379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
:D -
lineker #52234 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
köcsök Marcsi :P -
a nevét ne kézdezd :D
sok valóvilágot néztem :P -
EZ melyik is??? -
Akkor már tudom, hol láttam a fejét a csajnak. -
ismét itt a valóvilágos :P
-
Debrecen csak ne sírjon... :) Vadi új kolija van :)))))))
-
Szerintem ne panaszkodjatok, mindez semmi a debreceni állapotokhoz képest... 
-
homokhat #52226 Valaki segítsen nekem, régebben találtam itt egy linket ami egy szerverre mutatott ha jól rémlik ..... .org ami televan kisvideokal és képpekkel .Még valami linuxos a gép -
Ne is mondd! A gépparkból mindig csak évek múltán cserélik ki a kidöglötteket, a szerverek pedig lassan már 8 évesek... Pedig a 3 Gigabites háló elbírná az erősebb szervereket :) -
tudom. csak kesobb mar sok esely nem lesz bekerulni gyakokra mivel betellik a letszam. 3eve ugyanigy szivok mindig :)
aztan valahogy megisccsak sikerul, csak bosszanto hogy nem tudnak megfelelo eroforrast biztositani a targyfelveteli idoszakban -
Ááááá, látom... Műszaki informatika...
-
Melyik szakra / évfolyamra jársz a Pollackon? ... ha nem indiszkrét...
[Én BTK-s voltam, viszont van egy pár Pollackos ismerősöm :)]
-
Nyugi, a helyzet csak a roham miatt volt ilyen. Kicsit próbálkozz később, mondjuk este 7 után, amikor kevesebb emberke akar az egyetemi termekből netezni és lógni az ETR-en!
[Pécsi, volt egyetemista vagyok és a Szántó koliban tudom, hogy mik a netezési szokások]
-
ez nem annyira humoros, inkabb kiabarandito kep.
aki volt fosulis es etr-t hasznalnak az tudja mirol van szo...
[IMG][/IMG]
-
Bezzeg ha fogyókurázott volna,már nem élne ennyit a sok müzliről :)
-
homokhat #52218 Valaki segítsen nekem, régebben találtam itt egy linket ami egy szerverre mutatott ha jól rémlik ..... .org ami televan kisvideokal és képpekkel .Még valami linuxos a gép -
Újságirók:
Kormányszóvivö úr,egyenes választ várunk,mik az elnök tervei a New Orleans-i helyzet megoldására?
Kormányszóvivő:
-Nyugodjanak meg,hamarosan a sajtó rendelkezésére bocsátunk egy fotót,amely bebizonyitja,hogy Bush elnöknek már kész tervei vannak annak a megoldására,hogy az árvizkárosultak gondjait végleg felszámolja,vagy enyhitse
-
A legszebb az egeszben, hogy a pofont az a srac kapja, aki nem is vetett semmit. Ha megfigyelitek, a ket lany között van egy fiu, aki ket kezzel atöleli mindket csajt, es az ö keze van a csaj mellen, nem aze, akire a csaj nez!
Szoval dupla szivas :-)) -
Thor füvezik slideshow :P -
konnyu masra fogni.... -
Hamár az ujját nem tudja! -
Asszony csinálta, azért ilyen homályos. Thaiföld, elefántshow. Szopja az ormányát a kiselefánt
.
-
motorolanokia #52211 Eznagyon állat! -
motorolanokia #52210 OK!
-
A smiley nem neked szólt, szóval ne sértődj meg. -
-
Gondolom egy csávó a hasán fekszik és kilátszik a kissé szőrös mindene. :) -
motorolanokia #52206 -
ez mi?? :DDD -
De akkor. A 9/11-ben volt benne. -
Most, hogy szóltál ......... :) -
motorolanokia #52202 jovanna, bocsi. -
Jó kis oldal. -
Mivel nem képet akar linkelni.
-
motorolanokia #52199 nemláccik -
-
-
Ez a kép nem akkor készült amikor megmondták Bush-nak , hogy a WTC-t terrortámadás érte ő meg percekig csak ült és nézelődött ?

[/IMG]