi a pöcsnek énekelnek angolul hogyha nem megy nekik a nyelv? -
Nem is értem mit akarnak ezzel az egésszel...Annyira hallgathatatlan borzalom, hogy hihetetlen. -
szando #52089 úristen, ezt nem tudtam végignézni
szeptember ileven, ájl nevör forgeccsú, reszt in písz -
Ezeknek tenyleg ennyire nincs hangjuk, vagy csak en vagyok zeneileg teljesen alkalmatlan? -
-
jol van megrajzolva! Teccik....
-
motorolanokia #52085 Ezt nem ismertem, nagyon jó a video, meg a zene is. Takáts Tamást jó volt látni :) -
Ez de qrva sz*r 12.4Mb
Bebe,Takáts Tamás,és Varga Miki is szerepel benne,ha nem tévedek
-
motorolanokia #52083 Ez jó!
-
Yó :) -
Egyszerü,de jó kis gém
-
jefferson83 #52080 Ha vótmá, akkor használd a scroll-t :
-
-
-
Na ez már reális :)) , de a japcsi oszt.kép kicsit túlzásnak tűnik, ugyanakkor nem sokat tudok róluk szal lehet :D -
:) álmukban van teli az osztály ilyen jó csajokkal :DD (az amerikaiak 90% elhízott a mekdonáldcsztól :D) -
Baz :DDDDDDDDD -
Basszáráse!
Mit tudnánk csinálni?